MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Tomskis 2015-02-25 21:27

as tai nekariausiu, susirinksiu smutkes ir tepsiu slides arba i europa arba pas batka. Nieko man daug lietuva nedave kad uz ja galva padeciau

ShotGun 2015-02-25 21:28

Anksčiau lyg ir gejam neleisdavo eiti tarnauti, gal ir nepakeitė nuostatų dabar, kas norit išsisukt, tai variantas :D

Hunter 2015-02-25 21:29

idomu kaip tikrina :D
O siaip tai toks briedas sovieckam sajuze kaip rusynas ar bulbesynas gali buti. Nes gejai yra isdavikai ir gali nusauti ar dar ka padaryt is nugaros :D
Pas mus nepraeis, nes gausis diskriminacija del seksualines orientacijos. Nors diskriminacija del lyties ir taip nusimato sauktiniu reikale

vilfoot 2015-02-25 21:31

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 379947)
idomu kaip tikrina :D

daktaras is galo chalata pasikelia :D

ShotGun 2015-02-25 21:32

Bendrai paemus, tai nemanau, kad karo atveju mobilizuotiems šauktiniams tektų lemiamas vaidmuo, kariuomenėje begalės funkcijų, kurioms nereikia rembo sugebejimų. Ta pati logistika, aprupinimas, rysiai, rastines darbai, inzinerine veikla gali būti daroma sauktiniu, o koviniuose veiksmuose dalyvauja profesionalai. Mano galva logiskiau jei dezes su soviniais i gruzovika sandelyje kraus sauktinis o ne profesionalus karys, nes ji galima panaudoti efektyviau nei gruscika ar rastines darbuotoja.

Tomskis 2015-02-25 21:32

Citata:

Pradžioje rašė vilfoot (Post 379948)
daktaras is galo chalata pasikelia :D

:thumbsup:

simaso 2015-02-25 21:34

šalį turi ginti profesionali armija. aš asmeniškai ne tam tiek darbo įdėjau, kad kažko pasiekt gyvenime, kad taip imčiau ir "dėčiau šaukštą", kai šalį "valdo" boba, kuri nežino kas yra diplomatija. daugiau nebekomentuosiu, tokia mano nuomonė ;]

vilfoot 2015-02-25 21:38

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 379952)
šalį turi ginti profesionali armija. aš asmeniškai ne tam tiek darbo įdėjau, kad kažko pasiekt gyvenime, kad taip imčiau ir "dėčiau šaukštą", kai šalį "valdo" boba, kuri nežino kas yra diplomatija. daugiau nebekomentuosiu, tokia mano nuomonė ;]

simaso,argi nematai,prie ko privede dabartine vakaru europos diplomatija ir tolerancija?su atbrosais reikia kalbeti atbrosu kalba,nes kuo tu mandagiau su tokiu bandai bendrauti,tuo jis labiau ant visu sika.ka dabar puikiai ir matome

Artunas 2015-02-25 21:40

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 379943)
as tai nekariausiu, susirinksiu smutkes ir tepsiu slides arba i europa arba pas batka. Nieko man daug lietuva nedave kad uz ja galva padeciau

Tu neitum net jei tau Lietuva būtu davus viską ko širdis geidžia, taip kad nereik teisintis tokiem kaip tu kodel neisi.

exxon 2015-02-25 21:43

kad noretu zmones i armija eit, reik jau nuo darzelio ta nora pradet diegt. o dabar kiek atsimenu taip visais laikais ir issisukinejo nuo tos prievoles

sportbatis 2015-02-25 21:44

nu bet kazka turi gauti mainais. cia jus kalbat dauguma kuriu jau neliecia (na manes irgi neliecia, as mokausi) bet paziurekit ir is kitos puses. kuris is jusu noretu 9 menesius praktiskai isbraukti is gyvenimo? cia tas pats kas pasodintu i zona. tokiu metu pati pati gyvenimo pradzia, dedi pamatus, kazka kuri o cia pyst - varyk i kariuomene. nu tai sakykit ka norit bet apsurdas.

gNt 2015-02-25 21:49

Citata:

Pradžioje rašė sportbatis (Post 379958)
nu bet kazka turi gauti mainais. cia jus kalbat dauguma kuriu jau neliecia (na manes irgi neliecia, as mokausi) bet paziurekit ir is kitos puses. kuris is jusu noretu 9 menesius praktiskai isbraukti is gyvenimo? cia tas pats kas pasodintu i zona. tokiu metu pati pati gyvenimo pradzia, dedi pamatus, kazka kuri o cia pyst - varyk i kariuomene. nu tai sakykit ka norit bet apsurdas.

