![]() |
isivaizduoju zmogaus veida kai pamatys is popieziaus saskaitos apmoketa :thumbsup:
|
Gaila, kad neturiu popieziaus saskaitos :thumbsup:
|
Sveiki esu naujokas su MB 211 gal kas zinot kokios pagrindines bedos su jais E220 CDI 2004 metu
Sent from my iPhone using Tapatalk |
ka su juo gali pamatuoti? tik jau ne alkoholio kieki turi toki draugas as turiu gera tai pas ji rodo 0.84 pas man 2.23 nes jau neblogai ipleses buvo sako beveik vairuot galiu :D cia vienas is testu kuriu atlikom daug ir visad jo maziau daug maziau rodo.
|
Blevyzgos - mėgstantiems paplepeti
Gal ir mano. Bet mano su metrologine patikra ir tt. 1:1 policininkai tokius naudoja :) bet tie pigus tai tinkami tik pieno riebuma nustatineti. :)
|
gal rekomenduotumet kokia galinio vaizdo kamera(su ekranu, pilna komplekta) isigyt? dedama butu autobusiukui
|
Turiu uzsilikusias w220 iki fl. buferio juostas, centrine gale su skylem parkam, nesuluzus. Dar yra priekines abi juostos, su skylem parkam, nesuluzusios. Visos juostos su blizguciais, kokios kainos ju mazdaug?
|
tik už juostas? koks 50eur manau.
|
Kartu su blizguciais.
|
juostos be blizgučių ir blizgučiai be juostų praktiškai niekam nereikalingi. tai taip ar anaip turėsi kartu parduodi ir nuo to kaina nesikeičia.
|
As turiu komplekta juostu be skyliu parktronikams sidabrines su blizguciais
|
Sveiki, gal kas galit numesti kokia primityve shemute kaip pajungti papildoma led'a (zibinta) per rėle, nes kiek skaiciau tai jungtukas dega ar kazkas pan. jai reles nededi. desiu ne ant masinos ant matosciklo reikia (72 w led'as) aciu .
|
ant reles buna nupiesta schema
|
http://www.15min.lt/naujiena/gazas/g...o-221-478807#_
zinau kam patiks:)) |
ir kam čia gali patikti kad nauja brangi mašina pūva?
pvz mano mersui pagal garantinį keistos visos durys ir lyg bagažinės dangtis 2006 ar 2008 metais. dabar nepamenu. |
Ziurint kokiam garaze dar laiko, nes mano MB irgi garaze buvo laikytas. Ta puse kuri buvo prie sienos yra parudijusi, o kita beveik sveika. Tiesiog per mazai ventiliacijos.
|
Kaip suzinoti ar zvakes i pabaiga benzui ? Su dyzeliu tai ten viskas aisku, bet va kaip benzininiam motorui ?
|
realiai tai kol variklis gražiai dirba niekam neįdomios tos žvakės.
|
Nu variklis tai pas mane graziai dirba, tik vat vakar nesupratau, numyniau pedala iki dugno ir poto vibracija atsirado ir traukt nenorejo. Uzgesinau,uzvedziau ir viskas tvarkoj.
|
missfire. kartais variklis nebuvo dar vėsus? ir ant dujų važiavai?
|
Variklis , tai darbinėje temperaturoje buvo, o vaziavau taip ant duju.
|
gali dėl dujų būt. jei ant abiejų kurų tas pats vyksta, tai tada galima įtarti uždegimo sistemą
|
Ziuresim ar kartosis, nes buvau siandien pas dujininka tai pareguliavo kazka ten su kompu.:)
|
Citata:
|
stabdziu diskai ir einamas servizas, tai ka juos irgi keisti nusipirkus masina? :)
|
Citata:
|
o zvakes parasyta kas kiek laiko keist?
|
Benzuose taip, dyzeliuose berods ne
|
Citata:
|
zvakes kaip ir tepalai keiciasi kas x0 000 km. Mersams uzdegimo zvakes nebrangios, tik kad visokiems v6 ir v8 seniems po 2vnt ant cilindro, tai susidaro sis tas. Del missfire buna keli atvejai:
1. zvakes 2. zvaklaidziai 3. duju purkstukas kuris nors brokuotas 4. duju slangai blogai isvedzioti ir ypac saltu metu laiku oro srautas po kapotu atvesina duju slanga ir nukrenta slegis todel gauna netinkama misini i cilindrus ir jautriausias cilindras duoda zinot |
Seip darant tech aptarnavima diskus bei kalades apziuri ir nustato ju bukle..vienas suvaro per 30 gabalu kitam 50 reikia.
|
O diagnostika parodytu kurios zvakes jau nudvesusios ? Nes visas keist, tai gautuos gera suma :(
|
ir taip tam variklyje nėra ką keisti, o tu čia žaisi su žvakėm. jei keisti, tai keisti visas. stabdžių kaladėlių irgi po vieną nekeitinėji.
|
Kur klaipedoje pigiai atlieka ratu suvedima ?
|
Pigiausiai galima pačiam iš akies pasidaryt :) gal reik vietos kur gerai atlieka?
|
siandien teko su S211 pasivezint 320CDI, tikejausi kad yra daugiau vietos gale:)
|
Citata:
|
Tai kad nedaug vietos yra pas 211lika gale :) nereik tiketis stebuklu
|
Citata:
|
Rekomenduokite Vilniuje, kur važiuoklės remontus galima būtų atlikti. Ačiū.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:39. |