MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

vilfoot 2014-11-02 16:22

Citata:

Pradžioje rašė wzikas (Post 362202)
mes zmones paprasti - nespjausim ir i buklas. Be 2 stuku as jos nepaleisiu ne uz ka arba pagausiu koki uzsiziopsojusi pizona is salutinio.

na tu pas mus baryga s opytom,tad tau geriau zinoti,kaip ten su bulkom varkes sukti:juokiasi:

wzikas 2014-11-02 16:38

Citata:

Pradžioje rašė vilfoot (Post 362203)
na tu pas mus baryga s opytom,tad tau geriau zinoti,kaip ten su bulkom varkes sukti:juokiasi:

tai vatnikas ar baryga, apsispresk, jaunuoli
man seima islaikyt reikia, o kitu nuomone labai rupi.... ne!

Robis 2014-11-02 16:43

Taip ir maniau, kad wzikas toks LEO atklydęs iš bangos, gerai ten pasižymėjęs artistas :)

dejwis 2014-11-02 16:59

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 362209)
Taip ir maniau, kad wzikas toks LEO atklydęs iš bangos, gerai ten pasižymėjęs artistas :)

Senai jau apie tai pagalvodavau :mastau:

Tomskis 2014-11-02 17:13

prie parsho turbut net nestovejes?

KK 2014-11-02 17:16

Citata:

Pradžioje rašė X3M (Post 362025)
Bendri pazystami vadinasi,pas ji zetas yra irgi visas tamsintas:)

Tas pats :) Greit permes mehanine dėže, nes dabar automatas... ;)

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 362048)
audi patinka bet uz tokia audi tiek moketi :juokiasi: Dar tas klipas su pacukais treninginiais nuteiktu idomiai :D beje cia dar turbut prefaceliftas? sukrauta tik viskas? Na stovis tikiu kad geras, bet ka as zinau.. tiek moket :thumbsdown:

Stovis, tikrai geras :) Taip sudėta S line apdaila ir panašiai... Man Audi nelimpa, bet į tokia dėmesį atkreipčiau. Kas liečia dėl klipo, tai tu nors vienam pasakyk, kad jie pacukai :) Visi normalūs dirbantys ir turintys gerus aparatus, o kad klipą tokį susuko nereikia susireikšmint Rafi :)

rafis 2014-11-02 17:23

Citata:

Pradžioje rašė KK (Post 362214)
Tas pats :) Greit permes mehanine dėže, nes dabar automatas... ;)

Stovis, tikrai geras :) Taip sudėta S line apdaila ir panašiai... Man Audi nelimpa, bet į tokia dėmesį atkreipčiau. Kas liečia dėl klipo, tai tu nors vienam pasakyk, kad jie pacukai :) Visi normalūs dirbantys ir turintys gerus aparatus, o kad klipą tokį susuko nereikia susireikšmint Rafi :)

as ju nei pazystu nei zinau kazka apie juos, bet pagal klipa tai su treningais bakuriukai paprasti. Gal toki ivaizdi norejo nupiest-tai gerai gavosi. Beje ka reiskia sline apdaila? kazkaip nemaciau ten isorej nieko kitokio, tiesiog FL sudetas ir tiek :) Nelabai suprantu is kur tokios kainos ipustos, gi tikra FL pigiau gali paimti.. Cia tas pats kas w220 2001 metu su FL pardavinetum uz kokius 25k...

a-1 2014-11-02 17:24

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 362152)
Na priklausomai kam pasakoji, ar tam kuriam nori parduoti, ar tam, kuriam nori pasiguosti, ar tam pries kuri nori pasididziuoti :juokiasi:

:thumbsup:

Robis 2014-11-02 17:32

Citata:

Pradžioje rašė dejwis (Post 362211)
Senai jau apie tai pagalvodavau :mastau:

man ir buvo kilęs įtarimas senokai įtarimas :D pasiteisino :D

KK 2014-11-02 17:43

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 362215)
as ju nei pazystu nei zinau kazka apie juos, bet pagal klipa tai su treningais bakuriukai paprasti. Gal toki ivaizdi norejo nupiest-tai gerai gavosi. Beje ka reiskia sline apdaila? kazkaip nemaciau ten isorej nieko kitokio, tiesiog FL sudetas ir tiek :) Nelabai suprantu is kur tokios kainos ipustos, gi tikra FL pigiau gali paimti.. Cia tas pats kas w220 2001 metu su FL pardavinetum uz kokius 25k...

Nežinau aš tiksliai man kai Audi nepatinka, nelabai ir domiuosi :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:37.