![]() |
pas mus tai neprieinamas :D
|
Citata:
Beja, wazikai, tu aisku gal nepastebejai, bet uz lango pavasaris - sportas nemokamas, jei busi geras pasakysiu kur artmiausiam miskelyje turinikai ir lygiagretes padarytos. Nemokamai :) Ar tau atrodo kad sportuoti galima tik su asmeniniu treneriu forum palace? As pagalvojau, kad gyvenime uz sporta neesu mokejes. Bet kazkaip kasmetinius normtyvus islaikau beveik geriausiais balais. Matyt genai, arba kosmine energija is kentauro proksimos padeda :D Nes sportas LT neprieinamas kad pasitreniruoti. |
tai cia matyt sportas yra dzekuzi, vandens ciuozykla ir pirtis, nu ir aisku litrabolas per pirti ir kokios girtos saskes po pirties - pilnas sporto kompleksas, tiek kunui tiek sielai
|
Bet tai kaip gerai jus vienas kita papildot :thumbsup: Superinis tandemas gavosi, galetumet net pati Jakilaiti uzvartyti :D
|
Visgi nelaimejau loterijoj :D
http://gyazo.com/755854c601deb6e081306e067f6fcdaf Kam idomu galit pasitikrint, www.kam.lt |
as tai laimejau :D
|
Ir as laimejau :D
|
kotais pilnos nemokamos sporto aiksteles jaunu rachitu.
Impuls metinis abonementas virs 300 eur, jei kas nori lost tenisa vargu ar be 30 eur ras korta , plaukimas irgi turbut nemokamas visus metus. Matyt supermenai sargai istysus metus po lietum per salti krosus laksto miskelyje ir ant sakos prisitraukimus daro. Yra pas mus ir mokyklu nemokamu ir darzeliu, tik as kazko durnas uz viska basliuoju po daugiau nei MMA uz kiekviena vaika. |
Sveikinu :D
|
Citata:
|
Finalfour, tu ten kazka sakei apie komisija zinai. Kaip ten ka jiems reikia argumentuoti? :D
|
Citata:
|
Citata:
|
aš tai apgailėtinu pasijutau, kad net patikrai nepašaukė.
|
Citata:
|
nu tai isdestysi viska kaip kas ir tiek
|
Citata:
|
Citata:
|
pasauke ir mane :D
|
o dabar dar ir atsakomybe pasiskaitykit kokia yra uz tarnybos vengima :D
|
Numesk linka kur galima paskaityt butu
|
140-300eu uz neprisistatyma kazkaip, tik neaisku ar sumokejus galima ir nebeateit :D :D
|
Citata:
|
Citata:
Nedalyvavimas mokymuose gali užtraukti administracinę ar net baudžiamąją atsakomybę, pvz.: Administracinių teisės pažeidimų kodekso 213 (1) straipsnis numato administracinę atsakomybę už KPĮ numatytų karo prievolininko pareigų nevykdymą ir užtraukia baudą nuo 100 Lt iki 200 Lt. Pakartotinai pažeidus KPĮ už karo prievolininko pareigų nevykdymą, gali būti skiriama bauda nuo 500 Lt iki 1000 Lt. Pažymėtina, kad asmeniui, vengiančiam atlikti krašto apsaugos tarnybą, taip gali grėsti ir baudžiamoji atsakomybė. |
o is uzsienio negryztant tai interpolas ieskos ar tik prie sienos lauks? :D
|
Citata:
|
Citata:
Teks prisistatyti i alytu :D |
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/-DvV8H6VDMw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
:juokiasi::juokiasi: |
Gera gerai :juokiasi: tegul jama,laisvu katyciu klubuose bus daugiau :juokiasi:
|
Vengiantiems tarnybos šauktiniams bus taikoma baudžiamoji atsakomybė – iki dvejų metų nelaisvės
|
Po mišką siautėja didžiulis šernas. Sumušė Vilką, susprogdino Meškos olą, išžagino Lapę, nuravėjo ežiuką.
