![]() |
as tai nekariausiu, susirinksiu smutkes ir tepsiu slides arba i europa arba pas batka. Nieko man daug lietuva nedave kad uz ja galva padeciau
|
Anksčiau lyg ir gejam neleisdavo eiti tarnauti, gal ir nepakeitė nuostatų dabar, kas norit išsisukt, tai variantas :D
|
idomu kaip tikrina :D
O siaip tai toks briedas sovieckam sajuze kaip rusynas ar bulbesynas gali buti. Nes gejai yra isdavikai ir gali nusauti ar dar ka padaryt is nugaros :D Pas mus nepraeis, nes gausis diskriminacija del seksualines orientacijos. Nors diskriminacija del lyties ir taip nusimato sauktiniu reikale |
Citata:
|
Bendrai paemus, tai nemanau, kad karo atveju mobilizuotiems šauktiniams tektų lemiamas vaidmuo, kariuomenėje begalės funkcijų, kurioms nereikia rembo sugebejimų. Ta pati logistika, aprupinimas, rysiai, rastines darbai, inzinerine veikla gali būti daroma sauktiniu, o koviniuose veiksmuose dalyvauja profesionalai. Mano galva logiskiau jei dezes su soviniais i gruzovika sandelyje kraus sauktinis o ne profesionalus karys, nes ji galima panaudoti efektyviau nei gruscika ar rastines darbuotoja.
|
Citata:
|
šalį turi ginti profesionali armija. aš asmeniškai ne tam tiek darbo įdėjau, kad kažko pasiekt gyvenime, kad taip imčiau ir "dėčiau šaukštą", kai šalį "valdo" boba, kuri nežino kas yra diplomatija. daugiau nebekomentuosiu, tokia mano nuomonė ;]
|
Citata:
|
Citata:
|
kad noretu zmones i armija eit, reik jau nuo darzelio ta nora pradet diegt. o dabar kiek atsimenu taip visais laikais ir issisukinejo nuo tos prievoles
|
nu bet kazka turi gauti mainais. cia jus kalbat dauguma kuriu jau neliecia (na manes irgi neliecia, as mokausi) bet paziurekit ir is kitos puses. kuris is jusu noretu 9 menesius praktiskai isbraukti is gyvenimo? cia tas pats kas pasodintu i zona. tokiu metu pati pati gyvenimo pradzia, dedi pamatus, kazka kuri o cia pyst - varyk i kariuomene. nu tai sakykit ka norit bet apsurdas.
|
Citata:
|
Citata:
issisukinejimas cia atejes is sovietines armijos.vat ten niekas nenorejo tarnauti,nes ten baisu buvo.zmones buvo patranku mesa,nezinia kur nugrust galedavo i koki pasaulio uzkampi,plius tos visos dedavshynos |
Citata:
|
Citata:
|
[QUOTE=gNt;379965]Tai, kad pats minejai pries vatnikus reikia kovoti ju paties metodais :)[/QUOTE
galvoje turejau,kad reikia pasitelkti agresyvia diplomatija,nebijoti paastoveti uz save,garsiai ir drasiai reiksti mintis,kurios labai nepatinka agresoriui.negi taip sunku suprasti? |
Citata:
|
zygaiciu vaikaiciams sunku suprast isvis ko cia lendam ne i savo kara, jeigu pindosai uzvire visa kose ir del ju zudomi zmones
|
Citata:
|
Na tai vyrai pirmyn rodykit pavizdi ir patys pirmi uzsirasykit savanoriais :uuu:
|
[QUOTE=vilfoot;379966]
Citata:
|
jau turit viena kiaulide kur net moderatoriams taisykles negalioja, tai ir kniskites ten sava chebra. ar reikia visa foruma siukslynu paversti?
|
[QUOTE=vytis;379972]
Citata:
|
nors kol kas čia tik priimtas sprendimas su begale vietų spekuliacijomis, bet man labai gaila, kad mūsų visuomenė pilietiškumo, valstybės klausimas yra totaliai susiskaldžius. o vieningumas yra būtinas valstybės vystymuisi ir egzistavimui. tikiuosi bent mūsų vaikai bus vieningesni, o gal čia zanūdna lietuvių tautos natūra? nėra jokių principų, įsitikinimų - geriausiai, kur subinei šilčiausia.
Atrodo valstybė susitelkė 80-90 metais ir tuo viskas baigėsi. |
Citata:
|
[QUOTE=vilfoot;379974]
Citata:
|
kurie is cia esanciu stovejo bent baltijos kelyje?
|
Citata:
|
[QUOTE=vytis;379977]
Citata:
|
Citata:
|
cia labiau buvo klausimas tiems kurie nemato prasmes
|
Citata:
|
Apie Lietuvos gynimo klausima yra gerai pasakes mano destytojas. Pagal ji, netaisyklingai formuluojamas klausimas. Klausti reikia: "Ar gintum savo dukra/sunu/tevus ir pns.?", nes kiekvienas gintu savo Lietuva, kuri gali buti matuojama ne teritorija, bet asmenimis.
Asmeniskai, mastau, kad neigiamas poziuris i tevyne ir patriotizmo stoka yra bandos jausmo pasekmes, kurios galimai pasiektos ziniasklaidos priemonemis. Paprasius argumentu - ju nebuna arba jie akivaizdziai pateikti is populiariosios ziniasklaidos, kuri viska pila srutom. Ir dazniausiai kazkoks aspektas buna apzvelgiamas tik labai siauru poziuriu. |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Masina pirkta is pazystamo kuris labai priziurejo ir visus servizus atlikinejo tik autorizuotam centre :):):) jau apie kitus dalykus nutyliu
http://s8.postimg.org/sd8k98zjp/2014_12_14_12_50_40.jpg хостинг фото |
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:24. |