![]() |
:aciu:
Citata:
Tu gal sergi? Ar siaip įprotis viskam priestaraut? Aš rašau, kad man buvo minusas! Tai kam tu man aiškini, kad čia ne minusas? Isidejau tokį baka kokį isidejau ir konstatuoju faktą! Galima ir ant vandens ir ant urano važiuot, čia tik pasirinkimo reikalas! Tik niekas nevaziuoja, o baka 99% deda į zapaske, kad bagažinėje dar kazkas tilptų. |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
tai vietoi zapaskes dujos, o vietoi duju padanga metos.. :D koks skirtumas. vnz arba labai jau nori paslept kad su dujom vazineji :) nes padanga tikrai daugiau maishos nei gale ikishtas duju balionas. Tai pats ta minusa pasidarei, butum isidejes normalu baliona, butu normalus bakas, ir nebutu minuso + zapaske turetum :D |
kaip tu nesupranti, zapaske gali perdet i salona jei reikia kazka idet i bagazine, gali isvis isimt zapaske, o balionas visada savo vietoj ir jei daiktas nelenda tai ir neidesi, o zapaske gali pastumt ar perdet i kita vieta
|
Citata:
|
grįžinėjau namo iš Olandijos gruodžio 22-23, tai kelionė truko 32val... 1600km... stojom apie Hanoverį į kamštį, per dvi valandas nuvažiavom kelis km.... per tą laiką pridrėbė nemažai sniego.. vidutinis greitis paskaičiavus gavosi 50km/h... sanaudos su A6 1,9tdi beveik trys bakai dyzelio... nesamonė, o ne važiavimas... :D
|
Citata:
Ish Hamburgo i Sevilla 3000km. per 22valandas, su mitsu 3000 :xx: |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:39. |