MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Samagono C124-300CE (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2956)

samagonas 2010-06-21 18:25

3 Attachment(s)
Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 86916)
Ishsitiesinau, shiandien galinius ratus :bounce::bounce: Svarbu,kad laikytu ir kokie sregiai nenutruktu, neatrodo fufliakai, bet... na bus matyt :) Nors ratai ,kaip pas zhmogu dabar stovi, o to lakschiau,kaip balerina :)

Radau pora nuotrauku,kaip grazhiai ratai stovi :)

Paskutine nuotrauka,-shiaip dar neapdulkyjusi :)

woodoooo 2010-06-21 18:57

klausyk kreipiuosi kaip i zinova :) tai gala suprantu kaip padaryt, o ar galima kazka su priekiu padaryt???

mikis 2010-06-21 19:15

shamanai ;) o tu kai dazisi masina, darisi moldingus kita spalva? ar varisi vientisai? o gal net matinsi savo aparata? ;)

samagonas 2010-06-21 19:34

Citata:

Pradžioje rašė woodoooo (Post 87917)
klausyk kreipiuosi kaip i zinova :) tai gala suprantu kaip padaryt, o ar galima kazka su priekiu padaryt???

Galima,jei turi omeni ishsizhergima ir nebeina ju daugiau suspausti, tada dedasi kitos shaibos (tos kur per shake verzhiasi su ilgais varzhtais,shaiba su skyle ne per centra) man irgi nebegalejo sutraukti ratu,tai dejo,parinkinejo tas shaibas. Ar tu apie ka kita klausi?
Citata:

Pradžioje rašė mikis (Post 87922)
shamanai ;) o tu kai dazisi masina, darisi moldingus kita spalva? ar varisi vientisai? o gal net matinsi savo aparata? ;)

Nezhinau,jei atvirai man patinka pilki,bet visi sako,kad dazhychiau :) Niekaip neapsisprendzhiu :)

mikis 2010-06-21 19:44

na as tavo coupa isivaizduoju matini ;) bet kiekvienas turi savo skoni

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 87932)
Nezhinau,jei atvirai man patinka pilki,bet visi sako,kad dazhychiau :) Niekaip neapsisprendzhiu :)

eSaS 2010-06-21 19:46

leeedas samagono cupas :seile2:
dar lieka amg kita susimest ir varikli 3,6amg ir bus tikras amg uz 10keur :D :geda:

woodoooo 2010-06-21 19:59

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 87932)
Galima,jei turi omeni ishsizhergima ir nebeina ju daugiau suspausti, tada dedasi kitos shaibos (tos kur per shake verzhiasi su ilgais varzhtais,shaiba su skyle ne per centra) man irgi nebegalejo sutraukti ratu,tai dejo,parinkinejo tas shaibas. Ar tu apie ka kita klausi?

joa apie tai galvoju nusizemint kaip reikalas ir galvoju ar galima padaryt kad ratai butu neissizerge.

samagonas 2010-06-28 20:45

Na pasveikinkit mane :) pagaliau praejau tech abzhiura ir uzhregistravau ratus,- galvojau nuprotesiu, 4 kart ejau i tech abzhiura ir 4 kartus man iduodavo nauja lapa, su nauja uzhduotim,- vos ne per Pentagona turejau praeiti,kol visus leidimus, ishmatavimus, techniku paskaichiavimus gavau. Neduok dieve jums tokios laimes lietuvoj :)
Bet dabar ramus kaip belgas, einu pagersiu kokio brudo,kad stresa nuimti :)

mikis 2010-06-28 20:47

:-))) nu rimtai pas jumis ten su tom masinom ;) ar tiesog tavo fizionomija nepatiko ;) ;)

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 88936)
Na pasveikinkit mane :) pagaliau praejau tech abzhiura ir uzhregistravau ratus,- galvojau nuprotesiu, 4 kart ejau i tech abzhiura ir 4 kartus man iduodavo nauja lapa, su nauja uzhduotim,- vos ne per Pentagona turejau praeiti,kol visus leidimus, ishmatavimus, techniku paskaichiavimus gavau. Neduok dieve jums tokios laimes lietuvoj :)

deimantaz 2010-06-28 20:48

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 88936)

Tvarkingas coupe :bounce::wave:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:24.