MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

sharrasitto 2014-11-19 09:40

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 365345)
kad baisus tas LS, geriau jau tada pasitaupyt ir dasidėjus GS430, dujinasi puikiai arba ES350.

ES350 dar baisesnis

Hunter 2014-11-19 09:41

visi tie lexus baisus kaip ir daugelis japonu, o ypac toyotu. Bene vienintelis maziausiai baisus tai IS

Hunter 2014-11-19 09:43

Citata:

Pradžioje rašė aware (Post 365346)
A3-Golf
A4-Jetta

aciu uz pataisyma :)

alteroja 2014-11-19 10:09

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 365337)
siaip paprastas pvz, audi a6 ir audi a8 atitikmens vag grupeje neturi. Taip a4 yra pasatas a3 yra golfas ir t.t. bet a6 ir a8.. SIaip tikrai nesu as uz vag grupe. Konkreciai wv man irgi nera kazkokia tokia masina. Bet is savo patirties daug masinu esu vazinejas ir turejas. TIek bmw, tiek mb tiek audi. Negaliu pasakyti kuri blogiausia ir kuri geriausia. Ir netikiu kad zmogus be jokiu asmeniniu patiju/antipatiju pradetu nagrineti visas tris markes ir nustatytu kategoriskai vat audi yra sh, o bmw vidutine, o mersas geriausia.. Tiesiog kiekvienas gamintojas turi savo pliusu ir minusu. Man mersas minusas del deziu ir del rudyjimo, kitaip gal bmw minusas del jos vairuotojo stereotipu, o tau audi sh nes turi artimi sarysi su wv.. bet keista kai zmones ima ir pasako audi yra absoliutus blogis.. juk ne mersa su kia lyginam.

nėra ta audi kažkoks mėšlas visiškas. vw toks yra. aš tik sakau, kad mano akimis ši markė neverta būti šalia bmw ir mb. ji tokio lygio kaip volvo - nei tai prabangi nei tai vidutinė markė. perdaug nuėjom į kraštutinumus.

Darinis 2014-11-19 11:28

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 365337)
siaip paprastas pvz, audi a6 ir audi a8 atitikmens vag grupeje neturi. Taip a4 yra pasatas a3 yra golfas ir t.t. bet a6 ir a8.. SIaip tikrai nesu as uz vag grupe. Konkreciai wv man irgi nera kazkokia tokia masina. Bet is savo patirties daug masinu esu vazinejas ir turejas. TIek bmw, tiek mb tiek audi. Negaliu pasakyti kuri blogiausia ir kuri geriausia. Ir netikiu kad zmogus be jokiu asmeniniu patiju/antipatiju pradetu nagrineti visas tris markes ir nustatytu kategoriskai vat audi yra sh, o bmw vidutine, o mersas geriausia.. Tiesiog kiekvienas gamintojas turi savo pliusu ir minusu. Man mersas minusas del deziu ir del rudyjimo, kitaip gal bmw minusas del jos vairuotojo stereotipu, o tau audi sh nes turi artimi sarysi su wv.. bet keista kai zmones ima ir pasako audi yra absoliutus blogis.. juk ne mersa su kia lyginam.

O kuo merso dezes blogos? Per ilgai tarnauja? Per pigiai remontuojasi? Neskaitant kad gal siek tiek letokos as jose daugiau minusu nematau:) jei tai isvis minusu galima pavadint

rafis 2014-11-19 11:30

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 365349)
aciu uz pataisyma :)

Jokiu esminiu pataisymu cia nebuvo. Jei jus manot kad a6 = passat, tai turbut nesat su a6 vaziave o tik su passatu, ir lyginat pasata su mb e klase arba 5er. Jei audi netinka prie mb ir bmw, tai su mersu nelyginsiu, bet ta pati a6 vaziuoja minksciau ir salono apdaila daug geresne nei 5er e60. Valdomumas, varikliai, dezes butu aisku bmw puseje, bet tas pats butu ir lyginant bmw su mb :)

alteroja 2014-11-19 11:46

e60 išvis kažkoks kibiras su tragišku dizainu. audi beabejo aploš salono kokybe bmw. ir čia beveik visuose modeliuose, nes bmw nepasižymėjo pačiais geriausiais salonais. bet toliau kad ten kažkas iš esmės geriau būtų nei bmw ar mb nelabai žinau. kaip bebūtų neverta čia diskutuoti ta tema. beviltiška. tas pats, kas diskutuoti kas geriau konservatoriai ar socialdemokratai...

Hunter 2014-11-19 11:46

Reikia lyginti modelius pagal atitinkamas klases, o ne pagal tai kaip kazkas dievinantis vageneles jauciasi vaziuodamas

Fanax 2014-11-19 11:49

O, ka, tamstos, gero/blogo apie BMW F10/F11 pasakytumet?

Robis 2014-11-19 12:04

kaip tai A6/A8 neturi atitikmens VW? O tai fajetonas? :D

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:00.