![]() |
|
paporinkit ka blogo apie tuos 4 litrius dyzelius. Nes neduoda ramybes man tie gelikai - 5.0 benzu nera, 2.7 dyzeliai gerokai brangesni ir lieka tik 4.0 dyzeliai. Cia kalbu apie tuos nuo 2001 metu. Nes sunkaiusia kas buvo - tai ikalbet zmona nes jai vazinet reikes, pinigu irgi uzteks ir remontam jei kas ir kurui.
|
tai kam dar gilintis jei viskam pinigu uzteks. pirk ir lek. smagus dyzelis.
|
labai nesekmingas - pvz. kiek domejausi senesniem gelikam 3.5 dyzelis ir 3.2 benzas nesekmingi nes kapoja kaip uz tevyne ir nevaziuoja. Bet tarp senu bent pasirinkimas yra - 3.0 dyzeliu yra...
Del pilk tai paprasta skaiciuot, bet del remontu cia kaip saus - skaiciau vieno kauniecio (beje, vel jis savo gelika bando parduot bet brangiau nei pries pusmeti bande) islaidu suvestine ka ir kaip keite - ar jis lavona paeme ar Gelikui normalu i metus 5-7k EUR sumerkt vien i remontacija (nuo variklio iki elektronikos). Jei 4.0 uzlinks - ar techniskai imanoma pakeist varikli i 3.0 ar 2.7 dyzelini? Pvz. su 911 is viso pravazeves esu keleta tukst. km - jau antras variklio remontas ir jau sumerkta apie 7k lt nors masina kai pirkau buvo gyva. Kiek dabar i varikli reikes sudet bbz, net nebestovi jau |
wzikai, rasyk geriau i benzclub.ru. Isgirsi daugiau kompetetingos nuomones kas ten genda ir t.t.
Sitam va parasyk: http://www.benzclub.ru/forum/showthread.php?t=276443 |
Citata:
p.s. pigiai paršą tvarkai. pusbrolis prieš 3 metus į 996 motoro remontą sukišo apie 4k eur. |
Gilzuot kainavo pora simta litu - voztuvu kompl. berods 6k lt, velenas gerokai virs 10k litu. Cia loterija - tuo labiau pas ji gal 3.4 variklis, maniskis 3.6 truputi patikimesnis. Bet matematika panasi.
Naudotas 3.6 variklis 4-6k EUR kainuoja, kam tada sena tvarkyt. Tuo labiau NIEKAS neduos garantijos, pas mane kompensatoriai pradejo kalt po kokio tukst. km po kapitalkes Vien kompensatoriai vienai pusei 2k litu |
pas ji 3,6 buvo perkaitintas.
|
Citata:
|
Citata:
|
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:29. |
|