MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

alteroja 2015-06-18 14:16

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 394509)
Kompresoriu po sedyne atjunk ir pajunk po minutes

kuria sėdyne?

gdz1111 2015-06-18 14:32

Citata:

Pradžioje rašė alteroja (Post 394511)
kuria sėdyne?

galine

Tomskis 2015-06-18 15:52

keleivio pusej,sedijama dali nuimsi ir rasi

Fanax 2015-06-19 10:49

Kur geriausiai Kaune tvarko ABS, ABS blokus???

ufonautas 2015-06-19 10:53

Citata:

Pradžioje rašė Fanax (Post 394607)
Kur geriausiai Kaune tvarko ABS, ABS blokus???

Tik i Autosaltis partizanu g. nesugalvok vaziuot:thumbsdown:

Fanax 2015-06-19 10:54

Citata:

Pradžioje rašė ufonautas (Post 394610)
Tik i Autosaltis partizanu g. nesugalvok vaziuot:thumbsdown:

Paguglinau tau jau buvau galvojes ten nulekt :) Dekui uz info.

ufonautas 2015-06-19 11:07

Man ten tokia nesamone padare,kad nu i na...
pradziai sake reiks keisti,tai laksciau ieskojau kito.Tas kitas ir tipo blogas buvo,tada dar laksciau ir antra atveziau,bet ir tas jiem nepatiko.Reziume po kruvos nesklandumu sutvarke senaji ir dar reikejo aiskintis su detaliu pardaveju del ardytu jo siurbliu ir kodel jie netiko.Nu zodziu kosmarikai:wacko:

Ermilla 2015-06-19 19:11

šiandien naujininkuose užmatytas nuniokotas w220.
nulupti moldingai, nuimti veidrodėliai, ratlankiai ir apipurkštas dažais.
http://s29.postimg.org/uj5rmkc3r/190...43841702_n.jpg

Tomskis 2015-06-19 19:13

Ner ko metyt pakelese. Vazinet reik su masina

Marius 320 2015-06-19 19:28

Citata:

Pradžioje rašė Ermilla (Post 394703)
šiandien naujininkuose užmatytas nuniokotas w220.
nulupti moldingai, nuimti veidrodėliai, ratlankiai ir apipurkštas dažais.
http://s29.postimg.org/uj5rmkc3r/190...43841702_n.jpg

Kaip žiauriai :(

munde8 2015-06-19 19:42

Citata:

Pradžioje rašė Marius 320 (Post 394709)
Kaip žiauriai :(

kazkam skolingas kazka buvo, nuluptu ir gana o cia ir dazais dar apipurskia, nenormalus...

Markko 2015-06-19 19:49

Citata:

Pradžioje rašė munde8 (Post 394712)
kazkam skolingas kazka buvo, nuluptu ir gana o cia ir dazais dar apipurskia, nenormalus...

Viskas pagal plana :) kasko

munde8 2015-06-19 19:54

Citata:

Pradžioje rašė Markko (Post 394714)

va ir variantas , gerai sakai ;)

alteroja 2015-06-20 08:00

Citata:

Pradžioje rašė Markko (Post 394714)

kad būtų už ką kariesą tvarkyt? :D

Hunter 2015-06-20 11:04

vistiek visa perdazinet reik, tai ir dazus perpus. O veidrodeliai ir ratai jau nuimti dazymui

Rykštė 2015-06-21 09:12

cia beveik kai error'as,imt paskola-pirkt masina,paskui dar ant remonto skolint ir verkt kad neiseis skanesnes duonos nusipirkt(nu jis bent i ziniasklaida nesikreipe). :juokiasi:
http://www.delfi.lt/pilietis/naujien....d?id=68294432
nieko negirdet kaip baigesi forumieciui su jaguar'u,kuris planavo grazint pardavejui ir litus atsiimt. :mastau:
'

Apple 2015-06-21 09:19

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 394785)
cia beveik kai error'as,imt paskola-pirkt masina,paskui dar ant remonto skolint ir verkt kad neiseis skanesnes duonos nusipirkt(nu jis bent i ziniasklaida nesikreipe). :juokiasi:
nieko negirdet kaip baigesi forumieciui su jaguar'u,kuris planavo grazint pardavejui ir litus atsiimt. :mastau:
'

Čia lyg ir FUN500, bet man rodos jis jau senai jį gražino. Pas jį turi atvykti E500, bet niekaip i foruma neužsuka...

wzikas 2015-06-21 10:22

Rykste - atskleisiu paslapti provincialui: oficialiai trecdalis perkamu auto yra lizinguojamos, Lietuvoje tas skaicius didesnis. Nieko cia nera blogos kai skolinies naujai masinai ar namui. Ir tiem patiem netiketiem remontam ar gydymam net pasiturintys zmones nevisada turi atliekamas dideles sumas.