Niekam tavo planai neidomus kol turime toki kaimyna is rytu. gal laikas susimest su latviais estais ir patiems paimti ta ruskyna, kad pagaliau ramiai miegotumem :D skaiciau, kad rusu technika visai atsilikusi tik mesos daug turi tai neturetu buti sunku :)

vilfoot 2015-02-25 21:54

Citata:

Pradžioje rašė exxon (Post 379957)
kad noretu zmones i armija eit, reik jau nuo darzelio ta nora pradet diegt. o dabar kiek atsimenu taip visais laikais ir issisukinejo nuo tos prievoles

apie ka as ir kalbu.turi buti skiepijamas pilietiskumas,meile savo saliai.o ka mes matom dabar?ta Lietuva,kur mes augom ir uzaugom yra niekinama,menkinama musu paciu.viskas blogai cia,nieko mums neduoda,niekam nereikalinga ir panasiai.ir vis kazko mainais norim.tai laisve turime.gyvename laisvoje salyje,galime laisvai keliauti,veikti,kazka kurti,realizuoti save.
issisukinejimas cia atejes is sovietines armijos.vat ten niekas nenorejo tarnauti,nes ten baisu buvo.zmones buvo patranku mesa,nezinia kur nugrust galedavo i koki pasaulio uzkampi,plius tos visos dedavshynos

vilfoot 2015-02-25 21:55

Citata:

Pradžioje rašė gNt (Post 379960)
Niekam tavo planai neidomus kol turime toki kaimyna is rytu. gal laikas susimest su latviais estais ir patiems paimti ta ruskyna, kad pagaliau ramiai miegotumem :D skaiciau, kad rusu technika visai atsilikusi tik mesos daug turi tai neturetu buti sunku :)

nu nejuokingi visai zinok.geriau nieko nerasyk :)

gNt 2015-02-25 21:58

Citata:

Pradžioje rašė vilfoot (Post 379963)
nu nejuokingi visai zinok.geriau nieko nerasyk :)

Tai, kad pats minejai pries vatnikus reikia kovoti ju paties metodais :) Skaitant tavo postus vis nesuprantu kodel tu dar nesavanoriauji tarnyboje

vilfoot 2015-02-25 22:01

[QUOTE=gNt;379965]Tai, kad pats minejai pries vatnikus reikia kovoti ju paties metodais :)[/QUOTE

galvoje turejau,kad reikia pasitelkti agresyvia diplomatija,nebijoti paastoveti uz save,garsiai ir drasiai reiksti mintis,kurios labai nepatinka agresoriui.negi taip sunku suprasti?

vytis 2015-02-25 22:03

Citata:

Pradžioje rašė gNt (Post 379960)

cia turbut amerikietisku filmu itaka jaunuoliam sukuria tokia vaizda apie rusus ,kurie istiesu net rusijoj nebuve.

Hunter 2015-02-25 22:03

zygaiciu vaikaiciams sunku suprast isvis ko cia lendam ne i savo kara, jeigu pindosai uzvire visa kose ir del ju zudomi zmones

vilfoot 2015-02-25 22:04

Citata:

Pradžioje rašė vytis (Post 379967)
cia turbut amerikietisku filmu itaka jaunuoliam sukuria tokia vaizda apie rusus ,kurie istiesu net rusijoj nebuve.

cia siaip sarkazmas pas ji buvo

gNt 2015-02-25 22:09

Na tai vyrai pirmyn rodykit pavizdi ir patys pirmi uzsirasykit savanoriais :uuu:

vytis 2015-02-25 22:11

[QUOTE=vilfoot;379966]
Citata:

