MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   400E - Mercedes-Benz E200 (W124) (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=4959)

mikis 2011-07-22 17:23

redbulis suteiks tau sparnus :D

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 157981)
Spyga taukuota :) :) :) biski sumaisiau kaire su desine :D :D :blush::blush::wacko: nieko pasitaiko po 3 paru beveik be miego darbo :D

turbintuvas 2011-08-23 16:21

Iki pilnos laimes, odinio salono truksta. :)

400E 2011-08-24 09:29

Citata:

Pradžioje rašė turbintuvas (Post 162187)
Iki pilnos laimes, odinio salono truksta. :)

Sutinku, bet rast eskini tvarkinga juoda nelengva ;)

400E 2011-08-24 09:36

Kas galit pagelbet ar painformuot, del koloneliu i priekine panele 12cm skersmens, niekur negaunu, niekas nieko nezino, buvau nulekes i autogama, kur hardas rekomendavo, bet jau neturi ir prie manes kelias firmas apskambino niekas neveza, kazkokia nesamone, negi niekur neimanoma tokiu kolonkiu gaut? Noreciau galingesniu, jei buna tokio skersmens, kad pajungt nuo stiprintuvo, bet blogiausiu atveju tiktu bet kokios, kad tik geriau grotu nei originalios.

hardas999 2011-08-24 09:44

hmm :unreal: autogamos aš tikrai tau nerekomendavau. :xx:

400E 2011-08-24 10:04

Citata:

Pradžioje rašė hardas999 (Post 162288)
hmm :unreal: autogamos aš tikrai tau nerekomendavau. :xx:

Gal autogarsas, sumaisiau, arba kazkaip panasiai :geda: zodziu kur tu sakei priesais combo ten :)

Tomskis 2011-08-24 14:44

pabandyk paklausinet pas tuos is autogido, kur aparatura stumdo, jie ten visokio nestandartinio buna priveza

deimantaz 2011-08-24 21:54

Citata:

Pradžioje rašė 400E (Post 162287)
Kas galit pagelbet ar painformuot, del koloneliu i priekine panele 12cm skersmens, niekur negaunu, niekas nieko nezino, buvau nulekes i autogama, kur hardas rekomendavo, bet jau neturi ir prie manes kelias firmas apskambino niekas neveza, kazkokia nesamone, negi niekur neimanoma tokiu kolonkiu gaut? Noreciau galingesniu, jei buna tokio skersmens, kad pajungt nuo stiprintuvo, bet blogiausiu atveju tiktu bet kokios, kad tik geriau grotu nei originalios.

Kazkas is forumieciu pirko Kaune Raudondvario pl. kiek menu netoli Regitros 12 cm gavarylkas firmos Raynbow ale tipo Made in Germany ir mokejo virs 200 lt jei netingi forume paieskok:love:

mikis 2011-08-25 09:16

nori i prieki deti koloneles ir dar jungti nuo stipriako? tai kokia ten radija turi? :/ kad priekinems neuztenka 45-50w ? norint svarios muzikos nebutina stipriako, laidai ir mage duoda labai daug :/

Citata:

Pradžioje rašė 400E (Post 162287)

400E 2011-08-25 14:42

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 162319)
pabandyk paklausinet pas tuos is autogido, kur aparatura stumdo, jie ten visokio nestandartinio buna priveza

Gera mintis, reiks paskambinet.

Citata:

Pradžioje rašė deimantaz (Post 162372)
Kazkas is forumieciu pirko Kaune Raudondvario pl. kiek menu netoli Regitros 12 cm gavarylkas firmos Raynbow ale tipo Made in Germany ir mokejo virs 200 lt jei netingi forume paieskok:love:

Tai man atrodo, kad tu cia apie harda ir kalbi, ten jau buvau neturi seniai sake.

Citata:

Pradžioje rašė mikis (Post 162410)
nori i prieki deti koloneles ir dar jungti nuo stipriako? tai kokia ten radija turi? :/ kad priekinems neuztenka 45-50w ? norint svarios muzikos nebutina stipriako, laidai ir mage duoda labai daug :/

Jo noreciau nuo stipro, kaip ir sakiau nebutinai, bet turiu atliekama stiprintuva kolonelem kaip tik, ne super galinga, o norisi del to, kad jungsiu ta bosa kur is arbuzo pirkau, tai reikia ir priekio stipresnio vistiek, kad neperrektu bosas ju, ka as zn, del mago, tai dar neturiu, bet ieskausi kazko, norejau nuo originalaus jungt beckerio, bet speju, kad jie linijiniu neturi, nes nusipirkau ta trecia fiske ir nepasijunge man ten niekas.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:14.