MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

Hunter 2014-10-29 18:14

Taip. Toks privalumas prarandamas kai yra galine klima

Marius000 2014-10-29 18:42

http://auto.plius.lt/skelbimai/merce...s-3860406.html

Puiki rida, puikus salonas

rafis 2014-10-29 18:58

Citata:

Pradžioje rašė Marius000 (Post 361465)

ir dar cia ne viskas, komentarus skaityt :D
siaip aisku juokinga kai ieskoma normalios su 14k rankoje.. na imanoma padrozta kazka nusipirkt, bet turi kazka surasti kas realiai nori del kazko atsikratyt masina nes galvojo kad jau jai krantec, o tu investuoji n kartu maziau nei jis galvoja ir turi tada normalia.

wzikas 2014-10-29 19:33

Citata:

Pradžioje rašė sharrasitto (Post 361439)
Nezinau kaip jis tvarko tas pagalves, bet as jas keiciau, o ne tvarkiau. Masinai ir su 2k km rida gali kazkas netiketai nutikti, cia negali zinoti. Sekmes tavo draugui su paieska 211 uz 14k lt. Po puses metu remonto greiciausiai kainuos net daugiau uz maniski, arba vazines subyrejes.

O siaip duok dieve, kad visi 11 metu MB butu bege tiek kiek mano :ploja: Vienas forumietis ir 17k lt siule, jeigu tureciau kazka nusizejes, manau buciau atidaves zmogui gera, sutvarkyta automobili, bet negaliu pasilikti be masinos, tai nedegu noru parduoti. Vienintelis dalykas, tai jog nusibodo, bent jau spalva pasikeisti, jau butu neblogai :D

Keite i kitas srotines - as nezinau gal ten kas dar koks davyklis ar kas parejo, tiesiog vel ant sono pamaciau nusvyrusi. Del ridos as bent turiu tokia nuomone kad naudota masina perkant su rida +- 50k ir stengtis jos atsikratyt kai prie 100 jau arteja. Pigiom senom masinom tas netaikoma, todel butina nuodugniai viska tikrint ir suvok kad bet kada gali papult ant rimto remonto. Cia absoliuciai suprantama. Kas liecia kainas tai 211 dyzelinis geros bukles visai imanomas uz 14k litu. Buvau pirkes CLK270, buvau pirkes kabrika CLK500, buvau 211 pirkes - kainos buvo labai panasios ir stovis labai geras kad idejus i skelbimus uz brangiau nei 'rinkos' kaina iseidavo per savaite/men max. Labai truputi gaudausi ir nuojauta turiu, cia jokio mokslo

Hunter 2014-10-29 19:38

kazkaip nematem nei vieno tik kazkoki konstruktoriu pusiau amg.
Jeigu guli ant sono tai kiaura pagalve

wzikas 2014-10-29 19:50

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 361475)
kazkaip nematem nei vieno tik kazkoki konstruktoriu pusiau amg.
Jeigu guli ant sono tai kiaura pagalve

Vieni mato pusiau AMG, kiti mato kabrika su normaliu varikliu, o kai dar i kisene isimeti 26% pelno dar nuo bakstelto modelio tai pagal mane jis nors lipdukais AMG butu apklijuotas.

Pasidomesiu kas ten ir kaip - gal pavyks su srotu suderint kur jis ja eme.

sportbatis 2014-10-29 20:00

Citata:

Pradžioje rašė wzikas (Post 361476)
Vieni mato pusiau AMG, kiti mato kabrika su normaliu varikliu, o kai dar i kisene isimeti 26% pelno dar nuo bakstelto modelio tai pagal mane jis nors lipdukais AMG butu apklijuotas.

daug kalbu mazai darbu.

Rykštė 2014-10-29 20:02

Citata:

Pradžioje rašė wzikas (Post 361476)

kai turesi geru 211 pardavimui po 14k isformuok, 2.2cdi ir 1.8 bendzas nedomina,tokio stovio kaip tas be dokumentu irgi. po 4 metu irgi bus neaktualu.

sharrasitto 2014-10-29 20:03

Citata:

Pradžioje rašė wzikas (Post 361474)
Keite i kitas srotines - as nezinau gal ten kas dar koks davyklis ar kas parejo, tiesiog vel ant sono pamaciau nusvyrusi. Del ridos as bent turiu tokia nuomone kad naudota masina perkant su rida +- 50k ir stengtis jos atsikratyt kai prie 100 jau arteja. Pigiom senom masinom tas netaikoma, todel butina nuodugniai viska tikrint ir suvok kad bet kada gali papult ant rimto remonto. Cia absoliuciai suprantama. Kas liecia kainas tai 211 dyzelinis geros bukles visai imanomas uz 14k litu. Buvau pirkes CLK270, buvau pirkes kabrika CLK500, buvau 211 pirkes - kainos buvo labai panasios ir stovis labai geras kad idejus i skelbimus uz brangiau nei 'rinkos' kaina iseidavo per savaite/men max. Labai truputi gaudausi ir nuojauta turiu, cia jokio mokslo

tada mes skirtingai gera bukle suprantam. Uz 14k geros bukles man neimanomas. Arba kitaip sakant, pas mane tuomet labai gera bukle.

egidijus dk 2014-10-29 20:08

Citata:

Pradžioje rašė sharrasitto (Post 361479)
tada mes skirtingai gera bukle suprantam. Uz 14k geros bukles man neimanomas. Arba kitaip sakant, pas mane tuomet labai gera bukle.

210 uz 4eur gali gera nupirkti :). O kai pradeda su maza rida gera masina nupirko tai :juokiasi:. Pats turiu 5 metu dyzeli rida 230000km. Bet 100% tikra

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:10.