MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Apple 2015-04-04 22:55

Citata:

Pradžioje rašė EdwinB (Post 385014)
Nu man ne skyle,o per kazkokia tarpine ar kazkokia dali leidzia.

nepades xaddo. cia jau reik remonto. nereik stebuklu tiketis :)

vanix 2015-04-05 13:34

http://oi57.tinypic.com/35i3bdj.jpg
http://oi59.tinypic.com/2ekr71u.jpg
:xx:

Marius 320 2015-04-05 23:02

Kas čia per numeris pas tave??? :D

http://i1262.photobucket.com/albums/...psm044ujyx.jpg

Asterix 2015-04-05 23:26

Citata:

Pradžioje rašė Marius 320 (Post 385093)
Kas čia per numeris pas tave??? :D

http://i1262.photobucket.com/albums/...psm044ujyx.jpg

hehe :D :D :D

Tomskis 2015-04-06 09:24

Apie koki cia numeri kalbat?

MindaugasB 2015-04-06 15:49

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 385104)
Apie koki cia numeri kalbat?

Apie ta, i kuri ziuri pareigunas :)

Kestutis971 2015-04-07 15:06

Blevyzga! Netrukus atsikraustau į Antakalnį, P. Vileišio g. Gal kokie forumiečiai aplinkui gyvena? :zenklas: :)

Hunter 2015-04-07 15:16

kitoj pusej upes keli gyvena

FUN500 2015-04-07 17:58

Forumieciai, pastaruoju metu vis dazniau susiduriu su tokiu pastebejimu, noriu paklausti ir jusu. Visi zinome kad reikia praleisti pesciosius einancius per pereja, bet pastaruoju metu vis dazniau, kiekviena diena po keleta is ju zengia per pereja net nepaziurejus, ar yra pavojus ar jo nera. O dar top kategorija kurie su ausinem visur ir visada, net negirdi ir visi tos kategorijos zmones isitikine kad jie teisus. Is kur tiek drasos? Jokios savisaugos jausmo. Ar kaip kates jie po 9 gyvybes turi? Ka daryti? Nes tai darosi problema

Apple 2015-04-07 18:02

u gali bandyt trankyt kaip kėglius :D pas mus, Vilniuje, tokių bėdų mėra, bent jau auš nesusiduriu (pats visada pristabdau pries pereja, nes durniu visada pilna, kurie gali bet kada issokt i gatve).

vytis 2015-04-07 18:04

Citata:

Pradžioje rašė vanix (Post 385051)

kokiam monstrui tinka tokie suportai ?

Somesword 2015-04-07 18:05

Citata:

Pradžioje rašė Asterix (Post 385095)
hehe :D :D :D

cia tave uzgaude ? :)

pucenas 2015-04-07 18:05

oi kaune kiek tokiu "botaniku" tai.... su mersu gerai pagazdindavau, privaziuodavau iki kol parkai raudona lempute uzsidegdavo. :) :) o su viliuku tai tie parkai neveikia kol atbulines neijungi, arba reikia paciam ijungti,o be to nera vaizdo indikatoriu tik garsas nepavyksta tox bajeris :)

berzinis 2015-04-07 18:30

Kaip tik sakyciau daznai muistosi zmones - ligtai jau eina, ir prisibijo. Dar buna, kad kol pilnai nesustoji iki 0km/h - nepradeda eit, nors mato kad juos matai ir stabdai. Cia vyresnioji karta dazniau. Is esmes su pesciaisiais problemu kaip ir nera Vilniuje.

Hunter 2015-04-07 18:40

Dabar labai gerai pataise KET kad ir pestysis lieka kaltas jeigu ji numusa, nes zioplys neisitikino kad ji praleidzia

Asterix 2015-04-07 18:50

Citata:

Pradžioje rašė Somesword (Post 385288)
cia tave uzgaude ? :)

Ne, mano veidas jaunatviskumu spindi :D

Kolibris 2015-04-07 19:13

Citata:

Pradžioje rašė FUN500 (Post 385285)
Forumieciai, pastaruoju metu vis dazniau susiduriu su tokiu pastebejimu, noriu paklausti ir jusu. Visi zinome kad reikia praleisti pesciosius einancius per pereja, bet pastaruoju metu vis dazniau, kiekviena diena po keleta is ju zengia per pereja net nepaziurejus, ar yra pavojus ar jo nera. O dar top kategorija kurie su ausinem visur ir visada, net negirdi ir visi tos kategorijos zmones isitikine kad jie teisus. Is kur tiek drasos? Jokios savisaugos jausmo. Ar kaip kates jie po 9 gyvybes turi? Ka daryti? Nes tai darosi problema

Daznai susitinku su tokiais dirbant naktim, aisku kol eina per pereja nieko negali daryt, nes liksi kaltu. Bet jau kai pradeda karpyt perejos kampus, eit pora metru salia perejos, per raudona ar isvis kur nera perejos tai jau esu ne viena svelniai paguldes ant kapoto ir su veidrodziu uzkabines, kolkas niekas nieko :) tokie atvejai atrodo 4 jau buvo

Asterix 2015-04-07 19:23

http://automanas.tv3.lt/austrijos-au...ch-57-s-kupe-2 gal kas jau yra ciupinejas kazkury maybach?

