MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

Staikeris 2011-06-15 19:47

Citata:

Pradžioje rašė sapnelis (Post 152732)
Prie ko čia tie postai? Galiu atiduot jei tau reik :D Man tai jokios naudos iš jų :D

Sapneli, tai gal praples savo akirati ir pasidomek kitos auto markemis, nes pasaulis nesibaigia vien tik MB. Nesakau, kad koks mustangas yra blogai ar ka, bet siam pasaulyje yra mazai masinu, kurios galetu lygintis su Sport Quattro, nes tai yra visu teik ralio, tiek sporto automobiliu etalonas. Snekta baigta. :)

Edgis 2011-06-15 19:48

Kažkuriam iš jūsų ši diena buvo blogesnė nei tikėjotės:) Woodoo, o ko iškart taip puoli? Man irgi ta Audi gali būti koks nori istorinis technikos šedevras ir už tai aš ją gerbiu, tačiau pirkti nenorėčiau. O tavo pasakymas apie Arbūzo AMG irgi gali būti taip šiltai sutiktas kaip Sapnelio pasisakymas apie Audi. Kiekvienas turim savo nuomonę ir ją išsakom. Nepiktai juk Sapanelis pasakė....Nra reikalo taip karštai į viską reaguoti.

sapnelis 2011-06-15 19:49

Citata:

Pradžioje rašė Staikeris (Post 152734)
Sapneli, tai gal praples savo akirati ir pasidomek kitos auto markemis, nes pasaulis nesibaigia vien tik MB. Nesakau, kad koks mustangas yra blogai ar ka, bet siam pasaulyje yra mazai masinu, kurios galetu lygintis su Sport Quattro, nes tai yra visu teik ralio, tiek sporto automobiliu etalonas. Snekta baigta. :)

Aš pasidomėjęs, mano turėtų auto skaičius beveik 300, ir ne tik MB buvo :wavecry:

eSaS 2011-06-15 19:49

kad ir kokia ji klasika bet dejau as..200k eur :cenzura: maybach iseina jau o su maybach zymiau geriaus jausciau nei toj silkej

woodoooo 2011-06-15 19:50

as ir ne piktai pasakiau bet visur yra savo klase ir lyginti audi sport quattro su w210 tai taspats kas lyginti :cenzura: su pirstu.
ir ne tame esme pirkt ar nepirkt, cia esme kas tai per daiktas ir kodel jis tiek kainuoja ir kad ateityje tikrai nepigs.

woodoooo 2011-06-15 19:51

Citata:

Pradžioje rašė sapnelis (Post 152736)
Aš pasidomėjęs, mano turėtų auto skaičius beveik 300, ir ne tik MB buvo :wavecry:

noreciau suzinoti tavo amziu ir auto sarasa, jei pardavinejai masinas tai nereiskia kad jas turejai.

sapnelis 2011-06-15 19:53

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 152735)
Kažkuriam iš jūsų ši diena buvo blogesnė nei tikėjotės:) Woodoo, o ko iškart taip puoli? Man irgi ta Audi gali būti koks nori istorinis technikos šedevras ir už tai aš ją gerbiu, tačiau pirkti nenorėčiau. O tavo pasakymas apie Arbūzo AMG irgi gali būti taip šiltai sutiktas kaip Sapnelio pasisakymas apie Audi. Kiekvienas turim savo nuomonę ir ją išsakom. Nepiktai juk Sapanelis pasakė....Nra reikalo taip karštai į viską reaguoti.

Aš išvis nepykstu ir piktai nerašau, net susiraukęs šiandien forumą skaitydamas nebuvau :D O ko ant manęs supyko nesuprantu :unreal: :D Baigiam :D o dėl tų postų wooodooo jau antrą kartą mane užsipuola lyg man jie reikalingi, gal čia kokius apdovanojimus teikia daug surinkus? :D Man moderatoriai prašom nuimti visus postus kad kitiems galvos neskaudėtų :lithuania:

sapnelis 2011-06-15 19:55

Citata:

Pradžioje rašė woodoooo (Post 152740)
noreciau suzinoti tavo amziu ir auto sarasa, jei pardavinejai masinas tai nereiskia kad jas turejai.

Mano amžius 28. Jei pardavinėjau tai skaitosi jos buvo ne mano? :D Kaimyno gal :D

woodoooo 2011-06-15 19:56

Citata:

Pradžioje rašė sapnelis (Post 152743)
Mano amžius 28. Jei pardavinėjau tai skaitosi jos buvo ne mano? :D Kaimyno gal :D

tureti reiskia ekploatuoti ;)

sapnelis 2011-06-15 20:00

Citata:

Pradžioje rašė woodoooo (Post 152745)
tureti reiskia ekploatuoti ;)

Tai tas ir yra kad aš jas ir eksploatuodavau, po savaite, po mėnesi ar daugiau, nes nuosavos neturėjau :) ne verslininkas.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:03.