![]() |
Citata:
|
Dabar jau ir bijau duot ranka nukirsti. Zinau, kad bagazines sonines plastiko paneles tikrai juodos. Bagazines metaline dalis (dugnas) buvo matinis ir spalva, atrodo, buvo juoda. Buciau atkreipes demesi, jei butu kita spalva nei kebulas. Aisku, tai dar nereiskia, kad ji buvo originali.
|
koks skirtumas, vistiek gi neplanuoji ji visiskai originaliu daryt, bus ir dropas ir ratai negamykliniai gi :) tai tas bagazines dugnas jeigu bus kebulo spalvos tikrai nepakenks
|
Citata:
|
Citata:
|
kaip supratau ir moldingai bus kebulo spalvos, o ne pilki :) tai ta bagazine palyginus su tai yra isvis niekas :)
Mano nuomone viskas cia teisingai daroma, pilnai originalu daryt yra nuobodu. |
Citata:
Kažin ar čia ta vieta, kurią pakeitus pasidaro jau mažiau nuobodu ar labiau įdomu :) Originalo atkūrimas, manau, yra kaip tik gana įdomu. Tik tai sunkesnis kelias neleidžiantis pasirinkti kaip pačiam patogiau ir reikalaujantis daug informacijos. |
Is pradziu labai norejau, kad SECas butu kuo arciau originalo, taciau del ziniu trukumo tik veliau (man) paaiskejo, jog jo gamykline isvaizda manes 100% netenkina. Tuomet nusizenges vieno autentiskumo aspekto atveju, nusprendziau atlikti dar keleta ir kitu neoriginaliu 'reikalu', leidzianciu man si automobili individualizuoti. Rysium su tuom, bagazines dugnas originalios spalvos, ar ne, prasmes nebeturi ;)
|
Su kebulu viskas aisku, primink su motoru kas bus? Kazka ten matavai lygtais, liks visas tas pat, ar jau ant paletes guli naujas kaip corvetei?:)
|
Variklis geras. Uzteks profilaktiniu bei kosmetiniu darbu. O va pavaru deze jau bus pilnai perrinkta, kad veiktu kuo artimiau naujai.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:28. |