![]() |
paziurejo ar nera zmoniu bagazinej...
Citata:
|
man aplamai kila itarimai kad cia savu litovcu darbelis ....
|
Citata:
|
Citata:
, mano draugelio ford fiesta kazkadaise nigeriai buvo pasieme pasivazineti, tai paliko prie prekybos centro visa privemta ir zoles prirukyta, bet niekas nebuvo pavogta nei cd magelis nei geri akiniai ir tt :D, o man kazkadaise tai irankius pavoge is mano hondos londone tai paeme tik viena drele geresne ir elektrini pjukla, prastesniu dreliu ir kitu irankiu neeme :D. ten isrankus vagys :D |
laukiu auto bukles ivertinimo is foto ;)
|
Citata:
|
tavo mašinos sustumtas visas dešinės pusės priekinis lonžeronas. Jį pakeisti nupjovus galima, bet garantuotai bus stumta kebulo vieta, kur tas lonžeronas tvirtinasi. Viso kito (sparno kapoto ir kitų blėkų) aš nežiūriu, nes rašau apie pagrindą. Niekas tau neduos garantijos kad ji nebus paskui skersa ant kelio, o jei duosi tiems kas stendu atstato geometriją, tai tavo mašinos kaina pasidarys auksinė.
Vienareikšmiškai finansiniu požiūriu tai mašinai tik ardymas dalimis, nes jos tvarkymas atseis kitos tokios pat mašinos vertę |
Citata:
|
iš foto apie lonžeroną sprendžiu iš to kaip stovi ratas, apatinė šakė ir visa kita matosi kiek įmanoma matyt
|
sunku kazka is foto pasakyt bet mnau kad finansiskai neapsimoka sitos masinos tvarkyt.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:39. |