Pradžioje rašė gNt (Post 379965)
Tai, kad pats minejai pries vatnikus reikia kovoti ju paties metodais :)[/QUOTE

galvoje turejau,kad reikia pasitelkti agresyvia diplomatija,nebijoti paastoveti uz save,garsiai ir drasiai reiksti mintis,kurios labai nepatinka agresoriui.negi taip sunku suprasti?

tik ne lietuvai kelti balsa pries tokia valstybe kaip rusija,jau pakankamai ''prikiauksejo'' prasidejus konfliktuj ukrainoje,kuris veliau dave ekonominiu padariniu,kitaip tariant patys pjove saka ant kurios sedejo. valstybei kuri rimtai negali uz save pastoveti ,manau nedera lysti i tarptautinius konfliktus ir naiviai tiketis ,kad pavyks atsitraukti be pasekmiu.

nova 2015-02-25 22:13

jau turit viena kiaulide kur net moderatoriams taisykles negalioja, tai ir kniskites ten sava chebra. ar reikia visa foruma siukslynu paversti?

vilfoot 2015-02-25 22:14

[QUOTE=vytis;379972]
Citata:

Pradžioje rašė vilfoot (Post 379966)

tik ne lietuvai kelti balsa pries tokia valstybe kaip rusija,jau pakankamai ''prikiauksejo'' prasidejus konfliktuj ukrainoje,kuris veliau dave ekonominiu padariniu,kitaip tariant patys pjove saka ant kurios sedejo. valstybei kuri rimtai negali uz save pastoveti ,manau nedera lysti i tarptautinius konfliktus ir naiviai tiketis ,kad pavyks atsitraukti be pasekmiu.

sveikas istojes i wzikas,markko ir gnt kluba :thumbsup:

alteroja 2015-02-25 22:15

nors kol kas čia tik priimtas sprendimas su begale vietų spekuliacijomis, bet man labai gaila, kad mūsų visuomenė pilietiškumo, valstybės klausimas yra totaliai susiskaldžius. o vieningumas yra būtinas valstybės vystymuisi ir egzistavimui. tikiuosi bent mūsų vaikai bus vieningesni, o gal čia zanūdna lietuvių tautos natūra? nėra jokių principų, įsitikinimų - geriausiai, kur subinei šilčiausia.
Atrodo valstybė susitelkė 80-90 metais ir tuo viskas baigėsi.

vilfoot 2015-02-25 22:17

Citata:

Pradžioje rašė alteroja (Post 379975)
nors kol kas čia tik priimtas sprendimas su begale vietų spekuliacijomis, bet man labai gaila, kad mūsų visuomenė pilietiškumo, valstybės klausimas yra totaliai susiskaldžius. o vieningumas yra būtinas valstybės vystymuisi ir egzistavimui. tikiuosi bent mūsų vaikai bus vieningesni, o gal čia zanūdna lietuvių tautos natūra? nėra jokių principų, įsitikinimų - geriausiai, kur subinei šilčiausia.
Atrodo valstybė susitelkė 80-90 metais ir tuo viskas baigėsi.

na lietuviai per kasi ale susitelkia dar prie pusles alaus,cipsu ir kokio nors kepto mesgalio

vytis 2015-02-25 22:19

[QUOTE=vilfoot;379974]
Citata:

Pradžioje rašė vytis (Post 379972)

sveikas istojes i wzikas,markko ir gnt kluba :thumbsup:

nelabai pagavau ka tuo norejai pasakyt ? :aciu:

Hunter 2015-02-25 22:20

kurie is cia esanciu stovejo bent baltijos kelyje?

