MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Apie Viską (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=102)
-   -   Forumiečių avarijos (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3615)

sec 2011-09-06 12:47

paziurejo ar nera zmoniu bagazinej...

Citata:

Pradžioje rašė Pincius (Post 164274)
butent kad nerado ,nors automobilis buvo kitam londomo gale, siaip nei viena kamera tipo neuzfiksavo ...., zinoma kam ten rupi lietuvio automobilis ,o dar tuo metu tos riauses ten kilo ,surado po dienos,jei ne avarija ,tai gal butu aplamai nerade, dar vienas dalykas ,kaip atvaziavo technicka tempt i aikstele ,tai nesupratau kam jie bagazine su lauztuvu islupo ... tai dar ir dangtis suvarytas nepataisomai :confused:

Pincius 2011-09-06 13:01

man aplamai kila itarimai kad cia savu litovcu darbelis ....

Paulius140 2011-09-06 13:10

Citata:

Pradžioje rašė Pincius (Post 164284)

as is kai perskaiciau tavo posta ir pagalvojau, kad draugelio darbas stabaliai, bet nepagautas nevagis :)

Jerry 2011-09-06 13:12

Citata:

Pradžioje rašė Pincius (Post 164284)

Prisigere gal tavo draugeliai, sugalvojo pasivazinet kazkur ir ileke i stovincius auto, ir pasisalino, jei butu ka nors suzaloje ar daugiau zalos pridare, tai mentai labiau pasiknaisiotu
, mano draugelio ford fiesta kazkadaise nigeriai buvo pasieme pasivazineti, tai paliko prie prekybos centro visa privemta ir zoles prirukyta, bet niekas nebuvo pavogta nei cd magelis nei geri akiniai ir tt :D, o man kazkadaise tai irankius pavoge is mano hondos londone tai paeme tik viena drele geresne ir elektrini pjukla, prastesniu dreliu ir kitu irankiu neeme :D. ten isrankus vagys :D

Pincius 2011-09-06 13:22

laukiu auto bukles ivertinimo is foto ;)

Jerry 2011-09-06 13:37

Citata:

Pradžioje rašė Pincius (Post 164292)
laukiu auto bukles ivertinimo is foto ;)

is foto nesimato ar geometrija kebulo nepakito ir ar priekinis balkis nepavaziavo, jei ne tai dar gal verta prikelineti, jei auto labai idealios bukles.

ldalius 2011-09-06 13:39

tavo mašinos sustumtas visas dešinės pusės priekinis lonžeronas. Jį pakeisti nupjovus galima, bet garantuotai bus stumta kebulo vieta, kur tas lonžeronas tvirtinasi. Viso kito (sparno kapoto ir kitų blėkų) aš nežiūriu, nes rašau apie pagrindą. Niekas tau neduos garantijos kad ji nebus paskui skersa ant kelio, o jei duosi tiems kas stendu atstato geometriją, tai tavo mašinos kaina pasidarys auksinė.

Vienareikšmiškai finansiniu požiūriu tai mašinai tik ardymas dalimis, nes jos tvarkymas atseis kitos tokios pat mašinos vertę

Pincius 2011-09-06 13:59

Citata:

Pradžioje rašė ldalius (Post 164294)
tavo mašinos sustumtas visas dešinės pusės priekinis lonžeronas. Jį pakeisti nupjovus galima, bet garantuotai bus stumta kebulo vieta, kur tas lonžeronas tvirtinasi. Viso kito (sparno kapoto ir kitų blėkų) aš nežiūriu, nes rašau apie pagrindą. Niekas tau neduos garantijos kad ji nebus paskui skersa ant kelio, o jei duosi tiems kas stendu atstato geometriją, tai tavo mašinos kaina pasidarys auksinė.

Vienareikšmiškai finansiniu požiūriu tai mašinai tik ardymas dalimis, nes jos tvarkymas atseis kitos tokios pat mašinos vertę

tai as del geometrijos ir pergyvenu ,is foto nieko nepasakysi kiek ten ko pasistume,cia tik gyvai matant ,tai vistiek ja gabent i LT ,ir jei jau bus bedos del tos geometrijos ,teks paleist dalimis ....

ldalius 2011-09-06 14:03

iš foto apie lonžeroną sprendžiu iš to kaip stovi ratas, apatinė šakė ir visa kita matosi kiek įmanoma matyt

woodoooo 2011-09-06 14:26

sunku kazka is foto pasakyt bet mnau kad finansiskai neapsimoka sitos masinos tvarkyt.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:39.