![]() |
Liuks !
|
Gerai atrodo ! :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
aš kai turėjau e46 tai nors ir popigis salonas, bet surinktas tikrai pavyzdingai buvo. be abejo praktiškai visur nusileidžia w203 mersiukui... o su šitu kabriku tai sveikinu. saulėtų dienų palinkėsiu :)
|
Žiema idomu imanoma su minkštu stogu lakstyt? Vienas kabrikas kabo padorus, už gera kaina, norėčiau pasiimt, bet idomu kaip žiema su minkstu stogu, plius be garažo.:bounce:
|
imanoma, bent clk A208 tai peciukas zymiai geriau sildo nei paprastam
|
Citata:
Vejo uzuolaida yra? |
Ant šakos už tokį paklydimą! :D
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
su dyzeliu paspaudi ir malonu kad atrodo jog traukia, o su benzu traukia tik to nesijaucia visai, nes sukimo momento kreive yra labai nuozulni ir tolygi
|
http://automanas.lt/ilmaras-visada-n...io-ir-retesnio
gaila,kad ne MB bet esu ir situo senuku labai patenkintas :) |
Grazus septintukas :)
|
BMW forume yra keli veikėjai, kur turi tokius :) Šitas jau gražus, bet yra dar vienas juodas toks apie ji automanas irgi rases...
|
Citata:
šiaip kalbant apie kokybiškas, gražias, bet kartu ir įperkamas mašinas, tai man tik 2 variantai ir yra - bmw ir mb. :1: |
Beveik 20 tuk.km as buvau paklydes su vw.
http://s4.postimg.org/9k5nwezst/20140618_114445.jpg Bendrai masina patogi ir jei kazkas galvoja kad tai tas pats Golfas traskantis barskantis klysta...6 pavaros patogu uzmiesti,,,mieste pakankamai manevringa,,salono apdaila gera,aisku odos nera visokiu key,distronic irgi..bet eiliniam vairui pilnai uztenka..gale vietos uztenka ir vaikam ir zmonai ir pirkiniams ir merga kokia i uzmiesti nuvezti...seip nebloga masina bet be sielos :)deja..gal GTI ar R32 pakeistu nuomone.. tiesa sanaudos nedziugino...9 litrai mieste dizelioko..uzmiestis 6..bet jei neskubi... |
9L mieste :D o dar sako tdi taupus :D
|
kad ir uzmiestyje daug :ne:
|
tai kad čia benzas.
|
Tada gal todel tiek dyzelio ir valgo :D
|
blemba čia aš sufeilinau. galvojau jei benzo 9l tai tada dar dar kaip tokiam triperiui gerai. o čia saliaros. jo vw tikrai gerus motorus gamina. trasoj 6l irgi ką žinau... nebent virini ten kokius 160 pastoviai. nes mano su 5 bėgiais c220 100 minant apie 4,5 valgydavo...
|
viskas gerai su tais motorais. tvarkingai važiuojant galima sakyt ant oro važiuoja ;]
|
Citata:
|
Mieste galima isgauti ir 7,5 ir 8,0 bet reikia taupyti...trasoje 110 nelaikiau..visada virs 130..as aisku nezinau kaip kiti bet man jokia masina nevalge 4 ar 6 ...turejau darbine megane 1,5cdi tai trasoje rekordas pagal kompa 3,8 bet vaziavimu to nepavadinciau :)
|
As su savo antru golfu kazkada 40kw mieste i 6 tilpdavau, o uzmiestyje i 4, tai uzsipili puse bako ir pamirsti uzsipilti :D
|
o koks variklis tam VW? 2.0?
|
Citata:
|
na tai tikrai daugokai kuro ima. sanaudos kaip 3.2cdi.
|
Citata:
|
na man su w210 3.2cdi trasoj, su klima, laikant 130-140 kompas rodo 6.2l. kiek ziurejau pagal nuvaziuota atstuma, tai kompas +- teisybe rodo.
|
pas mane 1,6 TDI, mieste ir uzmiesti iki 7 litru ima :) spaudziu smarkiai, pavaras jungiu ne zemiau nei 3k rpm. Realiai mieste 6,5-7, trasoj 80 km/h - 3l. ~100 km/h - 4,5l.-5l. ~150 km/h - 7l. 5 begiai, pagalys.
|
Citata:
|
o tai yra tolko tuos vw lavonelius grezti virs 3 ar 3,5 gabalu apsuku? jei sakai kad neperjungi nei maziau nei 3k. teke man su tais naujesniais 1.6 ar 2.0 tdi pasivezint, bet kai ridos po 2000km ant spidometro, tai nelabai as ju norejau vaikyti ir dauzyt ribotuva. nuo zemu tai kabina, plius automatai man patinka.
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 10:34. |