![]() |
|
Na aš kai grįžęs prieš mėnesį pagaliau cl'a užregistravau tai 20 min laukiau kol 4 techo meistrai surado jog pasirodo tikrai nėra pas w215 stabilizatorių... Kad ir kiek jiems aiškinau kai pasikėlė mašina ir pasakė dabar tik kitką sužiūrim, o tu ieškok tralo nes techo dėl stabilizatorių negausi... Veiksmas Klaipėda
|
Sveiki. “Uzlinko”
Mano lavonas. 3 dalykai pagal “mersiuakas.lt” bet pamirsau pakalaust jo. Tai cia klausiu Penktadieni atsirado vibracija iki tam Tikro greicio ir apsuki. Spaudi gaza kol greitejo taip vibracija pereina per visa masina. Ir ganetinai stipri. Vaziuojant pastoviu greiciu nepriklauso nuo greicio viskas ok. Tik greitejant “ant itempimo” yra ta vibracija. Antradieni turejau vaziuot i serviza. Bet … siandiev vaziuojant i kaima. Su priekaba + priekaboi 2 mocai. Gal Pdejo tas gal ne. Netoli raseiniu. Prasidejo tokie garsai kad gryzau ant tralo braska traska viskas. Pamastymai. Deze, “razdatke” priekinis kardanas. Ir hebra sako dar gali buti isorone granata. Klausimas ar tiks bet kas. Ar tures buti kad ir razdatke ar deze su butent tokiu kodu. Ar paeis is bet kokios latvijos ;) |
Statyciau uz razdatke arba deze
|
Tiks nuo daug jo,aš ieškojau GL 450-am ,tai pagal kodą net GLE 2.2 CDI tinka.
|
foto ne mano, bet neseniai irgi buvau sutikus, kosminis.
https://i.postimg.cc/vTQkk45p/289003...068190-n-1.jpg |
Mačiau gyvai. Įdomiai atrodo, išties.
|
Čia Lietuvoje toks važinėja?
|
Taip. Vilniuje, ties Gariunais teko matyti.
|
faina, kad tokių modelių jau atsiranda pas mus :ploja:
|
Grazi seniena.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:06. |
|