MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   400E - Mercedes-Benz E200 (W124) (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=4959)

400E 2011-07-19 13:07

Citata:

Pradžioje rašė dzeferson (Post 157582)
Grazus auto,spalva super ir islaikytas,,sekmes vaziuojant..

:aciu:

mikis 2011-07-19 17:06

bet mano irgi grazus :P

Citata:

Pradžioje rašė 400E (Post 157644)
:aciu:

400E 2011-07-20 06:29

Citata:

Pradžioje rašė mikis (Post 157664)
bet mano irgi grazus :P

:thumbsup::zenklas:

400E 2011-07-21 06:42

Tai va, vakar buvau Alytui, žiūrėt tas dujas, tai šiandien neatpažįstu mašinos, vedasi dar geriau nei vedėsi iš pusės pasukimo raktelio, ir tas ilgas užgesimas dingo, trauka mašinos palengvėjo, nes anksčiau, tai atrodė lyg ją visą laiką prievartauji, per jėgą kaip prieš vėją važiuodavo, dabar lengvai rieda, sakė ir dujų turėtų mažiau valgyt. Pajungė ant kompų, tai nustatė, kad reduktoriui viso gero, siūlė keist nauju arba perrinkt, tai pasirinkau perrinkimą, visų pirma dėl kainos, nes pigiau daugiau nei dvigubai, o antra dėl to, kad vistiek turiu mintį kadanors pasikeist šitas dujas į tiesiogines ir balioną vietoj rato įsidėt. Atsidarė reduktorių, tai išsigando, sakė užneštas belenkaip buvo, visas juodas pilnas kažkokių nesamonių, ten ko neturėjo būt, nelabai supratau, tik tiek, kad jie man perrinko, sureguliavo, užtruko apie pora val. ir kainavo 130Lt. ir tiek žinių. Miki tu teisus buvau, sakė iš membranos buvo nieko nelikę ir varydavo dujas į kolektorių, todėl taip ilgai kurdavosi. Įdėjus tą perrinktą reduktorių sistema pati susireguliavo, tai sakė reiškias visa kita kaip kompas ir rodė veikia gerai, nes kitaip dujos pačios nesusireguliuoja, jei kažkas negerai dirba iš visos dujų sistemos.

Čia aišku niekam neįdomu, bet kas perskaitys, gal kažkam ateity kažkur kažkas panašaus bus, tai turės info +/-.

hardas999 2011-07-21 07:48

Sveikinu 400E kad radai problemos šaltinį :wave:
Na va susitaisei mersiuką, tai dabar tave į kovą kviečiu lenktynėms. Pažiūrėsim kuris greitesnis :xx:

mikis 2011-07-21 08:27

130 cia uz viska? darba,membrana ir sureguliavima? jeigu taip tai tikrai pigiai tau cia atsejo :) o del tu juoduliu kur rado tai nuo ju viskas ir prasideda :/ pradziai voztuvelis klinija, poto membrana drasko arba tiesiog akmenine palieka jinai :/ gali vietoj lekstes naudot :D

Citata:

Pradžioje rašė 400E (Post 157803)
Tai va, vakar buvau Alytui, žiūrėt tas dujas, tai šiandien neatpažįstu mašinos, vedasi dar geriau nei vedėsi iš pusės pasukimo raktelio, ir tas ilgas užgesimas dingo, trauka mašinos palengvėjo, nes anksčiau, tai atrodė lyg ją visą laiką prievartauji, per jėgą kaip prieš vėją važiuodavo, dabar lengvai rieda, sakė ir dujų turėtų mažiau valgyt. Pajungė ant kompų, tai nustatė, kad reduktoriui viso gero, siūlė keist nauju arba perrinkt, tai pasirinkau perrinkimą, visų pirma dėl kainos, nes pigiau daugiau nei dvigubai, o antra dėl to, kad vistiek turiu mintį kadanors pasikeist šitas dujas į tiesiogines ir balioną vietoj rato įsidėt. Atsidarė reduktorių, tai išsigando, sakė užneštas belenkaip buvo, visas juodas pilnas kažkokių nesamonių, ten ko neturėjo būt, nelabai supratau, tik tiek, kad jie man perrinko, sureguliavo, užtruko apie pora val. ir kainavo 130Lt. ir tiek žinių. Miki tu teisus buvau, sakė iš membranos buvo nieko nelikę ir varydavo dujas į kolektorių, todėl taip ilgai kurdavosi. Įdėjus tą perrinktą reduktorių sistema pati susireguliavo, tai sakė reiškias visa kita kaip kompas ir rodė veikia gerai, nes kitaip dujos pačios nesusireguliuoja, jei kažkas negerai dirba iš visos dujų sistemos.

Čia aišku niekam neįdomu, bet kas perskaitys, gal kažkam ateity kažkur kažkas panašaus bus, tai turės info +/-.

400E 2011-07-21 09:07

Citata:

Pradžioje rašė hardas999 (Post 157808)
Sveikinu 400E kad radai problemos šaltinį :wave:
Na va susitaisei mersiuką, tai dabar tave į kovą kviečiu lenktynėms. Pažiūrėsim kuris greitesnis :xx:

Tai į kovą ir taip galėjom varyt, nes ant benzo važiuoja jis gerai, bet dėtum tu mane, nes sunkiai dvilitris R17 veža, o jau žiemą su ramunėm visai kitas reikalas :)

Citata:

Pradžioje rašė mikis (Post 157812)
130 cia uz viska? darba,membrana ir sureguliavima? jeigu taip tai tikrai pigiai tau cia atsejo :) o del tu juoduliu kur rado tai nuo ju viskas ir prasideda :/ pradziai voztuvelis klinija, poto membrana drasko arba tiesiog akmenine palieka jinai :/ gali vietoj lekstes naudot :D

Jo už viską tiek sumokėjau, nu dar kelionė, bet ten nedaug, dar plius diagnostika iš pradžių darė, nu ždž aš irgi skaitau, kad pigiai čia susiremontavo man.

400E 2011-07-22 06:22

Citata:

Pradžioje rašė 400E (Post 156683)
Turiu idomu reikala, pradejo uzsideginet stabdziu kaladeliu lempute, kai stabdai kartais, ne visada, sumirksi arba pastoviai dega kaip jai sauna, kartais ir visai nedega, zodziu nusipirkau visas kaladeles galvoju siandien keisiu, dar net pats pabandysiu, geras oras, sau pazaisiu, neteke to daryt, visai idomu galvojau bus, bet kai nusiemiau ratus, tai pasidare visai neidomu, nes be reikalo kaladeles pirkau ir murzinausi ratus nuiminedamas, kaladeles visos vos ne kaip naujos. Kas cia per pokstai???

Bandau spręst dabar šitą problemą. Prie viso to kas viršuj parašyta, dabar ta lemputė užsidega vos užvedus variklį ir net neliečiant stabdžių, arba pastoviai dega, arba mirksi, tai užgęsta, tai vėl dega, bet kada nepriklausomai spaudi stabdį ar ne? Gal yra minčių? Ar negali būti nuo stabdžių diskų, jei jie jau kreivi reikia keisti?

mikis 2011-07-22 08:39

as tai pvz nznau ka reiskia ta lempike :D

400E 2011-07-22 11:29

Citata:

Pradžioje rašė mikis (Post 157917)
as tai pvz nznau ka reiskia ta lempike :D

Šiaip jinai užsidega, kai pasibaigia stabdžių kaladėlės, bet pas mane jos, vos ne naujos.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 12:32.