![]() |
|
Citata:
Parkinge pas mane stovi toks, tik 5,0 ir su amg apdaila. Labiausiai kas man jame nepatinka, tai priekines lempos, baisios tesiog. Viduje tos "groteles" su lesiu, atrodo kaip savadarbes. Facelift'ines zymiai geriau atrodo. Apple, geriau nupirk bilieta iki Vokietijos ir nusipirk CL500 su tikra 100-150k km rida, neperdazyta ir su nuliovu salonu. Su tokiu tai tikrai bus vienas malonumas isvaziuot savaitgali :) kiekvieno savaitgalio lauksi kaip savo gimtadienio :D aisku kainos brangiau, bet vistiek gi ne ant paskutiniuju pirksi :) |
Citata:
Ech vanix, kad viskas taip paprasta butu. |
Citata:
matyt edikai parinasi nes nemato visko ko nori matyt kai iprate - matai delfi jiems mazai :juokiasi: |
Mano patarimas irgi vengti to cl'o ir jei labai cl nori, tai ziurekis tik facelifta, juk nepalyginamai modernis vidus,isore, tiksliai nepasakysiu kas pakeista dar, bet silberyje minejo kad faceliftai patikimesni del kaikuriu patobulinimu, lempos labai gailios atrodo prefacelift, ir jei jau imt tai su amg apdaila, buvau sustates abu stock ir su amg apdaila, dvi skirtingos masinos. Tiesiog viska susideliok, seno v12 apetitas, vaziuokle abc ir visa kita atitinkama prieziura, ir ar suteiks jis toki malonuma? Neziurek kad nupirkti galima uz <20k lt, islaikymas deja nepinga ju, o ir parduoti bus vargo vakariene, susisverk visus pliusus ir minusus, nes nupirkt greit gali o del atsikratymo tai feibis, as ir rafis tau galim savas, labai panasias nuviliancias istorijas papasakoti :D
|
Turiu lengvaja, turiu suv ar 4×4, nezinau kaip tiksliau pavadint, reik dabar coupe ir cabrio :taip:
|
Citata:
|
wzikui ispejimas del nariu izeidinejimo. Tuoj paskaiciuosim ar negausi atostogu
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 20:42. |