![]() |
|
Citata:
Jei turesiu ka pardavimui mesiu nuoroda nors mano galva naudos is to nebus |
speliojat čia nelabai besigaudantys motoruose.
visų pirma, tai sisteminis tepalo slėgis yra gerokai didesnis nei antifrizo - todėl trūkus tarpui tarp kanalų - tepalas sunkiasi į antifrizą. jei antifrizo kanalas prasimuša į degimo kamerą - gaunasi tas pats - dujos sunkiasi į aušinimo sistemą - pučia šlangas. užgesinus motorą, visų sistemų slėgis lygs 0, tai kažkas pribėgti į degimo kameras nelabai ir gali, nebent tepalas per vožtuvų gumytes. vieninteliai atvejai, kai gali patekti tiek antifrizas tiek tepalas yra tokie. kai prasimuša antifrizo/tepalo kanalas prieš įsiurbimo vožtuvą - tuomet su mišiniu patenka į degimo kamerą. kuomet per tarpinę prasimuša kanalas tepalo ir patenka į degimo kamerą tepalas. v12 nečiupinėjau, bet vargu ar nuo tokio dalyko jis gali purtytis. kitas dalykas, jei į degimo kameras patenka tokie kiekiai skysčių, kad motoras springsta, tai per dusliarą turi garai, dūmai ir kitokie velniai eini, kad tik aklas nesuprastų. |
Po uzgesinimo karstam motorui ausinimo sistemoje lieka sioks toks slegis. O siaip ne vienas atvejis buvo kai tepale buvo antifryzo, o antifryzas svarus, viskas priklauso kokioj vietoj pramusa
|
Citata:
|
Citata:
nu, apskritai ce pasaka be galo...parduodu/neparduodu. idealus/neidalus. :ohne: |
gali buti problema su zvaklaidziais, nors ju ten nelabai yra arba su uzdegimo ritem
|
As is patirties sakau, man budavo uzvedi purtosi variklis kol siektiek pasyla, dumo praktiskai jokio nemete, jokiu dumu kamuoliu nebuvo, kodel nezinau, gal katalyzai isvalo , gal per mazas kiekis antifrizo su tepalu, gal ant dideles kubaturos nesimato jei stipriai nevaro, nezinau ne motoristas esu, bet sakau kaip man buvo.
Kai jau visai buvo blogai motorui tada stipriai dumina baltais dumais, esu mates, pas mane tokiu dalyku nebuvo.. Citata:
|
Citata:
|
Pas errora rite bus arba zvakes,,nieko jis ten nekeite...arba keite kaip ir masina daze pilnai visa...
|
pasidziauge,o gal pabodo.............?
http://auto.plius.lt/skelbimai/merce...s-3854552.html nu bet salonas superis. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:34. |
|