![]() |
|
Citata:
|
Citata:
yra taisykles reikia ju laikytis kas bus jei visi darys ka nori? uzsimanys koks daunelis tavo masina sudauzyt o ka sakysi negalima taip ? jug laisva lietuva visi daro ka nori bet nereikia ziuret i visus pirma su galva mastyt reikia be pikcio bet kita karta pagalvok pries jungdamas priesrukines tau grazu? bet tu vidui sededamas to grozio nematai tad kam taip daryti jei kitus visus erzini savo sviesom, ar tu taip jautiesi tada tikru vyru kad darai taip kaip nebutina ir kad visus erzintum :) |
Citata:
|
kuom tau trukdo nesuprantu priesrukines? jos i zeme sviecia ne i dangu, neakina. ar tu tiesiog pavydi kad pas kitus yra ir priesrukinese xenon, o tavo finansine padetis to neleidzia?
|
Citata:
|
as praktiskai vien uzmiesty ir vazineju, ir kasdien prasilenkiu ne po viena karta. kai trumpose xenonai kokiam busike, kai ju faros aukstai, tada biski gal ir nepatogu, bet priesrukines niekaip manes neveikia
|
Citata:
|
nu man irgi atrodo kad tas pat, nes lemputes tiek pat watu
|
Citata:
|
nu man atvirai sakau vienodai sviecia, man xenonai patinka nes matomumas tikrai geresnis, nakti per lietu vaziuot net nera ka lygint, kaip dangus ir zeme skirtumas, bet man netrukdo kad ir kiti vazineja, yra kas ir akina su xenonais, taip pat yra kas akina ir su halogenais, bagazine prikrauna pilna, lempos i virsu sviecia
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 10:05. |
|