Somesword 2015-04-07 19:35

gale vietos daugiau negu pullman'e o ilipt vistiek neina patogiai :D :D

ViliusD 2015-04-07 20:58

Citata:

Pradžioje rašė Kolibris (Post 385310)
Daznai susitinku su tokiais dirbant naktim, aisku kol eina per pereja nieko negali daryt, nes liksi kaltu. Bet jau kai pradeda karpyt perejos kampus, eit pora metru salia perejos, per raudona ar isvis kur nera perejos tai jau esu ne viena svelniai paguldes ant kapoto ir su veidrodziu uzkabines, kolkas niekas nieko :) tokie atvejai atrodo 4 jau buvo

Tu cia tipo "aukleji" sitaip? :crazy2:

Kolibris 2015-04-07 21:04

Citata:

Pradžioje rašė ViliusD (Post 385340)
Tu cia tipo "aukleji" sitaip? :crazy2:

Neisivaizduok kad svelnus paguldymas yra kai skraido per visa masina :D Atsiremi, ar vos uzkabini, atsidares langa paaiskini ir viskas :)

ViliusD 2015-04-07 21:50

Koki karta pafilmuosiu kaip norvegai atsipalaidave vaiksto per gatves, kur nori ir kaip nori, niekas nepyksta, visi sustoja ir praleidineja kaip per perejas, teko priprasti prie ju tempo cia :xx: nekalbu apie tuos savizudzius, kurie issoka i 3 juostu kelia begdami kaip laukiniai :policija:

EdwinB 2015-04-08 23:19

Sveiki, draugas narse po W211 borto kompa ir prispaude kazka, kad uzsidege ABS/ESP lempos ir is Park nejuda begiu svirtis. Po 5 min pranyko ESP lempa ir isijunge Drive, bet abs toliau dega. Gal zinot kas cia galejo but ir kaip sita taisyt ? Metai 2003.

Hunter 2015-04-09 06:30

turbut dinamometer test ar kazka panasaus, o gal tiesiog sutapimas ir nuduso stadziu mygtukas "varlyte"

justinasm 2015-04-09 12:46

Sveiki,

gavau saukima liudyti fntt byloje, jie tiria imone, is kurios pries kokius 4 metus pirkau masina Kauno turguje. Net neatsimenu kiek as mokejau ir ar tikra suma rasem, kokios gresmes man yra del to? Ar tiesiog sakyt, kad nepamenu ir viso gero

EdwinB 2015-04-09 12:50

Veliau uzrakinus masina dar palydek mane namo funkcija isijunge, nors pries tai neveike ir elektrikas sake, kad bloka reiktu isidet :D

sharrasitto 2015-04-09 12:51

Citata:

Pradžioje rašė justinasm (Post 385546)
Sveiki,

gavau saukima liudyti fntt byloje, jie tiria imone, is kurios pries kokius 4 metus pirkau masina Kauno turguje. Net neatsimenu kiek as mokejau ir ar tikra suma rasem, kokios gresmes man yra del to? Ar tiesiog sakyt, kad nepamenu ir viso gero

nepamenu ir viso gero :)

justinasm 2015-04-09 12:59

Citata:

Pradžioje rašė sharrasitto (Post 385548)
nepamenu ir viso gero :)

aisku. Nes cia dar ir i kita miesta vazinet del apklausu visai nelosia man

Mb 140 2015-04-09 13:49

Citata:

Pradžioje rašė justinasm (Post 385549)
aisku. Nes cia dar ir i kita miesta vazinet del apklausu visai nelosia man

man atrodo neprivalai vaziuot,gali apklaust arba vietinis igaliotinis arba ju gali reikalaut transporto,bent man taip kazkada buvo,tai pasikonsultaves tokias salygas pasakiau ir baiges kad apklause vietiniai

alteroja 2015-04-09 13:56

Citata:

Pradžioje rašė justinasm (Post 385546)
Sveiki,

koks tavo statusas tyrime? liudytojo ar specialaus liudytojo? jei eilinis liudytojas, tai gali nepergyvent. gali ir į posėdį nuvažiuot, bet išsireikalaut patirtas išlaidas.

