MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Mano AMG :) W210 E50 AMG (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=396)

arbuzas 2009-12-29 15:48

Citata:

Pradžioje rašė cabrys (Post 54551)
graziausiai atrodo :taip:
ner uz ka

Bet iskart geriausias pareigunu draugas tampi :D

SMIRIUSz 2009-12-29 16:06

Cabry, gal ir manajai galą patamsintum? Labai įdomu ar verta jį tamsinti ar ne. Visko, tai tikrai netamsinsiu, gaila baudom pinigų. :)

arbuzas 2010-01-14 14:32

Idomumo delei. Kaip greiciau startuoja - su isjungtu ar ijungtu antipraslydimu?

mixtapeas 2010-01-14 17:04

Citata:

Pradžioje rašė arbuzas (Post 57841)
Idomumo delei. Kaip greiciau startuoja - su isjungtu ar ijungtu antipraslydimu?

Nuj man tai su isjungtu, nes su ijungtu, kai duodi gazo, ratai prasisuka, isijungia antipraslydimas, numeta apsukas, nukrenta gazas ir tik tada pradeda begetis. O su isjungtu, tai geriau, tik su apsukom pazaist reik, kad neuzsikastum... :) P.S. pas mane mechanke. Su automatu, gal kiek kitaip...

arbuzas 2010-01-14 17:10

Citata:

Pradžioje rašė mixtapeas (Post 57905)
Nuj man tai su isjungtu, nes su ijungtu, kai duodi gazo, ratai prasisuka, isijungia antipraslydimas, numeta apsukas, nukrenta gazas ir tik tada pradeda begetis. O su isjungtu, tai geriau, tik su apsukom pazaist reik, kad neuzsikastum... :) P.S. pas mane mechanke. Su automatu, gal kiek kitaip...

Su isjungtu tai jau reikia vaira tvirciau laikyt :)

pucenas 2010-01-14 17:26

nzn jai isjunktas tai bent mano kasasi lb, o kas turi darytis su AMG tai nzn is vis asfaltas turi vyniotis :)

cabrys 2010-01-14 17:30

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 57919)
nzn jai isjunktas tai bent mano kasasi lb, o kas turi darytis su AMG tai nzn is vis asfaltas turi vyniotis :)

nervinat jus visi mane!!!
Noriu ir as panasaus variklio, o dabar spaudi tapke-dugna, tada automobilis isveda kelias formules, paskaiciuoja kelias matricas ir tada jei labai ramiai sedziu, tai net galima pajausti kad pradeda begetis :verkia:

Viskas, dingo nuotaika, einu paverkti

arbuzas 2010-01-15 07:22

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 57919)

Tai vat pas mane taip pat. Kasasi jopshichmat - net ratai sokineja. Nebent lauke +30 ir nelijo 10 dienu. Tada dar kabinasi. Tai vat klausimas lieka tas pats - kaip geriau? Su antipraslydimu ar be?

arbuzas 2010-01-15 07:24

Citata:

Pradžioje rašė cabrys (Post 57920)
nervinat jus visi mane!!!
Noriu ir as panasaus variklio, o dabar spaudi tapke-dugna, tada automobilis isveda kelias formules, paskaiciuoja kelias matricas ir tada jei labai ramiai sedziu, tai net galima pajausti kad pradeda begetis :verkia:

Viskas, dingo nuotaika, einu paverkti

Bet uz tai nuvaziuoji uz vienoda kieki benzo - dvigubai daugiau uz mane :) Izvelk grazius dalykus gyvenime :)

Tomskis 2010-01-15 07:57

antipraslydimo veikimo esme, kad jis mazina variklio galia, del ko ir neleidzia ratams prasisukti. mazina sukimo momenta, todel su juo leciau ir begejasi.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:02.