MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   StillVirgin 87' Benz 560SEC (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=16751)

hardas999 2016-10-29 21:31

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 447631)
Tik matine berods. Nzn kodel oldtimer klausia, bet man irgi atrodo kad pilka turetu but kur zapaske

aha pas mane visa bagažinė pilka matinė. 126 kėbule spėju irgi taip pat buvo

StillVirgin 2016-10-29 22:03

Dabar jau ir bijau duot ranka nukirsti. Zinau, kad bagazines sonines plastiko paneles tikrai juodos. Bagazines metaline dalis (dugnas) buvo matinis ir spalva, atrodo, buvo juoda. Buciau atkreipes demesi, jei butu kita spalva nei kebulas. Aisku, tai dar nereiskia, kad ji buvo originali.

vanix 2016-10-30 00:21

koks skirtumas, vistiek gi neplanuoji ji visiskai originaliu daryt, bus ir dropas ir ratai negamykliniai gi :) tai tas bagazines dugnas jeigu bus kebulo spalvos tikrai nepakenks

oldtimer 2016-10-30 15:32

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 447631)
Tik matine berods. Nzn kodel oldtimer klausia, bet man irgi atrodo kad pilka turetu but kur zapaske

Na tiesiog nebūna blizgi spalva, be to abejoju ar tikrai korektiška yra juoda spalva. Pačiam įdomu - neturiu išsamios info. Teoriškai bagažinės vidus, dangtis iki 1982 metų kovo 20 matinė tiefdunkelgrau spalva, po - galinitgrau. Bet kaip tai keitėsi paskui ir iki kada? Kai juodas kėbulas šonai gal normalu ir juodi, bet ar tikrai viskas?

oldtimer 2016-10-30 16:16

Citata:

Pradžioje rašė vanix (Post 447643)
koks skirtumas, vistiek gi neplanuoji ji visiskai originaliu daryt, bus ir dropas ir ratai negamykliniai gi :) tai tas bagazines dugnas jeigu bus kebulo spalvos tikrai nepakenks

Bet ratai ar dropas yra smulkmena palyginus su darbu daromu dabar tvarkant kėbulą. Matosi, kad daroma kruopščiai ir maksimaliai teisingai, reiškia ir mažos detalės svarbu. Juk būtų keista, kad superki N originalių detalių tarkim salonui ir tada gipskartonio statybiniais samariezais prisuki, nes "nesieki visiško originalo". Čia gink dieve nenoriu pasakyti, kad taip daroma. Tiesiog gal verta pasidomėti kol viskas išardyta ir sąnaudos minimalios nudažyti kaip tik nori. Bus kaip originalas tikrai niekam niekada neužklius, be to dangčio vidinė pusė būna be apdailos, tad matosi.

vanix 2016-10-30 17:46

kaip supratau ir moldingai bus kebulo spalvos, o ne pilki :) tai ta bagazine palyginus su tai yra isvis niekas :)
Mano nuomone viskas cia teisingai daroma, pilnai originalu daryt yra nuobodu.

oldtimer 2016-10-30 19:34

Citata:

Pradžioje rašė vanix (Post 447690)
kaip supratau ir moldingai bus kebulo spalvos, o ne pilki :) tai ta bagazine palyginus su tai yra isvis niekas :)
Mano nuomone viskas cia teisingai daroma, pilnai originalu daryt yra nuobodu.

Bet buferius, moldingus, panorėjus pokyčių, labai nesunku nuimti ir perdažyti, o surinkto auto bagažinę... Na jau tikrai dėl jos nebesinorės vargti.
Kažin ar čia ta vieta, kurią pakeitus pasidaro jau mažiau nuobodu ar labiau įdomu :)

Originalo atkūrimas, manau, yra kaip tik gana įdomu. Tik tai sunkesnis kelias neleidžiantis pasirinkti kaip pačiam patogiau ir reikalaujantis daug informacijos.

StillVirgin 2016-10-30 20:20

Is pradziu labai norejau, kad SECas butu kuo arciau originalo, taciau del ziniu trukumo tik veliau (man) paaiskejo, jog jo gamykline isvaizda manes 100% netenkina. Tuomet nusizenges vieno autentiskumo aspekto atveju, nusprendziau atlikti dar keleta ir kitu neoriginaliu 'reikalu', leidzianciu man si automobili individualizuoti. Rysium su tuom, bagazines dugnas originalios spalvos, ar ne, prasmes nebeturi ;)

Tomskis 2016-10-30 20:38

Su kebulu viskas aisku, primink su motoru kas bus? Kazka ten matavai lygtais, liks visas tas pat, ar jau ant paletes guli naujas kaip corvetei?:)

StillVirgin 2016-10-30 20:51

Variklis geras. Uzteks profilaktiniu bei kosmetiniu darbu. O va pavaru deze jau bus pilnai perrinkta, kad veiktu kuo artimiau naujai.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:28.