Citata:
Pradžioje rašė sharrasitto
(Post 368552)
o kiti perka is litovcu pirikupu gatava produkta ir paskui rankioja kasiakus viena po kito. Kitaip sakant nenuobodziauja, netinginiauja :D Mano kolkas prasciausias automobilis buvo perkant tiesiai is lt pirikupo ir apziurint paciam, nei pirkus neziurejus :D
|
na is vokiecio ziurint uz kiek perki. VOkiecio kaina + 400euru atvezimas(su draudimu ir pinigu pervezimu) + numeriai, tech apziura, signalizacija dar dek 200euru, taigi viso labo apie 600euru + perkant is vakaru. Kitas momentas, as esu pirkes nemazai masinu.. Ir is dileriu ir is paprastu. Kiek veziausi ko-aisku tai nebuvo pacios brangiausios masinos tikrai, tai buvo vienos is pigesniu diapozone, bet tos vienos is pigesniu yra kaip lt irgi vienos is pigesniu tik kad plius dasideda uz registracijas uz parvezimus ir t.t.
emiau mersa cl500 cia apie mano ir apple kur pirko, sake per tel kad viskas gerai tik pavogta centrine konsole.. atvaziavo furistas - stiklas skiles, bagazine neuzsidaro, telika plesdami panele sudraskyta, o kur dar begales smulkmenu kuriu nespejau pasalinti iki apple nupirko. o depozitas buvo palikes 500eu, ir atiduot nebenorejo- pasake as visu masinu neatsimenu bukles, ir vsio :thumbsdown:
pirkau e65 is vokieciu, parejo visa priekine vaziuokle visiskai subaladota + vairo kolonele nusprogusi.. navigacija neveikianti, ekranas stringantis, logic 7 smulkmenos ir t.t., o per tel sake viskas ok tik galinis buferis dauztas - reiklejo naujo bamperio :) ai dar kai parejo pamaciau kad visa perdazyta ganetinai nekokbiskai pries kokius 5m~ kai kur lakas lupasi..
parejo avensis su priekiu dauztu-ne dauztas o tiesiog bamperis suskiles tai ten atsireme kazkur vos vos, gavosi taip kad variklio galva keisti reikia antifryza i tepala leidzia..
parejo dar vienas e65 baze viskas ok, bet smulkmenu utiu tiu... :thumbsdown:
arba man nesiseka, arba tiketi tais dileriais kurie neduoda garantijos nieko verta.. :thumbsdown::thumbsdown: cia tiem kas ruosis pirkti tokia info.. neatkalbineju, bet rizika didziule.
|