![]() |
Citata:
|
Citata:
|
keleivio pusej,sedijama dali nuimsi ir rasi
|
Kur geriausiai Kaune tvarko ABS, ABS blokus???
|
Citata:
|
Citata:
|
Man ten tokia nesamone padare,kad nu i na...
pradziai sake reiks keisti,tai laksciau ieskojau kito.Tas kitas ir tipo blogas buvo,tada dar laksciau ir antra atveziau,bet ir tas jiem nepatiko.Reziume po kruvos nesklandumu sutvarke senaji ir dar reikejo aiskintis su detaliu pardaveju del ardytu jo siurbliu ir kodel jie netiko.Nu zodziu kosmarikai:wacko: |
šiandien naujininkuose užmatytas nuniokotas w220.
nulupti moldingai, nuimti veidrodėliai, ratlankiai ir apipurkštas dažais. http://s29.postimg.org/uj5rmkc3r/190...43841702_n.jpg |
Ner ko metyt pakelese. Vazinet reik su masina
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
vistiek visa perdazinet reik, tai ir dazus perpus. O veidrodeliai ir ratai jau nuimti dazymui
|
cia beveik kai error'as,imt paskola-pirkt masina,paskui dar ant remonto skolint ir verkt kad neiseis skanesnes duonos nusipirkt(nu jis bent i ziniasklaida nesikreipe). :juokiasi:
http://www.delfi.lt/pilietis/naujien....d?id=68294432 nieko negirdet kaip baigesi forumieciui su jaguar'u,kuris planavo grazint pardavejui ir litus atsiimt. :mastau: ' |
Citata:
|
Rykste - atskleisiu paslapti provincialui: oficialiai trecdalis perkamu auto yra lizinguojamos, Lietuvoje tas skaicius didesnis. Nieko cia nera blogos kai skolinies naujai masinai ar namui. Ir tiem patiem netiketiem remontam ar gydymam net pasiturintys zmones nevisada turi atliekamas dideles sumas.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Apie ukininkus kalbos nebuvo - puikiai zinau kad jie sokolade gyvena tik kad dirbti reikia labai jau daug. Kalba eina apie vidutine klase |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Patys jie dirba, bet visas sunkiausias darbas krenta, samdomiems darbininkams... Didziausias minusas mano akimis ziurint tai, kad negali niekur ilgam isvykti, turi kazkas palikt vadovaut... |
Citata:
|
Citata:
PS. dabar kiekvienam kaimelyje sudeti radarai ir baudos ATEINA. Gerai jei masina ne tavo vardu registruota. Taciau ir baudos ten nedideles |
Gaila kad blokuoto zmogaus cituojamus postus irgi rodo.
Balsuoju uz bana tokiam veikejui. Gadina nuotaika konkreciai. Maisosi tarp skirtingu tos pacios istorijos variantu. Melagiai turi tureti stebuklinga atminti, jeigu jau prigavo antra ar ketvirta karta, tai jau zenklas kad baik nesamones ir ant zemes nusileisk... Citata:
http://cs6.pikabu.ru/post_img/2015/0...1432810602.gif |
Citata:
|
Del jago tai as. Zodziu esme tokia, kad surinkti visi dokumentai tam kad paduoti i teisma. Bet as dabar dirbu uzsienyje grafiku dvi savaites per dvi savaites, tad nelabai yra tam noro ir laiko. Jaguaras aptvarkytas plius minus. Du zmones is mano rato nori is manes ji nupirkti, apie visus minusus zino. Is vienos puses norisi pamokinti ta pardaveja, o is kitos puses man siulo atgauti mano sumoketus pinigus be jokio hemorojaus. ir kaip bus dar nezinau...
|
Bus kaip visada. T.y. pardavejui nieko nebus:)
|
Tomski, perku ta sekli, pasuk 860dudu6du76, vilniuj busiu treciadieni
|
koki sekli? Gal ir as noriu ? :D
|
autobusui cia.
ar imanoma sugadint amortikus perverziant? |
ka tu ten perverzinesi?
|
priekini amortika is apacios su puska atsukinejo ir prisukinejo, neberandu kas kitas gali bildet daugiau.. kitam servise sake kad negalima su puska verzt
|
Citata:
|
Citata:
|
ar ant w124 buvo ne trosiniu o elektriniu spidometru ? jej ne tai gal kokio kito modelio forma yra tokiapat,kad galima butu idet ?
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:02. |