Gintaras 2015-06-21 10:28

Citata:

Pradžioje rašė wzikas (Post 394796)
Rykste - atskleisiu paslapti provincialui: oficialiai trecdalis perkamu auto yra lizinguojamos, Lietuvoje tas skaicius didesnis. Nieko cia nera blogos kai skolinies naujai masinai ar namui. Ir tiem patiem netiketiem remontam ar gydymam net pasiturintys zmones nevisada turi atliekamas dideles sumas.

provincinjoje gyvenantys pasiturintys žmonės dažniausiai turi dideles atliekamas sumas netikėtam remontui ar gydymam ir ta suma dažniausiai būna grynaisiais ;)

Rykštė 2015-06-21 10:28

Citata:

Pradžioje rašė wzikas (Post 394796)

gal miescionis parodys statiskita? nes tavo pezejimai ne karta jau nepasitvirtino,tai tau lenkai kvita israso,ko dar niekam nebuve,tai dar koks stebuklas nutinka.

ViliusD 2015-06-21 11:54

Citata:

Pradžioje rašė MATRIX (Post 394798)
provincinjoje gyvenantys pasiturintys žmonės dažniausiai turi dideles atliekamas sumas netikėtam remontui ar gydymam ir ta suma dažniausiai būna grynaisiais ;)

Visiskai sutinku, rimti ukininkai visada turi nemazas sumas, zinau pvz kurie siaip sugalvoje grynais pasiima masina ~100k litu ir t.t ir cia be jokiu dideliu svarstymu...

wzikas 2015-06-21 12:39

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 394799)
gal miescionis parodys statiskita? nes tavo pezejimai ne karta jau nepasitvirtino,tai tau lenkai kvita israso,ko dar niekam nebuve,tai dar koks stebuklas nutinka.

davaj dabar ant smugio rask kur rasiau kad lenkai uz kazka man kvita israse?
Apie ukininkus kalbos nebuvo - puikiai zinau kad jie sokolade gyvena tik kad dirbti reikia labai jau daug. Kalba eina apie vidutine klase

wzikas 2015-06-21 12:40

Citata:

Pradžioje rašė ViliusD (Post 394807)
Visiskai sutinku, rimti ukininkai visada turi nemazas sumas, zinau pvz kurie siaip sugalvoje grynais pasiima masina ~100k litu ir t.t ir cia be jokiu dideliu svarstymu...

100k litu tai paprastas parketnikas - nereikia but ir ukininku kad leisti sau toki nusipirkt

sportbatis 2015-06-21 12:46

Citata:

Pradžioje rašė wzikas (Post 394811)
Apie ukininkus kalbos nebuvo - puikiai zinau kad jie sokolade gyvena tik kad dirbti reikia labai jau daug. Kalba eina apie vidutine klase

tu durnu apsimeti? gyreisi, kad paveziojo iki misko ir siule rasyt kvita. gal jau istrynei, nezinau, bet tikrai taip rasei.

wzikas 2015-06-21 12:51

Citata:

Pradžioje rašė sportbatis (Post 394813)
tu durnu apsimeti? gyreisi, kad paveziojo iki misko ir siule rasyt kvita. gal jau istrynei, nezinau, bet tikrai taip rasei.

dar neprasiblaivei po sestadienio? Ar skaityt nemoki? Aiskiai gi rasiau kad uz pazeidima is manes reikalavo vietoj susimoket, kai padariau irasa kaip jie reikalauja uzrakino i bobika trumpam, poto paleido jei istrynsiu irasa. Lenkam nesu gyvenime nieko mokejes nei oficialiai nei i delna.

ViliusD 2015-06-21 13:01

Citata:

Pradžioje rašė wzikas (Post 394812)
100k litu tai paprastas parketnikas - nereikia but ir ukininku kad leisti sau toki nusipirkt

Is banko pasiimti nereikia daug proto, o grynais tikrai ne visi eiliniai darbininkai laisva ranka, neskaiciave nusipirktu... ta masina jiems tik susisiekimo priemone... Didziausi pinigai sueina atgal i uki, tai yra agregatai, zemes ukio technika, perka zemes, plecia fermas ir t.t o ten tai jau sueina didziules sumos....
Patys jie dirba, bet visas sunkiausias darbas krenta, samdomiems darbininkams... Didziausias minusas mano akimis ziurint tai, kad negali niekur ilgam isvykti, turi kazkas palikt vadovaut...

Hunter 2015-06-21 13:14

Citata:

Pradžioje rašė wzikas (Post 394811)

tu streliu nepermetinek, visi atsimena kaip rasei jog prase pinigu kad nerasytu protokolo

wzikas 2015-06-21 13:27

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 394817)
tu streliu nepermetinek, visi atsimena kaip rasei jog prase pinigu kad nerasytu protokolo

eilinis MB trolis esi, atkask ir paskaityk - mano stumimas visada ir buna toks kad tu man rasyk oficialu baudos kvita adresu kuris yra pateiktas ir as veliau sumokesiu. NEI VIENAS LENKAS TO NEDARE. Nezinau kaip kitaip dar parasyt kad visiem butu aisku.

