MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

Hunter 2014-11-25 08:13

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 366192)
o tamsta nepagalvojote, kad ne masinoje esme? o tame kas ja vairuoja :)

Butent kad ne, nors ir retai, bet pasitaiko atspariu vairuotoju

pucenas 2014-11-25 08:16

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 366194)
Butent kad ne, nors ir retai, bet pasitaiko atspariu vairuotoju

Kodel tox uztikrintas atsakymas. As mat neturejau nei vieno merso 4 duru, bet turejau 2 dvidurius. Tai droziau taip kaip visi tas huligankes droze, ir pagainiodavau ne viena huliganke. :) bet aisku as matyt isimtis is taisykles :)

rafis 2014-11-25 08:22

Na reik but masinose aklam, kad nejausti skirtumo tarp mb ir bmw charakteriu. Mersas tikrai daug maziau sportiskam vaziavimu iskirtas. Imant atskirus modelius gal ne, bet jei visa visuma, tai...

Hunter 2014-11-25 08:41

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 366195)
Kodel tox uztikrintas atsakymas. As mat neturejau nei vieno merso 4 duru, bet turejau 2 dvidurius. Tai droziau taip kaip visi tas huligankes droze, ir pagainiodavau ne viena huliganke. :) bet aisku as matyt isimtis is taisykles :)

Tai tau matyt labiausiai tinka bmw ir tiek

pucenas 2014-11-25 08:42

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 366201)
Tai tau matyt labiausiai tinka bmw ir tiek

Matyt. As kazkox kitox. Man ir ratai didesni nei r16 egzistuoja ir tt :)

liutasss 2014-11-25 08:48

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 366193)
Nepriimk asmeniskai bet tavo nuomone absoliuciai niekine... :))) nuderesi nuo pigiausio dar stuka euru?? Sekmes.. ir nusipirksi toki su kuriuo i remontus nereikes veltis(nupirkes pigiausia ir nuderejas dar pusantros) :ploja:

o tu jau garantuotas ,kad tas su uzlinkusiu varikliu yra ledu ledas????
nereik lipt i medi :uubabe::ploja:

liutasss 2014-11-25 08:56

Citata:

Pradžioje rašė alteroja (Post 366186)
o aš jaučiu. kad ir bmw su mb sulyginus. bmw nenori būti ramiai vairuojamas, su juo geriausiai lėkti. ir pats kai vairuoji jauti, kad smagiau tą mašiną būtų spaust iki ribos. o vat su mersu visai kita tema. nei pati mašina nenori, nei pats užtikrintai jautiesi ją spausdamas stipriai. ir ta adrenalino ir pasitenkinimo graža paėmus gerai posūkį yra daug didesnė su bmw. mersas nori būti vairuojamas ramiai, tada jis vairuotojui atsidėkoja nuostabiais komforto ir prabangos pojūčiais.

as pilnai pritariu tau ,turiu 3 auto bmw. mb ir toyota .isedu i bmw iskart man vel 18-20 metu kazkaip nesigauna su juo vaziuot standartiskai:juokiasi:. su mersu kaip vaziuoju, net neplanuojo kazkokiu lekimu, nes vaira pasuki jis sureguoja po sekunkundes, o jei dar staigiau tai uzsivercia kaip valtis linguoja :roll: bet su juo dreifuoji neidomu tai niekas plauki...
o va su toyota tampi tikras gatves pilkumo pvzdys, nei tu leki nei tu plauki ...kazkos tipinis standartas pilkoji mase :sokas:kaip ir visos kitos auto net nzn kaip isirekst.

alteroja 2014-11-25 08:59

aš kai nuo e46 ant s203 perlipau man lygiai tas pats buvo. iš lakūno kapitonu patapau. ir tas man labiau patinka.

Adodas 2014-11-25 09:06

Teisybe cia kolegos snekate, paemes brolio 530d cipuota irgi negaliu vaziuoti ramiai, toks agresyvumas is niekur atsiranda :juokiasi:

simaso 2014-11-25 09:48

su clk dažnai noris raganėt, su rr irgi jausdavaus geresniu už kitus nors ir netraukdavo visiškai, taip,kad nieko stebūklingo tas bmw ;]

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:19.