![]() |
Tėvas sūnų bara :
- Kai aš buvau tavo metų, tinginy tu, vagonus naktimis kraudavau..... kol nepagavo |
|
|
|
|
"Я тебя простила", - написала девушка гвоздём на капоте его машины
|
Citata:
Yamato laisvadienį gavo :D:D:D http://www.ipix.lt/images/74523654.jpg |
: Vienas naujasis rusas paprašo kito, kad paskolintu savo sekretore. Tas sutinka ir sako:"jei reikės tau intymaus, tu tiesiog paskambink jai ir pasakyk, kad atneštų blankų".
Sekanti diena. Skambina rusas pasiskolintai sekretorei: - Atnešk man blankų. - Negaliu, man mėnesinė ataskaita. Abu padeda ragelius. Po kelių minučių sekretorė paskambina rusui ir sako: - Jei jums reikia, galiu apiformint žodiniu būdu arba atbuline tvarka. - Ne, nereikia, aš jau ranka parašiau!! |
Iš policijos protokolų
* Sunkvežimis atbulas įvažiavo per galinį stiklą į mano žmonos veidą. * Aš buvau apsipirkti augalų parduotuvėje. Artėjant prie sankryžos, man prieš akis iššoko gyvatvorė, kuri užstojo vaizdą, ir aš, nepastebėjas kito automobilio, į jį atsitrenkiau. * Aš vykau pas savo gydytoją dėl užpakalinės dalies sutrikimų, kai mano universalioji jungtis neatlaikė ir todėl įvyko nelaimė. * Man priartėjus prie sankryžos, toje vietoje, kur niekuomet jo nebuvo, staiga atsirado ženklas, liepiantis sustoti. Aš nesugebėjau sustoti laiku, todėl negalėjau išvengti avarijos. * Mano automobilis buvo parkuojamas legaliai, kai jis atsitrenkė į kitą transporto priemonę. * Nematomas automobilis atsirado iš niekur, trenkėsi į mano automobilį ir išnyko. * Aš pasakiau policijai, kad esu nesužeistas, bet nusiėmęs kepurę, pastebėjau, kad praskelta mano kaukolė. * Aš buvau tikras, kad senis niekada nepereis į kitą kelio pusę, kai jį numušiau. * Pėstysis nesusigaudė į kurią pusę eiti, taigi aš jį pervažiavau. * Aš pamačiau lėtai judantį liūdno veido džentelmeną atšokantį nuo mano automobilio kapoto. * Netiesioginė avarijos priežastis buvo mažas žmogelis mažame automobilyje didele burna. * Automobiliui nulėkus nuo kelio, aš buvau iš jo išsviestas. Vėliau mane griovyje atsitiktinai surado paklydusios karvės. * Grįždamas namo, aš supainiojau namus ir atsitrenkiau į medį, kurio neturiu. * Kitas automobilis atsitrenkė į manajį be išankstinio perspėjimo apie savo ketinimus. * Maniau, kad šoniniu durelių langas atidarytas, bet iškišus pro jį galvą, paaiškėjo, kad jis buvo uždarytas. * Vyrukas buvo per visą kelią. Turėjau keletą kartų pasukti į šoną, kol į jį atsitrenkiau. * Aš pasukau į šalikelę, pažiūrėjau į savo uošvę ir nusiritau nuo pylimo. * Bandydamas užmušti musę, aš atsitrenkiau į telegrafo stulpą. * Buvau vairavęs jau 40 metų, kai užmigau prie vairo ir patekau į autoavariją. * Aš pradėjau stabdyti, bet eismas buvo lėtesnis nei maniau. * Aš maniau, kad po vidurnakčio greičio apribojimas negalioja. * Aš žinojau, kad šuo laiko automobilį savo nuosavybe, bet tikrai nebūčiau leidęs jam vairuoti, jei manyčiau esant bent menkiausią riziką. * Automobilis važiavęs priešakyje partrenkė pestijį, bet jis pašoko aukštyn, taigi aš jį vėl partrenkiau. * Telegrafo stulpas sparčiai artėjo. Aš stengiausi pasukti jam iš kelio, bet jis tuo tarpu rėžėsi į mano automobilio priekį. * Pėstysis atsitrenkė į mane ir palindo po mano automobiliu. _________________ |
Jei nesupyksit, anekdotas rusu kalba (neimanoma isverst i lietuviu)
В шестисотый мерседес врезается Хонда. Водитель мерса, не разбираясь вытаскивает мужика из водительского места и начинает наказывать интимным путем прямо на капоте. Мужик:
- Ух, ух, ух… у хонды руль справа! |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 12:20. |