Tai va, vakar buvau Alytui, žiūrėt tas dujas, tai šiandien neatpažįstu mašinos, vedasi dar geriau nei vedėsi iš pusės pasukimo raktelio, ir tas ilgas užgesimas dingo, trauka mašinos palengvėjo, nes anksčiau, tai atrodė lyg ją visą laiką prievartauji, per jėgą kaip prieš vėją važiuodavo, dabar lengvai rieda, sakė ir dujų turėtų mažiau valgyt. Pajungė ant kompų, tai nustatė, kad reduktoriui viso gero, siūlė keist nauju arba perrinkt, tai pasirinkau perrinkimą, visų pirma dėl kainos, nes pigiau daugiau nei dvigubai, o antra dėl to, kad vistiek turiu mintį kadanors pasikeist šitas dujas į tiesiogines ir balioną vietoj rato įsidėt. Atsidarė reduktorių, tai išsigando, sakė užneštas belenkaip buvo, visas juodas pilnas kažkokių nesamonių, ten ko neturėjo būt, nelabai supratau, tik tiek, kad jie man perrinko, sureguliavo, užtruko apie pora val. ir kainavo 130Lt. ir tiek žinių. Miki tu teisus buvau, sakė iš membranos buvo nieko nelikę ir varydavo dujas į kolektorių, todėl taip ilgai kurdavosi. Įdėjus tą perrinktą reduktorių sistema pati susireguliavo, tai sakė reiškias visa kita kaip kompas ir rodė veikia gerai, nes kitaip dujos pačios nesusireguliuoja, jei kažkas negerai dirba iš visos dujų sistemos.
Čia aišku niekam neįdomu, bet kas perskaitys, gal kažkam ateity kažkur kažkas panašaus bus, tai turės info +/-.
|