![]() |
|
man tai jis tikrai ne autoritetas, bet ziurejau keleta apzvalgu jo, tai visai patiko. Beje, nors ir zmogus marozas ir visoks kitoks, gi vistiek gali saliska nuomone susidaryti? nepamenu ten to viso video, bet kur kapotas visas tabaluoja ar kur plastmases viduj tokios nekokios uz tokia suma masinoje neturetu buti..
|
mačiau ir aš kelis jo video, nežinau ar sutapimas, bet vis jam kas neitikdavo. vienu žodžiu - egzpertas ;] beje tam video jis ferario nepavijo, taip, kad gal tikrai tas gelikas nevertas tų pinigų ? ;]
|
Aisku cia offtopic, bet nors vienas is cia esanciu bent su puse tiek pasivazines su tokiom ir tokiu kiekiu masinu kaip sio video herojus, tai prasom reiksti savo nuomone, o dabar matau tik kad pasneket :ot:
Taip yra masinose visose minusu ir jis juos pasako ! Bet cia forume, supuves mersas net privalumas, nes tai juk MERSAS :laugh: Citata:
|
aš tai tik apie laidos "heroju" kaip tu sakai komentuoju, o ne apie geliką ;]
|
o tai koks turi buti MB fanatas? aplamai keistas kai kuriu poziuris.. sedi mercedes-benz markes myletoju forume ir teigia jog kitos markes pranasesnes.. logika kur?
|
W204 C300 benzas dujinasi normaliai ar ne? Kiek duju iranga,Hunter?
|
metai? kw?
|
Nelabai Žinau kiek tiek KW būna,metai tai nuo 2008 iki 2011
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:04. |
|