![]() |
w140 nera tokio malonumo vairuot, kaip e32.
apie trauka tai as isvis tyliu. kaip jau ne karta sakiau bmw vairuotojui, mb keleiviui. |
Citata:
Bet lygiai taip pat pritariu sunkiam, mersas pries bmw vairavimo atzvilgiu tai kaip dirbtina boba pries tikra :) Ne viena MB turejau, ir zinau ka sakau, visiskai nesivairuoja jis ekstremaliai, su mersu reikia imti kuo silpnesni motora ir kuo taupesni ir vaziuoti daug ir maloniai, bet ekstrymo su juo nulis. Tiek varikliai, tiek dezes numirusios, tiek pats vairas visiskai neklauso vairuotojo.. (aisku nekalbam apie spec modelius) |
nu gerai gerai atrodo, tik man asmeniskai galetu juodas but :) o salonas tai :seile: sveikinu su pirkiniu! :)
|
Supratau! Glutaminas yra infiltruotas BMW + kitu pigiu markiu snipas ir propagandos skleidejas :D nes kiek paskaitai tai visur yra geriau jeigu tik tai ne MB :D
|
Isore, nors ir klasika, bet negraži man jų, nu bet viduj kiek visko prifarširuota!!!:seile:
|
Citata:
|
w220 ne marke. O jeigu tu cia mane kalbini, tai zinok ir w168 turiu. Be to tema yra apie sunkaus w140, o ne w220
|
Meliono ir e65 atrodo nepigus ir 220 ir dar atrodo e60 ir 211 buvo ;)
norit ji i dienos sviesa isvest? galiu jo tema is bmw forumo parodyt :D |
AI PLIAAAAA :D su Glutaminu sumaisiau :D
kaltas :geda: |
Melionas, tai ziuriu tik ir iesko akimirkos ikast Hunter ir FinalFour :) nekenciu tokiu zmoniu, kurie nepriima kitu nuomones, visur ir visada teisus tik jis, o jeigu ir ne, tai niekada nepripazins, o bandys issisukt.
Gerulis BMW, reikia dropo ir graziu dideliu ratu su palange :seile: |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:02. |