Hunter 2015-02-25 22:21

Citata:

Pradžioje rašė vytis (Post 379977)

Susmirdusio kacapyno druzoku klubas

vilfoot 2015-02-25 22:21

[QUOTE=vytis;379977]
Citata:

Pradžioje rašė vilfoot (Post 379974)

norejau pasakyti,kad cia tavo bendraminciai,kurie masto lygiai taip pat kaip ir tu :)

vilfoot 2015-02-25 22:22

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 379978)
kurie is cia esanciu stovejo bent baltijos kelyje?

buvau labai labai mazas,bet atsimenu kaip tevai vaziavo ir mane kartu vezesi

Hunter 2015-02-25 22:25

cia labiau buvo klausimas tiems kurie nemato prasmes

vytis 2015-02-25 22:26

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 379979)
Susmirdusio kacapyno druzoku klubas

o tavo kaip susmirdes klubas vadinasi ?

Pavidolis 2015-02-25 22:27

Apie Lietuvos gynimo klausima yra gerai pasakes mano destytojas. Pagal ji, netaisyklingai formuluojamas klausimas. Klausti reikia: "Ar gintum savo dukra/sunu/tevus ir pns.?", nes kiekvienas gintu savo Lietuva, kuri gali buti matuojama ne teritorija, bet asmenimis.

Asmeniskai, mastau, kad neigiamas poziuris i tevyne ir patriotizmo stoka yra bandos jausmo pasekmes, kurios galimai pasiektos ziniasklaidos priemonemis. Paprasius argumentu - ju nebuna arba jie akivaizdziai pateikti is populiariosios ziniasklaidos, kuri viska pila srutom. Ir dazniausiai kazkoks aspektas buna apzvelgiamas tik labai siauru poziuriu.

vytis 2015-02-25 22:29

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 379982)
cia labiau buvo klausimas tiems kurie nemato prasmes

buvau,maciau ,ragavau .. ir zinai ka ? dejau as tos lietuvos ,pamirsau jau kelia sito skestancio laivo ,jei atsimerktum ir tu ta pati pamatytum

vilfoot 2015-02-25 22:30

Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 379984)
Apie Lietuvos gynimo klausima yra gerai pasakes mano destytojas. Pagal ji, netaisyklingai formuluojamas klausimas. Klausti reikia: "Ar gintum savo dukra/sunu/tevus ir pns.?", nes kiekvienas gintu savo Lietuva, kuri gali buti matuojama ne teritorija, bet asmenimis.

Asmeniskai, mastau, kad neigiamas poziuris i tevyne ir patriotizmo stoka yra bandos jausmo pasekmes, kurios galimai pasiektos ziniasklaidos priemonemis. Paprasius argumentu - ju nebuna arba jie akivaizdziai pateikti is populiariosios ziniasklaidos, kuri viska pila srutom. Ir dazniausiai kazkoks aspektas buna apzvelgiamas tik labai siauru poziuriu.

:ploja: +10

Hunter 2015-02-25 22:31

Citata:

Pradžioje rašė vytis (Post 379985)
buvau,maciau ,ragavau .. ir zinai ka ? dejau as tos lietuvos ,pamirsau jau kelia sito skestancio laivo ,jei atsimerktum ir tu ta pati pamatytum

Kaip suprantu matai kylanti rusijos ir kazachstano laiva

Garbanius 2015-02-25 22:31

Citata:

Pamojavo rytieciai bapkem tai dabar visi kas liko dirbti tevynei lochai.

Markko 2015-02-25 22:32

Masina pirkta is pazystamo kuris labai priziurejo ir visus servizus atlikinejo tik autorizuotam centre :):):) jau apie kitus dalykus nutyliu

http://s8.postimg.org/sd8k98zjp/2014_12_14_12_50_40.jpg
хостинг фото

vilfoot 2015-02-25 22:33

Citata:

tai ka tu cia sitam forume veiki? tau reikia adresus rinkti su .ru

Garbanius 2015-02-25 22:33

Citata:

Pradžioje rašė Markko (Post 379991)
Masina pirkta is pazystamo kuris labai priziurejo ir visus servizus atlikinejo tik autorizuotam centre :):):) jau apie kitus dalykus nutyliu

http://s8.postimg.org/sd8k98zjp/2014_12_14_12_50_40.jpg
хостинг фото

Kvaila ir baznycioj musa :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:24.