MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W211 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=202)
-   -   W211 Automatinės greičių dėžės problemos (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=12728)

DTM 2015-02-05 19:39

Pritariu nuomonei, kad prie remontuojamos masinos stoveti nereikia. Jeigu nepasitiki nera ko ir vaziuoti i tas dirbtuves.

kesha 2015-02-05 19:45

Kad ne pasitikejime esme,man smalsu ir idomu suzinoti kazka nauja,ko galbut nezinau.Nesikisu ten kur neraukiu ar neidomu.Kai kelnes lenkia ar taiso telika man visiskai dzin..

Finalfour 2015-02-05 20:02

Siaip as irgi is smalsumo kartais megstu stoveti salia, man tieisog idomu. Cia tikrai ne del pasitikejimo, cia smalsumas :)

alteroja 2015-02-05 21:07

jūs net neįsivaizduojat kaip tokie "smalsuoliai" trukdo dirbti.

Hunter 2015-02-05 21:34

tai dar ir pataria daznai kaip geriau dirbt :D

Markko 2015-02-05 21:47

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 376963)
Neileidzia i servisa kai eini per priimama, jei per pazystamus, tai pakliuni i vidu be vargo :) ne karta ir as esu buves prie tvarkomos masinos.

Matai pazystami ir t.t mane neileido pirma karta veliau as ir nebandziau :) puikiai su administratore galima paplepeti o is esmes visada masina palieki, kai dirbau su irankiais pvz krasta auto kojos neikisi net su pazystamais..hazetiniai brangus irankiai kurie priskirti prie kiekvieno asmeniskai bei ir saugos sumetimais.

Finalfour 2015-02-05 22:37

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 377122)

Ne ne, nieko nepatarineju, tik paklausiu, kas idomu. Bet siaip viska suprantu, jei jau meistrui atvariau - reiskia pasitikiu. Ir jei matau kad zmogui nemalonu, iseinu kur kavos gert. Juk matosi, kada paciam meistrui smagu paplepeti dirbant, o kada zmogui geriau dirbt vienam.
Silberyje tada beja pats meistras pasiule salia paziuret jei idomu ir papasakot viska. Ten is viso kaip paskaitoj buvau :)

Tomskis 2015-02-06 14:10

O jei klientui bunant prie masinos nukris keltuvas, ar kokia skeveldra i aki paklius, ar brangia kokia striuke issiteplios, kas nuostolius tures padengt? servisas gi aisku.

kesha 2015-02-06 14:27

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 377122)

su visa pagarba ,tobulu meistru nera.Buna ir taip.Protingas tik pasidziaugs patarimu.

rafis 2015-02-28 19:04

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 373876)
Sveiki. Yra prblema mb E s211 2.2cdi automatas 2005metu gimimo. Nei is sio nei is to staigiau startuojant isijungus antra begiui tokia lengva vibracija ir trukciojimas, nu toks jausmas kad bski buksuoja deze. Kiek remonas? Cia turbut didziausia tikimybe kad hidrotransofrmatorius parejas? mum reik grysti 3k kilometru per kalnus, kazin ar iseis?

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 375288)
pas uosvi buksuojanti buvo perjungiant is antro i trecia kai karsta, vaziavo gal 20k km, pradejo taip daryt ir salta. Pakeistas hidroblokas, buksavimas stipriai sumazejo, pasidare beveik nejuntamas, tik rodykle matosi kaip soktelna. Reikejo anksciau keist

Citata:

Pradžioje rašė alteroja (Post 373878)
žinau kas su tokiais simptomais beveik metus laiko važinėja... tai manau grįšit.

pravaziavau pro kalnus apie 4tukst km. mieste prasukau tukst km. vel ilindom i kalnus 3tukst km. jau vibruoja ir antru ir treciu begiu vaziuojant,net nebereikia ikalnes, tiesiog biski daugiau gazo ir dreba trukcioja deze...:bounce: rizikuojam. liko dar 5 tukst km kalnais. kazin kaip ar iveiks mersas ar linksim? cia tikrai hidrobloko beda?

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 22:55.