PS. dabar kiekvienam kaimelyje sudeti radarai ir baudos ATEINA. Gerai jei masina ne tavo vardu registruota. Taciau ir baudos ten nedideles

Somesword 2015-06-21 13:40

Gaila kad blokuoto zmogaus cituojamus postus irgi rodo.

Balsuoju uz bana tokiam veikejui. Gadina nuotaika konkreciai. Maisosi tarp skirtingu tos pacios istorijos variantu.

Melagiai turi tureti stebuklinga atminti, jeigu jau prigavo antra ar ketvirta karta, tai jau zenklas kad baik nesamones ir ant zemes nusileisk...

Citata:

Pradžioje rašė wzikas (Post 392321)
:juokiasi: menkas malonumas tas el sokas.

Buvo Lenkijoj mane uz plyta ir uz greiti sustabde Varsuvoj, svarbiausia as per ta tilta pries savaite vazevau ir policija budejo bet proignoravo. O cia nakti, tuscios gatves ir davaj babkiu kaulint. O as durniu junges kad su savim nevezioju ir isvis rasyk bauda i UK. Anksciau angliskai jie nerauke kaip ir lietuvoj tai beveik visada paleisdavo, o cia labai iskalbingi papuole. Zodziu nezinau kaip jie praleido bet istraukiau tel pafilmavau juos kai kysio reikalavo ir visa ta judesi. Tada keliese susoko mane uz ranku i varanoka. Blogai buvo kad vienas buvau tai isvis kaip rusijoj pasijutau. Po kokiu 10 min tas atidaro durys ir siulo deal'a - as prie ju istrinu video ir jie paleidzia mane :thumbsup:

p.s.
http://cs6.pikabu.ru/post_img/2015/0...1432810602.gif

tomasgarliava 2015-06-21 14:36

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 394785)
'

Labai gerai Kauno turgeiviai pamoke vilnieciu porele, atejo mat gero, pigiai ir dar i Kauna naivuoliai...:thumbsup:

FUN500 2015-06-21 14:42

Del jago tai as. Zodziu esme tokia, kad surinkti visi dokumentai tam kad paduoti i teisma. Bet as dabar dirbu uzsienyje grafiku dvi savaites per dvi savaites, tad nelabai yra tam noro ir laiko. Jaguaras aptvarkytas plius minus. Du zmones is mano rato nori is manes ji nupirkti, apie visus minusus zino. Is vienos puses norisi pamokinti ta pardaveja, o is kitos puses man siulo atgauti mano sumoketus pinigus be jokio hemorojaus. ir kaip bus dar nezinau...

Tomskis 2015-06-21 14:45

Bus kaip visada. T.y. pardavejui nieko nebus:)

exxon 2015-06-22 10:37

Tomski, perku ta sekli, pasuk 860dudu6du76, vilniuj busiu treciadieni

Somesword 2015-06-22 11:43

koki sekli? Gal ir as noriu ? :D

exxon 2015-06-22 13:45

autobusui cia.
ar imanoma sugadint amortikus perverziant?

Hunter 2015-06-22 13:52

ka tu ten perverzinesi?

exxon 2015-06-22 14:23

priekini amortika is apacios su puska atsukinejo ir prisukinejo, neberandu kas kitas gali bildet daugiau.. kitam servise sake kad negalima su puska verzt

Darinis 2015-06-22 14:51

Citata:

Pradžioje rašė ViliusD (Post 394816)
Is banko pasiimti nereikia daug proto, o grynais tikrai ne visi eiliniai darbininkai laisva ranka, neskaiciave nusipirktu... ta masina jiems tik susisiekimo priemone... Didziausi pinigai sueina atgal i uki, tai yra agregatai, zemes ukio technika, perka zemes, plecia fermas ir t.t o ten tai jau sueina didziules sumos....
Patys jie dirba, bet visas sunkiausias darbas krenta, samdomiems darbininkams... Didziausias minusas mano akimis ziurint tai, kad negali niekur ilgam isvykti, turi kazkas palikt vadovaut...

Tie kurie samdo darbininkus ir jei ju samdo daug tai isvaziuot gali praktiskai visur ir visada. Su ukiu kaip ir su viskuo kitu kuo didesne firma tuo daugiau bapkiu uzkala ir kuo didesnis ukis tuo daugiau to sokolado

ViliusD 2015-06-22 19:05

Citata:

Pradžioje rašė Darinis (Post 394918)
Tie kurie samdo darbininkus ir jei ju samdo daug tai isvaziuot gali praktiskai visur ir visada. Su ukiu kaip ir su viskuo kitu kuo didesne firma tuo daugiau bapkiu uzkala ir kuo didesnis ukis tuo daugiau to sokolado

Gali, bet darbai nejuda taip, technika uzkart gest pradeda ir t.t :) aisku priklauso ka samdai ir t.t.

minddog 2015-06-22 23:12

ar ant w124 buvo ne trosiniu o elektriniu spidometru ? jej ne tai gal kokio kito modelio forma yra tokiapat,kad galima butu idet ?

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:02.