![]() |
|
Citata:
|
Jeigu nusipirksit su saldytuvu, tai nepasididziuokit, padovanokit man sita beprasmi dalyka, i rivjera greitu metu nezadu skirst, masina mano nebrangi, o ir gale zmones daznai sedi, tad tikrai isnaudosim :D
|
Citata:
|
i saldytuva jungiasi 2 laidai nuo galines saugiklines + ir - :D kokiu dar freono slangu :)
|
bet tai baka reik keist? ar ne?
|
bakas po galinėm sėdynėm
|
Baka reikia keist, alterojai fail :D
Aisku buna kartais bakas su slidziu maisu, tada keist nereikia. Tik ikist saldytuva ir prijungt fyske bagazines apsyfkeje O jeigu jau reiketu keist, tai reiketu keist ne tik baka, bet ir galine bagazines apsyfke, tarp bako ir apsyfkes dar dedasi magnio lydinio pertvara prie kurios prisisuka saldytuvas, sachta einanti per baka ir vedasi laidas iki galinio sam'o saugiklines ir skydelyje reiketu "perprogramuot" kuro bako talpa |
nu jo sufeilinau. pas mane slidžių maišas yra, tai galvojau, kad bus po sėdynėm, kai normaliose mašinose. ne taip, kaip prieš 20 ar 50 metų. http://ci.catcar.info/mercedes/BM/B4...126.050718.png
|
pfff. tai ka jis ten saldo tada? turiu toki pat ''saldytuva'' nesiojama, su dviem ventiliatoriais. nieko ten jis nesaldo, geriausiu atveju palaiko temperatura ir tai tik jei nedaug prikrauni.
as galvojau ten normalus saldytuvas, su freonu, kad turet tikrai salta sampana ar alu. |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:48. |
|