Citata:
Pradžioje rašė sharrasitto
(Post 358955)
tai kaip oficialios saskaitos israsomos? idomu :D cia ne mano reikalas, tik tarp kitko. ;)
tiesiog potencialas pirkejo esme, kad tu sakai, jog priziuri silberi, bet oficialiuose dokumentuose tai nesimato. As irgi galiu sakyti, kad tvarkau mersa silberi, rasciau ir meistra kuris uz tam tikra suma ar net uz aciu sutiktu paliudyti, jog taip, jis tikrai tvarko pas mane savo mersa, nors oficialiai tai nerodomo. Bet ar tikrai visi taip patiketu? as nesakau, kad tu tikrai ten netvarkai, gal ir suvarkiauji su vietiniais meistrais, bet nereikia taip stacia galva rekti, kad tvarkai silberi, nors oficialiai niekas netvarkoma.
|
Svarbu, jog as zinau, kad tvarkau Silberyje uz normalia kaina ;) ir man gerai :) Kas is manes pirks masina, tas irgi bus nukreiptas i Silberi pas atitinkama meistra ir bus parodyta viskas kas keista, viskas isaiskinta.
Supratau, jog reikia pradeti rinkti tuscius detaliu ipakavimus, jog pirkejas patiketu :)
Gerai, kad bent nuo zvakiu viena ipakavima pasilikau (24 juk nelaikysiu :D), del saves, kad zinociau kokias idejau, dar viena guma pasilikau, kuri i rites statosi. Gaila, kad vakar lengva ranka ismeciau ABC slegio kaupiklio dezute, greiciu dezes pagalves, numerio apsvietimo plafono, turbinos virslegio daviklio pakuotes. Nemegstu kaupti siuksliu..
|