Ateina prie Mikės Pūkuotuko namų, išspiria duris koja ir rėkia: "-Eiii, ar Mikė Pūkuotukas yraaa?" Mikė Pūkuotukas pasislėpęs tyliai sako: "Ne, jis išėjęs medaus" Tada šernas trenkia kumščiu į stala: "Tai, kai grįš, pasakyk, jog Knisliukas iš armijos grįžo!" |
Citata:
uzrodyk man kortus kur su kareivukais galima tenisa pasikapot |
Citata:
|
Citata:
Wazikai, man tarnyba suteikia modernu sporto kluba, su profesionaliu treneriu fizines prievartos veiksmu atlikimo slifavimui. Bet: as ten einu tik i privalomus atsiskaitymus ir ketvirtadieniais tradiciskai su kolegom pasportuot o paskui pirtis, alus, na labiau del socialiniu dalyku kaip sakoma. Visa kita laika begioju miskelyje netoli namu krosus, ten yra turinikas, be to nepatikesi kiek pratimu yra kuriems nereikia jokio sporto klubo. Man maloniau gamtoje. Norint sportuoti reikia noro, o ne pinigu. Pinigu tam is viso nereikia nei kiek. O vat noras...80 % zmoniu nesportuoja butent del noro trukumo. Neest kaip kaiulei irgi ne tik kad pinigu nereikia, bet ju dar ir sutaupytu. Bet eda visi suda. Valia yra problema, o ne pinigai, wazikai. P.S. Dar vielika turiu. Puiki priemone sportui :) |
Citata:
|
Gavau...
O man labai idomu kaip mane gali priversti atlikti karo tarnyba kai turiu problemu su nugara, del kuriu ir aktyvius sportus meciau. Ta prasme girdejau, jog jiems neidomu turi problemu, neturi problemu visi eina nebent be kojos butum ar be rankos. Bet as ziuriu is zmogiskos puses. Sportuoju tik pagal sudaryta programa kad neuzkerpeti visiskai, bet kiekviena diena nardyt po pelkes 9 menesius neturiu jokio noro ir nesu tikras del savo sveikatos? Kas jeigu opa ir paima ir jiem neidomu. Jeigu po to gresia invalidumas ar kitos problemos? :) As jau nebekalbu, jog per tuos 9 menesius patirsiu didziuli karjeros stabdi bei finansini nuosmuki. p.s. pastebejau, jog reiskia daugiausiai tie kurie patys dirba panasu darbo teisesaugoj arba nebutinai, bet kur kitur, kas nesusije su verslu, technologijom ir panasiai. Na zodziu tie tikrieji strekeciai kur su galva stala sulauzyt gali. Pilna pasisakymu nebukit bobos, eikit atitarnauti ir panasiai, bet zmones, kurie neturi nieko bendro su IT, technologijom, nesupras koks yra stabdis karjeroje per toki ilga laikotarpi. |
Tu argumentuosi kodel gali/negali, o valstybe nuspres
|
Citata:
bent jau nesidžiaugtum, kad nepašaukė. labai jau bobiškai atrodo. |
Mane tik negydyk, viska juk suprantu puikiai, pats prie misko gyvenu. Tik norisi normalaus komforto - man nepatinka begiot balom per pliurze, per purva o sauletu dienu netiek ir daug. Dviratis taip pat.
Galiu sau leist sumoket uz kluba, bet akcentavau demesi kad nenormalu kai klubas kainuoja ketvirtadali algos ir sportas toly grazu nera kultivuojamas Lietuvoje. UK geras klubas kainuoja nuo 10-15 svaru uz David Loyds mokejau apie 100 jei metam imi bet ten jau brangiausias grafystej su uzdarais kortais, atviru ir uzdaru baseinu, saugomom aikstelem ir restoranu kur malonu laika praleist po darbo bendraujant su idomiais zmonemis. Sharai - negalima savo asmenine nauda virs valstybes interesu statyt. Ir paaukot sveikata uz tevyne - tai smulkmena. Be to ne karo metas - jei pradesi byret paguldys i ligonine, poto paleis namo. Citata:
|
O man pavizdziui bobiskai atrodo bicas dauzantis pana, taip kad.. Tiesa nematau, kad ir pats butum i savanorius uzsiregistraves, o labai norint juk viskas imanoma ;) taip, kad nebukim bobos
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:25. |