MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Mukshas S124 300TD-Turbo (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=1377)

tomas124 2009-07-02 21:05

Vilniuj amortizatoriu restautavimas 500 uz viena - i kaina iskaiciuota isemimas, idejimas. As daryciau kazka, nes komfortas tirkrai bus geresnis, be to pakraut masina galima nemazai

Mukshas 2009-07-02 21:49

Citata:

Pradžioje rašė tomas124 (Post 32074)
Vilniuj amortizatoriu restautavimas 500 uz viena - i kaina iskaiciuota isemimas, idejimas. As daryciau kazka, nes komfortas tirkrai bus geresnis, be to pakraut masina galima nemazai

500 uz viena daugoka, su salyga kad neaisku kiek laikys, ir dar masina tikiuosi ne labai ilgam laikui, pigiau iseitu ideti paprastus dujinius amortizatorius ir panaikinti ta visa levelingo sistema

mb001 2009-07-02 21:58

Citata:

Pradžioje rašė Mukshas (Post 32080)
500 uz viena daugoka, su salyga kad neaisku kiek laikys, ir dar masina tikiuosi ne labai ilgam laikui, pigiau iseitu ideti paprastus dujinius amortizatorius ir panaikinti ta visa levelingo sistema

jei tik iseina, siulau susitvarkyt sia sistema, nes tikrai daug privalumu turi, juolab universalui.
Perdarymas i paprastus dujinius amortikus gal kelis simtukus ir sutaupysi, bet veliau diskomforto daugiau patirsi.

Mukshas 2009-07-02 22:20

Citata:

Pradžioje rašė mb001 (Post 32081)
jei tik iseina, siulau susitvarkyt sia sistema, nes tikrai daug privalumu turi, juolab universalui.
Perdarymas i paprastus dujinius amortikus gal kelis simtukus ir sutaupysi, bet veliau diskomforto daugiau patirsi.

sunkiu kroviniu as su ja nevezioju, o komforto joje nera faktiskai jokio ir taip :) nu bus matyt kaip cia bus

tomas124 2009-07-02 22:47

susitvarkytum ir pajustum ko niekada nebuvo ir nesitikejai is to vezimo :vairuot:
Man taip buvo kai kriauses pakeiciau. Labai sunkiu kroviniu ir as nevezu, bet kai vaziuoju kur su seimyna ilgiau pabut, tai kraunam kiek telpa. O masina visai kitaip elgias kai suseda ir nelygiu keliu seda iki ribotuvu.

Citata:

Pradžioje rašė Mukshas (Post 32083)
sunkiu kroviniu as su ja nevezioju, o komforto joje nera faktiskai jokio ir taip :) nu bus matyt kaip cia bus

jokio komforto tai cia palyginus su kuo?

Mukshas 2009-07-03 07:24

Citata:

Pradžioje rašė tomas124 (Post 32084)
susitvarkytum ir pajustum ko niekada nebuvo ir nesitikejai is to vezimo :vairuot:
Man taip buvo kai kriauses pakeiciau. Labai sunkiu kroviniu ir as nevezu, bet kai vaziuoju kur su seimyna ilgiau pabut, tai kraunam kiek telpa. O masina visai kitaip elgias kai suseda ir nelygiu keliu seda iki ribotuvu.
jokio komforto tai cia palyginus su kuo?

tai pas mane tik vakar sugedo, pries tai viskas gerai buvo .. zinau kaip jis vaziuoja naturaliai, o komforto pas mane nera palyginus su standartiniu 124, nes maniskis yra zemas labai, vaziavimas kazkas panasaus kaip su kregzde

yamato 2009-07-03 09:55

Citata:

Pradžioje rašė Mukshas (Post 32094)
tai pas mane tik vakar sugedo, pries tai viskas gerai buvo .. zinau kaip jis vaziuoja naturaliai, o komforto pas mane nera palyginus su standartiniu 124, nes maniskis yra zemas labai, vaziavimas kazkas panasaus kaip su kregzde

gal padangos PIRELLI? nes karavanas smagiai vaziuoja, kiek esu vaziaves... :geda:

Edgis 2009-07-03 10:19

Pakeist į dujinius galima gan nesunkiai ir išimtinėt visos sistemos nereikia. Reikia reikia tik gerai užsandarint. Vėliau, pasibaigui kriziui, gali atgal persimest hidraulinius amortikus be jokio vargo.

Mukshas 2009-07-03 14:34

Citata:

Pradžioje rašė yamato (Post 32102)
gal padangos PIRELLI? nes karavanas smagiai vaziuoja, kiek esu vaziaves... :geda:

taigi rasiau jau 10 kartu kad zemintas yra stipriai, prie ko cia kiti karavanai, kiti karavanai vaziuoja gerai, manasis kitoks nei kiti :D 16" ratai priekyje jau ciut palenda po arka, 17 ar 18 is vis reiks labai zemu padangu
Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 32105)
Pakeist į dujinius galima gan nesunkiai ir išimtinėt visos sistemos nereikia. Reikia reikia tik gerai užsandarint. Vėliau, pasibaigui kriziui, gali atgal persimest hidraulinius amortikus be jokio vargo.

tai uzsandarinti reikia vamzdeliu galiukus atjungus nuo amortizatoriaus? kokia ten metodika, nes as varysiu pas kokius ciupakabrus cia tauragej, tai jie kazin ar bus dare gyvenime tokius dalykus, priknis varniuku ten man, nors nelabai bera ka, visas skystis jau isbego :geda: ar imanoma paciam be duobes pasikeisti? bandyciau gal net pats pasikeisti, dabar esu atostogose :D
Edgi o pirkti reikia W124 (sedano) amortikus sitam reikalui? nes kiek zinau S124 nebuvo be hidraulikos tai ir parduotuvej reiskia bus sunku jiems iaiskinti kad man reikia ne hidraulikai skirtu o paprastu, arba is vis devetus gal gausiu....

Edgis 2009-07-03 18:33

Nuo sedano netiks, nes yra per ilgi...sudėjus labai daužysis Galima ieškot tik su pavyzdžiu ir pagal ilgį. Jei rankos ne iš užpakalio auga, tai drąsiai pasikeisi. Reikia užsandarint tik vamzdelius, šeip tik vienas mano pažystamas mechanikas yra daręs, bet jį pagaut sunku...bet jei pagausiu tai būtinai ištardysiu kaip ten viskas daroma. Pas mane yra tik vienas galinis devėtas amortikas, nes juos greit išperka... Sedanui tai žiauriai paprastai ten viskas daroma, nes sedanų dauguma ėjo su paparastais amortikais.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:46.