![]() |
|
pasiskaitykite KET apie priešrūkinių žibintų naudojimą ir nereikės beprasmiškai ginčytis
http://www.automokyklos.lt/ket/svies...isu-naudojimas 103 punktas |
KET draudzia virsyti leistina greiti bet 80% vairuotoju ji virsyja :) kaip ir pazeidineja daugeli KET taip kad... :)
|
aš neminėjau tų, kurie teises perka Maximoje per išpardavimą. Tokius, kurie visiškai ignoruoja KET aš vadinu vairuotojų pažymėjimų savininkais, bet ne vairuotojais, nes iki vairuotoju jiems dar labai toli
|
Citata:
|
Ldalius lygiai tox pat vairuotojo pazymejimo TURETOJAS kaip ir visi kuriuos jis kritikuoja :D niekas neitikins manes, kad nesi snekejas telefonu be laisvu ranku irangos vairuodams ar virsyjas greiti taip, kad tamstos pasisakymai priestarauja tai ka pats teigi :) :bebebe: :D :D butu juokinga jai nebutu liudna :D :D
P.S. mes teioses pirkom MAXIMOI Per isparedavima o tamsta matyt radai KINDEr SIURPRIZE :D :D :D :D |
< cenzūruota > ant visu ir tuo didziuojuosi.... taip butu galima apibudint kaikuriu zmoniu rasliavas. Bet lietuvoj gyvenam, tad nera ko stebetis. Paskui tik nesiskuskit, kad blogas gyvenimas, dideli mokesciai, politikai korumpuoti ir t.t., nes dalis tu kurie eina i seima propaguoja toki pati gyvenimo buda kaip ir jus: "man gerai, o kiti galit pasikart".
|
Citata:
|
Citata:
|
gerai risti reik diskusija nes cia be galo be krasto... taip kaip degalu sanaudos vienam ima 10 kitam 15 ir t.t.... :D Cia lietuva cia lietus lyja kaip kas nori taip tas vazineja
|
Sunku susilaikyt neatrasius konors uz ka gauciau BAN'a. Rakint tema, kol dar nepervelu.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 12:55. |
|