Citata:
Pradžioje rašė yamato
(Post 32102)
gal padangos PIRELLI? nes karavanas smagiai vaziuoja, kiek esu vaziaves... :geda:
|
taigi rasiau jau 10 kartu kad zemintas yra stipriai, prie ko cia kiti karavanai, kiti karavanai vaziuoja gerai, manasis kitoks nei kiti :D 16" ratai priekyje jau ciut palenda po arka, 17 ar 18 is vis reiks labai zemu padangu
Citata:
Pradžioje rašė Edgis
(Post 32105)
Pakeist į dujinius galima gan nesunkiai ir išimtinėt visos sistemos nereikia. Reikia reikia tik gerai užsandarint. Vėliau, pasibaigui kriziui, gali atgal persimest hidraulinius amortikus be jokio vargo.
|
tai uzsandarinti reikia vamzdeliu galiukus atjungus nuo amortizatoriaus? kokia ten metodika, nes as varysiu pas kokius ciupakabrus cia tauragej, tai jie kazin ar bus dare gyvenime tokius dalykus, priknis varniuku ten man, nors nelabai bera ka, visas skystis jau isbego :geda: ar imanoma paciam be duobes pasikeisti? bandyciau gal net pats pasikeisti, dabar esu atostogose :D
Edgi o pirkti reikia W124 (sedano) amortikus sitam reikalui? nes kiek zinau S124 nebuvo be hidraulikos tai ir parduotuvej reiskia bus sunku jiems iaiskinti kad man reikia ne hidraulikai skirtu o paprastu, arba is vis devetus gal gausiu....
|