![]() |
Citata:
|
manes kazkada i vaenkomata neisleido is darbo, darboviete pasake kodel mes turim isleisti, zmogum mums pinigus uzdirba. Armija pasake kad cia yra pareiga, imone atsake tai ok kad pareiga, pakvieskit sestadieni ir ateis, o darbo metu yra jo darbas. Tai tada armija pasisiule apmoketi mano darbo diena imonei ir man dienpinigius skirti.
|
Citata:
neklaidink zmogaus.. |
Citata:
|
Citata:
50 eur valanda uz tai jama jei ka.. nemokamai buvo prie CCCP :) |
Citata:
|
Citata:
Kai israsys 20 MGLU uz nedalyvavima be svarbios priezasties tada ir paziuresim :D |
nieks jokių kelionės išlaidų neapmokės, būkit ramūs ;] kiek reiks tiek ir važynėsit, kada pasakys, tada ir važiuosit ;] remiuos sava patirtim.
|
kad vykti butina tai faktas. kitaip baudos gresia. yra ten tik keli atvejai numatyti, mirtis, ligos. o kitais atvejais vykti butina. kai gausi saukima ten turetu buti viskas aprasyta, kas gresia nenuvykus.
|
vilniuj gales nuvykti, i kita miesta tikrai neprivalai. su Keliu pazeidimais tas pat, persiuncia i kita miesta. Pabandyk dabar kokia bobute prisikviesti i kita miesta, kuri vos is pensijos pragyvena, autobusui neturi pinigu, kojas skauda. Kas butu jei cia kiekviena tampytu is vilniaus i klaipeda po tris kart per savaite, vistiek turesi vykti?
|
del vykimo i kita miesta tai tikrai nezinau. as norejau pasakyti, kad taip paprastai ju nepasiusi. del vietos gal ir pasiderint eis, bet tie visi atmazai, kad as dirbu ir negaliu tikrai nepaeis.
|
Citata:
|
Citata:
Bijot, tai as nebijau, tik tikrai nera malonus vizitai pas juos, tuo labiau kitam mieste. |
Kai jiems labai reikia - jie atvaziuoja i vieta :) man buvo rimta byla tai is Panevezio atvaziavo i Vilniu tada kai as laiko turejau.
|
Atsiunte neseniai direkas man ju laiska. Ten nurode data, kada turiu pasirodyt, pasiule atsiusti saukima ir kitas detales, jei butina, bet privalau pasirodyt. Turbut kitos iseities nera, teks vaziuoti.
email formatas ir stiliukas, tai rimtas.. :D kaip kokio mokinio |
Nieko ten baisuas nera. Normali procedura kuria reikia atlikti :) padekim gaudyt zulikus! :isgert:
|
Citata:
|
supratau, gerai, dekui uz info :)
Nu idomu, kaip stipriai trumpins tuos pardavejus, nes cia kiek zinau, tai tyrimas vyksta virs metu. Is mano puses, tai net neatsimenu ar mes rasem sutartyje tikra suma, ar pamazinom, kokia suma dokumentuose ir pan. Mazai naudos is manes bus :) Bet kad zulikais domisi, tai labai sveikintina |
Citata:
|
Citata:
Kompensavimas keliones islaidu gali buti tik teismo eigoje kai zmogus yra bedarbis ,invalidas 2-1 grupes,neigalus reikalaujantys spec transporto tada pagal savo gyv,vieta jis turi kreiptys i savivaldybe arba i soc apsaugos ministerija ir ten nustatys gali ar negali,kiek % kompensuos. Finish :D |
Citata:
|
|
|
Citata:
|
Kaip jis toki nr gavo :D
|
daug vistu koju nuskuto ir dave kaip priza
|
fabrike tiek neuzdirbama, beto tokie numeriai anglam neidomus tai ir kainavo ne daugiau 200-300 sv
|
bet jau ant kiek turi būt mužikas, kad tokį numerį išsiimt... ;] aišku, jis galvoja, kad labai kietas yra, bet realiai tikri kieti veikėjai stengias kuo mažiau išsišokt ;]
|
Tipinis emigrantas. Renka labdarą arba lietuvaiciam '' padeda'' įsidarbinti.
|
Ir panasu, kad kaunietis :)
|
o jei draugai ant prikolo padovanojo gimtadienio proga? Lietuviam tai juokas, uz lietuvos ribu nelabai kas ir supranta. Daug kas renkasi vardinius numerius kad nesimatytu auto gamybos metai
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Kad noris mielesni numeri pasiimt, tai nieko nesakau, pas pati irgi buvo grazesni, bet tevas nufyrino :D Gal net atpazintum, kai pas tave kieme stoviu :D
Tik vardinius detis, del to, kad nesimatytu gamybos metai tai.. Niekad nebutu i galva atejus tokia mintis. |
Lenkijoje esu mates RS4 Audi su numeriuku DO BUZI :D isvertus i burna :D:D
|
Kokios kainos vaiksto uz grandines pakeitima?
|
Citata:
|
Citata:
|
Atrodo ilgesnis kol kelnes nenumautos
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:08. |