![]() |
hardo pasiklausk, jis montavosi skydelius, viska pasakys, rase kazkur forume is kurio kontakto apsvietimas jungiasi toje plafono fiskeje ir pan.
|
Juozai, žiūriu lipdai savo mersą papildoma elektros įranga - neprisižaisk
|
Daliau, dėkui už perspėjimą, bet pravodkė turėtų būt originali, tai prisižaidimo tikimybė - minimali.
|
tvirtinimai turi buti nuo apsvieciamu skydeliu, nes juose yra kontaktai.
cia matosi siek tiek: http://img822.imageshack.us/img822/3466/img2910fyg.jpg |
|
Citata:
|
ačiū, kolegos :uuu:
|
Tai va, kas vairuoja klasika tampančias mašinas - tas ir taiso daugiau/dažniau:)
nesitikiu gaut diagnozės per forumą, bet gal padėsit - du dalykai: 1. pas mane gale barška vairuotojo ratas, t.y. kairė pusė. pervažiuoji per šulinį su dešine - viskas ok, pervažiuoji su kaire - tai kai važiuoja galinis ratas, toks bildėjimas yra, kietokas sakyčiau. Kas čia galėtų būti? 2. ar gali būt susiję, kad pas mane beveik/vienu metu nustojo veikt: temp.ekranėlio apšvietimas, galinio lango valymas kai įjungi atbulinį bėgį (šiaip valymas su mygtuku veikia) ir salono oro uždarymo sklendės mygtukas (trys rodyklės ratu)? jei jie susiję, tai saugiklis nukepęs bus musėt? |
plaukiojantis sailentblokas arba amortikas
|
1. butu sedanas, statyciau uz amortika, o del universalo nesu tikras.
2. uz ekraneli atsako saugiklis nr.6 bet jis atsako ne tik uz ekraneli, konkreciai pas mane be jo neveikia ir posukiai (avarinis veikia), daugiau neieskojau kas neveikia. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:21. |