![]() |
Opelio atsikraciau, Volga irgi greit turetu dingt. Turesiu dabar tik Toyota :D
|
o mersa jau prastumei?
|
senai gi
|
Mersa pries gera pusmeti pasieme pirmas apziurejas :D
|
O siaube kokia baidyklė :issigando::issigando::thumbsdown::ohne:
|
vo čia rimtas aparatas :)
aš po eso turbūt nespjausiu į c5 trečią... |
pirk pirk :D Dizainas tai kaip cia svelniau pasakius :D
Cia pas ji pakaba hidrauline kaip pas xm? |
man tik vienas dalykas nepatinka, kad spidometro tradicinio nera uz vairo, labai jau tuscia ten.. keistokas vaizdas.
Visa kita pakankamai idomiai atrodo, nepasakyciau, kad baisus :) kaimynas su tokiu vazinejo, realiai labai smagiai ziurisi sitas modelis. eSaS, kaip su navarotais pas sita modeli? Jauciu prifarsiruotas turetu but :) |
visi šitie su hidraulika. kaip fanai sako - citramonas be hidraulikos, tai ne citramonas :D
|
va šita citrina man patinka! ;]
|
O, cia tie kur puna.... Pazystamo numeris nupuvo ir pamete bevaziuojant :D
|
nu pirma karta kai pamaciau tai pagalvojau kad ateiviai nusileido ir po meista gastroliuoja :juokiasi: siaip tai man jis baisus tiek is vidaus tiek is isores
|
Skonio reikalas, man kaip tik gražus ir patogus. Esai, čia pirma nusipirkai, o paskui pasiklausei?:D
|
Kam ten kas puna :)? nebent MB...Modelis super! papasakok daugiau.
|
Citata:
|
jeigu toks patenkintas tai geriau su 221 net nebandyk lygint
|
Isore man gal ir kliuna, bet salonas tai :thumbsup: labiausiai pavydetinas dalykas, tai plaukimas :taip:
|
Sita masina turi viena minusa :) automatinei plovykloje nenuplauna galinio stiklo :)
|
Citata:
|
Vaziavimo komfortas siame automobilyje labai auksto lygio, isvaizda tikrai nepasakyciau, kad baidykle, labai ekstravagantiska masina. Viskas kaip ir butu puiku, bet jau aptarnavimas... Vaje... Siaip uzskaitau! Geras pasirinkimas.
|
Citata:
ir kas gi su tuo aptarnavimu? gal kas netycia zino kas kiek dirzas turi but keiciamas ? |
masina tikrai isskirtine.man asmeniskai labai dailus modelis.vidus ziauriai grazus.pritarsiu vanix,jog ir man spidometro truksta.plaukt su tokia vienas malonumas turbut :)
|
Teko ir man asmeniškai būt pavėžintam tokio Citroeno. Važiuoja N kartų maloniau/geriau, nei atrodo... Sakyčiau važiavimo kokybė lenkia kaikuriuos MB :((( net nemalonu bet taip yra :D
|
w220 lenkia ar dar trūksta?
|
Citata:
|
Citata:
|
Plaukia zymiai geriau nei w220, su w221 nevaziavau, tai nezinau. Aptarnavimai nera pigus, bet tikrai pigesni nei atitinkamos klases MB. Ir siap C6 labiau konkuruoja su w212.
|
Citata:
|
nu jei 1000lt uztenka isgydyt beda,kol ji nepavirto 8k,gal ir visai nieko variantas.
|
Jau išgydytų važinėja nemažai:-)
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
|
Labai gera masina kaip ir daugelis sake vaziuokles minkstumu ,neatmetu galimybes imti irgi citrina dab ar ;)))
|
:ohne::issigando::issigando::issigando::issigando: :ne::ne::ne:
:yucky::yucky::thumbsdown::issigando: Citata:
|
Citata:
Ir siap sako, citroena perka arba durnas arba antrasyk :D |
įdomumo dėlei vakar atsiverčiau c5 paskutinius, tai tik vieną radau su kitokiu nei mušimas defektu. ir tai tas su defektu buvo užlinkęs 2,7 hdi.
o ir tai turbūt ta paskutinė hidraulika jau perkąsta ir tvarko lietuviai ne už nepadorias sumas. |
Citata:
|
žinau. bet vargu ar po w220 norėsis tų gelžgalių :)
|
sistema is principo panasi kaip ABC
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:58. |