Apple 2015-04-09 13:59

Jei specialus liudytojas tai jau gali pradėt konsultuotis su teisininkais, nes tavo liudijimas gali buti panaudotas prieš tave pati :) žodžiu, gali likt nubaustas jei prisnekesi nesamoniu.

justinasm 2015-04-09 14:14

Citata:

Pradžioje rašė Mb 140 (Post 385551)
man atrodo neprivalai vaziuot,gali apklaust arba vietinis igaliotinis arba ju gali reikalaut transporto,bent man taip kazkada buvo,tai pasikonsultaves tokias salygas pasakiau ir baiges kad apklause vietiniai

durna situacija, pats tyrimas lyg Panevezy vyksta, bet man skambino is Alytaus (ten mano deklaruota gyvenamoji vieta), o gyvenu Vilniuje. Pasakiau, kad galiu atvykt tik penktadienio vakarais, jam netiko, tai palinkejau sekmes siunciant oficialu saukima. Statusas paprasto liudytojo,
Man gavus saukima jam sakyt del busimu nuostoliu ar kaip? Nenoriu as cia del kitu problemu aukot nei savo laiko, nei pinigu

alteroja 2015-04-09 14:17

Citata:

Pradžioje rašė justinasm (Post 385554)
durna situacija, pats tyrimas lyg Panevezy vyksta, bet man skambino is Alytaus (ten mano deklaruota gyvenamoji vieta), o gyvenu Vilniuje. Pasakiau, kad galiu atvykt tik penktadienio vakarais, jam netiko, tai palinkejau sekmes siunciant oficialu saukima. Statusas paprasto liudytojo,
Man gavus saukima jam sakyt del busimu nuostoliu ar kaip? Nenoriu as cia del kitu problemu aukot nei savo laiko, nei pinigu

tai gali ir neatsiųsti, kadangi be tavęs bus tų liudytojų. bet šiaip tai skambint ir išdėstyt realius nuostolius.

Markko 2015-04-09 14:18

Viskas teisingai jie ima deklaruojama vieta,apie pasikeitima gyvenamos vietos tavo pareiga pranesti.
Pabandyk telefonu pakalbeti del ko ir kaip ir apie ka sneka bus,visi zmones..

Markko 2015-04-09 14:22

Citata:

Pradžioje rašė alteroja (Post 385555)
tai gali ir neatsiųsti, kadangi be tavęs bus tų liudytojų. bet šiaip tai skambint ir išdėstyt realius nuostolius.

Lyg einate lyg europos..plesotes kokie jus europeciai bet kai kazkas ivyksta ir reikia biski islisti is komforto zonos tada prasideda..
Tyrime kiekvienas liudytojas svarbus,,,,kokie nuostoliai? oficaliai jis gyvena Alytuje! kvietima gavo i Alytu jei jis db butu anglijoje tai prasytum atlyginti nuostolius irgi?

justinasm 2015-04-09 14:22

Citata:

Pradžioje rašė Markko (Post 385556)
Viskas teisingai jie ima deklaruojama vieta,apie pasikeitima gyvenamos vietos tavo pareiga pranesti.
Pabandyk telefonu pakalbeti del ko ir kaip ir apie ka sneka bus,visi zmones..

Ten jie visi labai susireiksmine, skambinau karta, pradejo naglai sneket, gavo atsaka ir daugiau as jam nebenoriu skambint. Turbut reikes laukti saukimo ir tada bandyt dar karta

justinasm 2015-04-09 14:24

Citata:

Pradžioje rašė Markko (Post 385558)
Lyg einate lyg europos..plesotes kokie jus europeciai bet kai kazkas ivyksta ir reikia biski islisti is komforto zonos tada prasideda..
Tyrime kiekvienas liudytojas svarbus,,,,kokie nuostoliai? oficaliai jis gyvena Alytuje! kvietima gavo i Alytu jei jis db butu anglijoje tai prasytum atlyginti nuostolius irgi?

as oficialiai dirbu Vilniuje, mano darbo laikas oficialiai yra nuo 9h iki 18h. Isejimas ne laiku, vaziavimas 'namo' man reiskia nuostolius. Viskas paprasta

Markko 2015-04-09 14:26

Citata:

Pradžioje rašė justinasm (Post 385559)
Ten jie visi labai susireiksmine, skambinau karta, pradejo naglai sneket, gavo atsaka ir daugiau as jam nebenoriu skambint. Turbut reikes laukti saukimo ir tada bandyt dar karta

Pabandyk kita diena pasukt..zinai kai buna..nedave ar seip menulio faze,,pasakyk kad dirbi,,kad negali kad verkia vaikai kad dirbi per 10 darbu kad pakelti BVP valstybes ir t.t :D

alteroja 2015-04-09 14:32

Citata:

Pradžioje rašė Markko (Post 385558)

nėra jokios sankcijos jei asmuo gyvena kitu adresu nei yra deklaravęs. ir įrodžius savo faktinę gyvenemąją vietą jie turi padengti kuro, kelionės, laiko ir kitokių sąnaudų išlaidas. taip kad neskiesk nesamonių.

justinasm 2015-04-09 14:33

Citata:

Pradžioje rašė alteroja (Post 385562)
nėra jokios sankcijos jei asmuo gyvena kitu adresu nei yra deklaravęs. ir įrodžius savo faktinę gyvenemąją vietą jie turi padengti kuro, kelionės, laiko ir kitokių sąnaudų išlaidas. taip kad neskiesk nesamonių.

kokiu budu ar forma man tas islaidas pateikti ir prasyti atlyginimo?

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:36.