MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Shalomm 2011-01-16 14:42

Citata:

Pradžioje rašė woodoooo (Post 122998)

apskritai moterys ir blevyzgos neatsiejma :xx:

Kaip Jūs šitaip negražiai apie mane manote? :verkia::verkia:

jonukas2 2011-01-16 14:56

Citata:

Pradžioje rašė woodoooo (Post 123001)
as vazineju su artimom ir priesrukunem ir visur zenon :xx:

o kur masina laikai? privaziuosim islupsim xseonus i turgu nuvesim parduot uz tolius dalykus ir ratu tau nusukti negaila butu ,kad susimastytum ka darai
yra taisykles reikia ju laikytis kas bus jei visi darys ka nori?
uzsimanys koks daunelis tavo masina sudauzyt o ka sakysi negalima taip ? jug laisva lietuva visi daro ka nori
bet nereikia ziuret i visus pirma su galva mastyt reikia
be pikcio bet kita karta pagalvok pries jungdamas priesrukines
tau grazu? bet tu vidui sededamas to grozio nematai tad kam taip daryti jei kitus visus erzini savo sviesom, ar tu taip jautiesi tada tikru vyru kad darai taip kaip nebutina ir kad visus erzintum :)

driuliauskas 2011-01-16 15:00

Citata:

Pradžioje rašė jonukas2 (Post 123019)
o kur masina laikai? privaziuosim islupsim xseonus i turgu nuvesim parduot uz tolius dalykus ir ratu tau nusukti negaila butu ,kad susimastytum ka darai
yra taisykles reikia ju laikytis kas bus jei visi darys ka nori?
uzsimanys koks daunelis tavo masina sudauzyt o ka sakysi negalima taip ? jug laisva lietuva visi daro ka nori
bet nereikia ziuret i visus pirma su galva mastyt reikia
be pikcio bet kita karta pagalvok pries jungdamas priesrukines
tau grazu? bet tu vidui sededamas to grozio nematai tad kam taip daryti jei kitus visus erzini savo sviesom, ar tu taip jautiesi tada tikru vyru kad darai taip kaip nebutina ir kad visus erzintum :)

nieko nepadarysi. tokiem zmonem nors su lazda per galva dauzyk, vistiek jiems ant kitu nusisikt.

Tomskis 2011-01-16 15:00

kuom tau trukdo nesuprantu priesrukines? jos i zeme sviecia ne i dangu, neakina. ar tu tiesiog pavydi kad pas kitus yra ir priesrukinese xenon, o tavo finansine padetis to neleidzia?

driuliauskas 2011-01-16 15:01

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 123021)
kuom tau trukdo nesuprantu priesrukines? jos i zeme sviecia ne i dangu, neakina. ar tu tiesiog pavydi kad pas kitus yra ir priesrukinese xenon, o tavo finansine padetis to neleidzia?

o tu meginai kada su tokia kaledu eglute uzmiestyje prasilenkti?

Tomskis 2011-01-16 15:02

as praktiskai vien uzmiesty ir vazineju, ir kasdien prasilenkiu ne po viena karta. kai trumpose xenonai kokiam busike, kai ju faros aukstai, tada biski gal ir nepatogu, bet priesrukines niekaip manes neveikia

driuliauskas 2011-01-16 15:14

Citata:

Pradžioje rašė hardas999 (Post 123023)
o jeigu aš važineju tik priešrukines isijungęs, kad mažiau eikvoti akumuliatorių žiemą. artimasias net nejungiu. čia irgi blogai ? ( lemputes paprastos )

o jos ka? maziau elektros ima? kaskaip man svieciasi, kad taspats :cenzura: ar tu trumpas junksi ar ruka.

Tomskis 2011-01-16 15:20

nu man irgi atrodo kad tas pat, nes lemputes tiek pat watu

Edgis 2011-01-16 15:20

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 123021)
ar tu tiesiog pavydi kad pas kitus yra ir priesrukinese xenon, o tavo finansine padetis to neleidzia?

O tai jeigu apsikarstai xenonais visur, tai jau turtingas pasidarai? Tai salone irgi xenon susidėkit - būsit patys kiečiausi:bebebe:

Tomskis 2011-01-16 15:32

nu man atvirai sakau vienodai sviecia, man xenonai patinka nes matomumas tikrai geresnis, nakti per lietu vaziuot net nera ka lygint, kaip dangus ir zeme skirtumas, bet man netrukdo kad ir kiti vazineja, yra kas ir akina su xenonais, taip pat yra kas akina ir su halogenais, bagazine prikrauna pilna, lempos i virsu sviecia

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 10:05.