MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Laikinai paklydusieji ... :) (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=8631)

pucenas 2020-07-16 17:26

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 535672)
Jei tokios negali turėt, tai tik save kaltint reiktų. Ne visada pinigai žaidžia, visų pirma turi būt idomus ir nemąstyt kaip nevykėlis ;)

Nu bet tu ir priplaukes. Paklausk 10 mergu sita graba parodyk ir parodyk kokia nauja gelda. 7 is 10 pasirinks nauja. Ir cia normalu. Ne visi gyvena tame pasaulyje kuriam tu gyveni. Tame tarpe as irgi jokiu sentimentu nejauciu senienon. Neskaitant ju kainos isliekamosios vertes ir tt. Tikrai geriau pasirinkciau koki spyder’i ;)

Rykštė 2020-07-16 17:26

Labai panašu į natūralią krūtinę,taip kad ne viskas pripusta.

masterkame 2020-07-16 17:28

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 535674)
Labai panašu į natūralią krūtinę,taip kad ne viskas pripusta.

Gal but ir neviskas, bet ne cia buvo mano komentaro esme. O kas norejo suprato.

simaso 2020-07-16 17:32

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 535673)
Nu bet tu ir priplaukes. Paklausk 10 mergu sita graba parodyk ir parodyk kokia nauja gelda. 7 is 10 pasirinks nauja. Ir cia normalu. Ne visi gyvena tame pasaulyje kuriam tu gyveni. Tame tarpe as irgi jokiu sentimentu nejauciu senienon. Neskaitant ju kainos isliekamosios vertes ir tt. Tikrai geriau pasirinkciau koki spyder’i ;)

pucenai, aš kalbu apie pasaulini lygį, o ne tavo kaimo. Kaip pvz Kate Moss vairuoja Pagodą, nors galėtų bet kokią mašiną nusipirkt. Kalbu apie idomius žmones su stilium :)

masterkame 2020-07-16 17:35

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 535676)
pucenai, aš kalbu apie pasaulini lygį, o ne tavo kaimo. Kaip pvz Kate Moss vairuoja Pagodą, nors galėtų bet kokią mašiną nusipirkt. Kalbu apie idomius žmones su stilium :)

O dicaprio vairavo Prius, Luobys smarta. Ir viskas del mainstreamo ir akiu. Nustok garuoti. Bei jai ta pagoda patogi nei jai ji patinka. Esme, kad zmones formoja apie save nuomone ir is to daro $.

pucenas 2020-07-16 17:35

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 535676)

Mano kaime. Tai dar iki masinu is vis toli. Dar tik iki dviraciu dagyvenom. Zodziu sneki, tik, kad sneketi. Yra ir moteru ir vyru visokiu taip, kad nesnekek nieku. Nes pats supranti, kad didzioji dalis pasaulio yra kitokie nei tavo pasaulis ir tavo pasauležiura, bet gal tai nera blogai as nzn. Kad as skonio neturiu ur taip matosi, paziurejus i mano “parasa”. Latvija ir viskas tai pasakyta :)

masterkame 2020-07-16 17:47

Ir isvis geriau sakyk kur sl'a dazei. Is X3m gavau zmoniu siauliuose kontaktus. Idomu ar tie patys.

simaso 2020-07-16 20:24

Citata:

Pradžioje rašė masterkame (Post 535678)
O dicaprio vairavo Prius, Luobys smarta. Ir viskas del mainstreamo ir akiu. Nustok garuoti. Bei jai ta pagoda patogi nei jai ji patinka. Esme, kad zmones formoja apie save nuomone ir is to daro $.

Parodžiau tikrai gražią moterį, ir vietoj to, kad pasimėgautum gražiu vaizdu šneki kažkokias nesąmones, tai tau pripusta kažko, tai barakuda, tai dar kažkas. Kas su Tavim negerai? Nepatinka gražios moterys?

Citata:

Pradžioje rašė masterkame (Post 535680)
Ir isvis geriau sakyk kur sl'a dazei. Is X3m gavau zmoniu siauliuose kontaktus. Idomu ar tie patys.

vlado navicko iį

masterkame 2020-07-16 20:49

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 535684)
Parodžiau tikrai gražią moterį, ir vietoj to, kad pasimėgautum gražiu vaizdu šneki kažkokias nesąmones, tai tau pripusta kažko, tai barakuda, tai dar kažkas. Kas su Tavim negerai? Nepatinka gražios moterys?

vlado navicko iį

Kai supuoju 3 savaiciu dukrele, grazios moterys maziausiai rupi :) su laiku ir tau linkiu tokio dziaugsmo. Ir su manimi viskas gerai. Tiesiog kiekvienam savo.
Ps. Neteigiau jog ji negrazi, labiau traukiau per danti tavo minti jog tokios moterys supranta apie 356. Nebent viena is 10kk(1kk butu perdaznai :D)

O kas liecia dazyma, patenkintas kokybe? Varytum vel? Kaina?

raimis528 2020-07-16 20:54

Na, bet dėl grožio tai toks didelis klausimas.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 22:50.