MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Mukshas S124 300TD-Turbo (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=1377)

Joshua 2009-06-21 18:54

Na belieka tik pagirti uz tokius akivaizdzius pokycius :) geriausia ta foto kur buwo su mbclub lipdukais o dbr su mb1 :thumbsup:

Edgis 2009-06-21 19:41

Eina na...:seile2::seile2: Extremalūs pokyčiai čia, jaučiu man reiks rast laiko tokiam projektėliui:blush:, bu atrodo pasakiškai:1::ploja::thumbsup:

hardas999 2009-06-21 20:19

Va čia Mukshas papimpino samo MB :good:

kuo ten nupoliravai savo mersa kad jis toks visas juodas ir tviska :seile2:
gal jau sumastei kaip panaikinti priekiniuose sparnuose esančias skyles nuo posukio žibintų?

Edgis 2009-06-21 20:31

Jau sumąstė, gal pats vėliau pasisakys

Edgaras 2009-06-21 20:33

:ploja: :ploja:
tai jau tikrai kad ekstremalus pokyciai :)
stipriai pagrazejo mersas. dar kai ratus uzmausi visai grazuolis bus

Mukshas 2009-06-21 21:17

Citata:

Pradžioje rašė hardas999 (Post 30971)
Va čia Mukshas papimpino samo MB :good:

kuo ten nupoliravai savo mersa kad jis toks visas juodas ir tviska :seile2:
gal jau sumastei kaip panaikinti priekiniuose sparnuose esančias skyles nuo posukio žibintų?

cia kaip tik dar nepoliruotas jis, poliruosiu kaip visada rankom, bet cia net rankom nepoliruotas dar. Siom dienom jei nebus lietaus reiks skirti kelias valandas poliravimui, tada surasti kokia grazia vietele pafotkinti :)
siaip daznai plaunu, visada plaunu rankomis su sampunu turinciu vasko, nuskalauju ir nusausinu is karto su ta servetele tokia sugeriancia gerai is maximos, bet perku brangesnes vokiskas kazkokias, bijau kad lenkiska servetele nesipjautu su vokiska masina :D
skyles jau sugalvojau kaip uztaisyti, bet tingiu tiek rasyti, kai padarysiu pafotkinsiu ir visiems bus aisku :)

DTM 2009-06-21 21:38

:seile: Tik kad plaut galesi kiekviena diena.. Siap toks pastebejimas kad pas tave automato kulysos svirtele kreivai stovi, turetu tiesiai stoveti.

Mukshas 2009-06-21 21:45

Citata:

Pradžioje rašė DTM (Post 30983)
:seile: Tik kad plaut galesi kiekviena diena.. Siap toks pastebejimas kad pas tave automato kulysos svirtele kreivai stovi, turetu tiesiai stoveti.

plaunu ir taip kiekviena diena, jei nelyja zinoma, o ta rankenele tai galetu tiesiai stoveti, bet dabar jinai stovi gan patogiai, as galvoju, gal ji specialiai palenkta i ta puse, siaip tingiu ardytis ten ir tiesinti :geda: gal kada pasvies man kad reikia, tai ardysiuos

Tomskis 2009-06-22 14:17

super atrodo. bet man kazkaip tas tuning vairas grazesnis atrode :)

Mukshas 2009-06-22 17:18

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 31025)
super atrodo. bet man kazkaip tas tuning vairas grazesnis atrode :)

nu tas turginis vairas tikrai natrodo gerai, sitas irgi ne kazin kas, bet jis cia uzdetas laikinai, veliau planuoju pirkti naujesni, kur su airbagu grazus :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:46.