MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Apie Viską (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=102)
-   -   Forumiečių avarijos (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3615)

sharrasitto 2011-06-02 13:28

Bet ziurint is kitos puses, truputi debilavotas mastymas zmoniu. Man tikrai nepatiktu, jog mano turta niokoja, o as ramiu veidu stebiu visa tai. Taip iseina, galima ir kaimyno tvora isverst, ir apdergti ja, galima ir i duris spardyti ir panasius dalykus daryti. Juk yra turtas, o kaip kiekvienas elgiasi su juo, jo asmeninis reikalas. Man labai keista, jog ju toks mastymas idomus, dauzosi stumdosi vieni su kitais parkinge, ir visiems gerai :geda:

Tomskis 2011-06-02 14:10

reik masina statyt po langais, o prie lango webcama statyt ir palikt kompa ijungta kad irasinetu vaizda :)

kestas_1 2011-06-02 14:27

Vo čia tai gera mintis Tomskio. Juk gal yra kokios nedidelės kameros su kokiu veiksmo davikliu?

Tomskis 2011-06-02 14:30

yra elementarios webcameros su judesio davikliu, tik nzn iki kokio atstumo tas judesio daviklis reaguoja, bet galima ir be daviklio, tegu pastoviai iraso, nes rimtesnes kameros jau ir kainuoja pora simtu litu

marius 2011-06-02 20:40

3 Attachment(s)
Siandien ir man kazkas ivaziavo.. Ir aisku pabego... :(

Tomskis 2011-06-02 20:43

o jus pasiskambinkit i policija, pasidomekit ar zmogus neregistravo ivykio. nes buvau ir as vienam isvaziaves i stovincia masina, o kieno masina nzn, paskambinau pasakiau kokia situacija, pasake gerai mes uzregistruosim, jeigu zmogus kreipsis i policija del apdauzyto automobilio, sukontaktuosim jus ir tada nesiskaito pasisalinimas. bet niekas taip manes ir neieskojo.

marius 2011-06-02 21:14

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 150216)
o jus pasiskambinkit i policija, pasidomekit ar zmogus neregistravo ivykio. nes buvau ir as vienam isvaziaves i stovincia masina, o kieno masina nzn, paskambinau pasakiau kokia situacija, pasake gerai mes uzregistruosim, jeigu zmogus kreipsis i policija del apdauzyto automobilio, sukontaktuosim jus ir tada nesiskaito pasisalinimas. bet niekas taip manes ir neieskojo.

O jeigu neuzregistravo, tai sugaisi pora valandu be reikalo..

Tomskis 2011-06-03 01:06

nu jeigu paskambint 112 ir pasiklaust ar uzregistravo ar ne, tau uzims pora valandu tai tada taip :)

artez 2011-06-03 07:15

draugas nusipirko ta kamera uz 1200lt,tai be ekrano,tesiog prie teliko prijungia ir ziuri,buvo jau su raktu pravaziave(c5 audi a6) 500gb hdd,labai geras daiktas,noreciau isigyti,bet velai atvarau namo tai ir vietu nera kieme.

kestas_1 2011-06-03 19:40

Na pasipasakosiu kaip buvo toliau su tuo sparnu. Draudimas paskaičiavo ir aišku atrėžė frančyzę. Butu sako kaltininkas, tai tada nėra problemų, o jei nėra - tai Sorry, pats sumokėk ją. Paėmiau pinigus ir radau "PDR meistrai" Panerių 11,servisą, kurie ėmėsi ištraukti sparną. Gal kas pas juos tvarkėsi? Kaip atsiliepimai, ar gerai tvarko?
Dar dėl kamerų norėjau pasikonsultuoti. Kiek radau, tai vienos dirba be laidų, bet tik įjungus ir mažos talpos. O jei kuriuos geresnės, tai tik realiai rodo per televizorių ir nerašo į atmintį. Gal kas matė tokią, kurį įsijungtu rašyti kokiam nors veiksmui vykstant. Ir kad į kompą dėtu medžiagą?

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 19:59.