MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Skyrelis Policijai (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=103)
-   -   Langu tamsinimas, istatymai, baudos ir viskas, kas su tuo susije. (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=759)

mariukaz 2010-04-12 18:29

eikit i policija dirbt, pigiau bus :)

a-1 2010-04-12 19:53

Citata:

Pradžioje rašė woodoooo (Post 76070)
zinau viena zmogu kuris vis isikalinejo ir pateko i ta taip vadinama juodaji sara tai ispradziu teko numeri masinos keist bet nepadejo tai poto pasikeite visa auto. stabde ant kiekvieno kampo kol iki darba nuvaziuodavo 3-4 stabdydavo. antras variantas kitas pazystamas vazinejo tamsintais langais zmogus tui daug lt tikrai daug ir buvo pasakes as mokesiu baudas bet vistiek vazinesiu su tamsintais kazkada mentas sustabdes pasake tu vistiek nusilupsi. taigi nuo tos dienos toks jausmas kad ji seke tik is kiemo isvaziuodavo ir iskart stabdydavo iki centro nuvaziuodavo per 2val nes visi ekipazai stabdydavo. dar vienas issikalinejimo pavizdys drauga sustabde jis ten pas juos masinoj isisdirbinejo visaip tai mentas suplese jo dokumentus ir ismete i kanalizacijo dangti kelkrastyje ir sako "o kodel jus be dokumentu" nu ir tada katafalkas ir visa kita....

labai abejojiu tokia istorija, nera tiek ekipazu :-)

woodoooo 2010-04-12 20:04

Citata:

Pradžioje rašė a-1 (Post 76690)
labai abejojiu tokia istorija, nera tiek ekipazu :-)

gal pas jus kaune ir nera :)

dalelinijo 2010-04-12 20:06

sep mentai lb del langu megsta stabdyt, jai tik pamato iskart apsisuka ir su mirgalkem prisiveja...

woodoooo 2010-04-12 20:10

turiu daug draugu mentu patys man ne karta sake kad nemegsta tamsintu langu cia tipo kad tu spjauni i mentus ir akivaizdiai poazeidineji.

dalelinijo 2010-04-12 20:24

ir jiems patiems abidna kad negali tamsint sau:) o kai pamato kad eilinis mirtingasis uzsikales stiklus tai iskarto kerta:D

woodoooo 2010-04-12 20:52

Citata:

Pradžioje rašė dalelinijo (Post 76712)
ir jiems patiems abidna kad negali tamsint sau:) o kai pamato kad eilinis mirtingasis uzsikales stiklus tai iskarto kerta:D

tikra tiesa :)

Melionas 2010-04-12 21:33

Virs metu vazineju ir niekada nestabde :) nusispjaunu per peti :) karta akis i aky susiduriau su mentais prie sviesoforo,be to kalbejau telefonu,vaziavo is paskos 100metu,bet nusuko ir nestabde :) na pas mane su protu yra,nera juodai kaip gale,gal jie galvoja,kad pas mane taip gamykliskai :)

PANTERA888 2010-04-12 21:36

Citata:

Pradžioje rašė stepaskeda (Post 76759)
Virs metu vazineju ir niekada nestabde :) nusispjaunu per peti :) karta akis i aky susiduriau su mentais prie sviesoforo,be to kalbejau telefonu,vaziavo is paskos 100metu,bet nusuko ir nestabde :) na pas mane su protu yra,nera juodai kaip gale,gal jie galvoja,kad pas mane taip gamykliskai :)

ir telefonas galvojo kad gamiklishkai pritvirtintas :xx:

Tomskis 2010-04-12 21:39

buna jeigu susipyksti su mentais tai stabdo kas penkis metrus, buvau tai patyres :) geriau graziai :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 04:35.