MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

exxon 2014-11-26 13:55

nu tau apie idealuma patylet isvis :D gerai atrodo tas clsas

tygzei 2014-11-26 14:26

lukoil

1 Attachment(s)
Gal kas renka ir reik?
Dovanoju :roll:
:zenklas:

KK 2014-11-26 14:30

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 366441)
O ka apie nudroztus ratus pasakysi?
o gal pravodke trumpina ir uzsidegs kita diena masina? :D
Kiekviena ta smulkmena susiveda i visuma, ir galiausiai perskaitai komentarus kad ideali. Kazkaip nesirisa.

Tu matei ratus kitose foto ? :) O tie originalūs CLS`o ratlankiai nupurkšti plastic dip dažais, kuriuos galima tiesiog nulupt bet kada kaip plevele + ratai naudojami žiemai tai ir atrodo kad apibraižyti nors ten nusilupus plionke.

PS: Geriau jau ratai nubalnoti į bardiura, negu panelė su laužtuvu sugadinta ;)

Asterix 2014-11-26 14:31

https://www.facebook.com/autoplius.l...type=1&theater apple kiek paklojai uz reklama ? :juokiasi::juokiasi::juokiasi::juokiasi::juokiasi:

pucenas 2014-11-26 14:39

Citata:

Pradžioje rašė tygzei (Post 366448)
Gal kas renka ir reik?

paimciau, nupirkciau dukrai ta zaisla :) o as turiu daug statoil lipduku surinkes gal kam reikia :)

Krizoks 2014-11-26 15:01

Citata:

Pradžioje rašė KK (Post 366449)
Tu matei ratus kitose foto ? :) O tie originalūs CLS`o ratlankiai nupurkšti plastic dip dažais, kuriuos galima tiesiog nulupt bet kada kaip plevele + ratai naudojami žiemai tai ir atrodo kad apibraižyti nors ten nusilupus plionke.

PS: Geriau jau ratai nubalnoti į bardiura, negu panelė su laužtuvu sugadinta ;)

AUČ Skaudziai :thumbsup:

rafis 2014-11-26 15:29

Oi kaip man skaidžiai, nei aš su ja važinėju, nei pats ir suvariau ta panele. KOkia pirkau, tokia ir pardaviau. O iš esmės paėmus, nors tokie cls kainuoja nuo 40, jis prašo 50 ir rekia kad idealus. Nors mano cl FL ejo kainos nuo 28~ aš šaukiau 23 ir nerėkiau kad ledinis, jei skirtumo nematot, pasvaiguliuokit dar :thumbsup: Beje, kaip visada i asmeniškumus, toks jausmas kad jus ta cls parduodate :juokiasi: o plionke aptrauktos lempos, tai nieko tragiškesnio nera sugalvota.. ir dar mašinai už buto kainą miestelyje :ploja:

tygzei 2014-11-26 15:38

Citata:

Pradžioje rašė tygzei (Post 366448)
Gal kas renka ir reik?

Jau rezervuota :juokiasi:

KK 2014-11-26 15:51

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 366469)
Oi kaip man skaidžiai, nei aš su ja važinėju, nei pats ir suvariau ta panele. KOkia pirkau, tokia ir pardaviau. O iš esmės paėmus, nors tokie cls kainuoja nuo 40, jis prašo 50 ir rekia kad idealus. Nors mano cl FL ejo kainos nuo 28~ aš šaukiau 23 ir nerėkiau kad ledinis, jei skirtumo nematot, pasvaiguliuokit dar :thumbsup: Beje, kaip visada i asmeniškumus, toks jausmas kad jus ta cls parduodate :juokiasi: o plionke aptrauktos lempos, tai nieko tragiškesnio nera sugalvota.. ir dar mašinai už buto kainą miestelyje :ploja:

Tai, niekas nesakė, kad jis pigus ar idealus :) Žinau buvusi šeimininką , o esamas kiek žinau pinigų jam irgi negailėjo, tai pavarges tikrai neturėtų būti. Nors salonas su lomu nelaužytas :)

Koks skirtumas kas tau padarė tą defektą bet jis yra. Dabar nevažinėji, bet važinėjai nes jis buvo tavo. Ar nevažinėjai, kad dabar taip sakai ? :):keista:

rafis 2014-11-26 15:56

Citata:

Pradžioje rašė KK (Post 366477)
Tai, niekas nesakė, kad jis pigus ar idealus :) Žinau buvusi šeimininką , o esamas kiek žinau pinigų jam irgi negailėjo, tai pavarges tikrai neturėtų būti. Nors salonas su lomu nelaužytas :)

Koks skirtumas kas tau padarė tą defektą bet jis yra. Dabar nevažinėji, bet važinėjai nes jis buvo tavo. Ar nevažinėjai, kad dabar taip sakai ? :):keista:

Tai as esu ir dauzta masina pardaves ir vazinejau su tokia. Ir ka man dabar daryti? TU baik asmeninti tokius dalykus niekam cia neidomu. Dar karta sakau, tokie kasiakai turi buti pasalinti pardavinejant masina uz tokia suma. O as sukokiom vazineju vazinejau ar vazinesiu maziausia ituret utau rupeti. Kalbam ne apie zmogu kuris vazineja kalbam apie parduodama preke ir jos verte bei kokybe.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:43.