MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

Artunas 2014-12-10 16:25

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 368670)
didziausias jo pliusas isore,imidzas, nepasenes dizainas. O siaip ta pati xernia kas ir e klase, tik kokiais 30-40proc brangesne :) pliusas tik tas kad paprastai remontuojasi, palyginimui su kokiu w221 tai w221 tris kart brangiau aptarnaut bus :) o isvaizdos prasme ar imidzu tai nekazka w221 naglesne masina-bent jau man. Na kai kurie atrodo super, bet tie pirmieji su paprastom lempom ir sidabriniai tai netgi baisiai :D didele bandura... tame didziulis pliusas..
langiukai kai ipranti OK, pradzioj mazoki atrodo ir siek tiek mazai matosi per juos bet tai ir komforto kazkiek prideda-jaukiau salone.

Aš turėjau ir 211 ir 219. Kadangi CLSas buvo su airmatiku, tai užtikrinu kad tai visiškai kitaip važiuojanti mašina nei E klasė.

Dėl mažų langų nejaučiau jokio diskomforto. Vienintelis mano galva minusas pas CLS, tai vietos stygius gale ir tai kad jis keturvietis. Reikalui esant penkiese jau nepavažiusi.

EdwinB 2014-12-10 16:31

Per kurią vietą kreivas, nes neįžvelgiu. O šiaip tai sau imčiau, ne ant pardavimo tai ir oda susimesčiau ir comand'a. Ir duoda jis už 7300 jį. Tai va galvoju ar imt ar palaukt po sausio mėn., nes dauguma prisiveš tralų, bet, kad nebūtų taip jog brangs automobiliai ir ne kažkas čia gausis man. Gal kas iš jūsų turit benzu pasiūlyt W210/S210 facelift, nes skelbimuose jau visas mėnuo kaip nieko gero.:ohne:

rafis 2014-12-10 16:34

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 368715)
Aš turėjau ir 211 ir 219. Kadangi CLSas buvo su airmatiku, tai užtikrinu kad tai visiškai kitaip važiuojanti mašina nei E klasė.

Dėl mažų langų nejaučiau jokio diskomforto. Vienintelis mano galva minusas pas CLS, tai vietos stygius gale ir tai kad jis keturvietis. Reikalui esant penkiese jau nepavažiusi.

O kaip kitaip vaziuojanti? Cls kaip ir sportiskesne masina daryta..tai turetu but stangresne kietesne, agresyvesne.. taciau pasigilinus.. visa vaziuokle 1:1 e klase.. tai skirtis kaip ir neturetu :)

KK 2014-12-10 16:35

Citata:

Pradžioje rašė EdwinB (Post 368717)
Per kurią vietą kreivas, nes neįžvelgiu. O šiaip tai sau imčiau, ne ant pardavimo tai ir oda susimesčiau ir comand'a. Ir duoda jis už 7300 jį. Tai va galvoju ar imt ar palaukt po sausio mėn., nes dauguma prisiveš tralų, bet, kad nebūtų taip jog brangs automobiliai ir ne kažkas čia gausis man. Gal kas iš jūsų turit benzu pasiūlyt W210/S210 facelift, nes skelbimuose jau visas mėnuo kaip nieko gero.:ohne:

Geriau palaukt, nei pirkt tam, kad pirkt... :)

Apple 2014-12-10 16:36

Citata:

Pradžioje rašė EdwinB (Post 368717)

jau kreivumo tai reto :D kaip galima nematyt? Paziurek keleivio puses kapota, ten pirstas i tarpa lenda, ir lempos nesueina. (pirma ir antra foto), o po to trecia ir ketvirta foto parodo koks kreivas galas, lempos nesueina ir tarpas per didelis bagazines. Baisus.

Artunas 2014-12-10 16:40

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 368718)
O kaip kitaip vaziuojanti? Cls kaip ir sportiskesne masina daryta..tai turetu but stangresne kietesne, agresyvesne.. taciau pasigilinus.. visa vaziuokle 1:1 e klase.. tai skirtis kaip ir neturetu :)

Tas ir yra kad daug sportiškesnė, ir tai manau airmatiko dėka. Su CLS į žiedą ir iš jo gerokai greičiau galiu įlėkti, su E klasę atrodydavo kad jūrų ligą galima gauti :)

justinasm 2014-12-10 16:41

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 368715)

o 211 irgi airmaticas buvo? nes tarp paprasto avantgarde 211 ir su airmatic tai kaip diena ir naktis

EdwinB 2014-12-10 16:52

Tai reiškiasi gerai gavęs buvo :). O gal kas neseniai buvot Marijampolei ir matėt ką nors gero pardavimo aikštelėse

Hunter 2014-12-10 16:59

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 368718)

amortikai su spyruoklem skiriasi nuo 211

O kai yra airmatic, tai pagalves pneumatines ir amortikai su ADS

marius w124 2014-12-10 17:57

Citata:

Pradžioje rašė EdwinB (Post 368726)
Tai reiškiasi gerai gavęs buvo :). O gal kas neseniai buvot Marijampolei ir matėt ką nors gero pardavimo aikštelėse

Priekyje kapotas neuzdarytas (desine puse), gale panasu kad lempos kreivai sudetos. Toks ispudis jog visas perdazytas is isores, o tarpduriai like parudyje. Jei ieskai benzino, tai nuvaziuok ir pats gyvai pasiziurek.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:53.