![]() |
Citata:
|
|
pirmas teisingas zingsnis, nors labai daug ko ir neisspres
|
viskas super,bet jei as masina turiu 2 metus,kaip man isgaut info apie jos eismo ivykius per 5 metus? :mastau: kad butu reikalavimas pateikt info uz ta laikotarpi kol ji buvo nuosavybe-butu kazkas logiskiau. tikriausia po 90% sandoriu,bus galima zygiuot i teisma-nu teisininkai uzsiemimo tures tikrai.
|
Retas kurisbturginis pardavejas parduoda autuo nuo saves, visada uzsipildai tuscia kauferi nuo uzsieniecii. Nieko nepakeis tokie istatymai. Cia tas itakos tures paprastiem zmogeliam, bet ne turginiam :)
|
zinoma ridos sukimas ar lipinimas is 4 daliu,pasiteisinimo neturi,bet kiek reikia naivumo,kad perkant daikta uz 10% jo naujo kainos(o dar ir maziau),jis netures jokio defekto ir tures visa istorija?
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Melionas :thumbsup: |
Bus anketoje daug poziciju uzpildytu zodziais "Nezinau" ir tiek, nepatinka neperki, o jeigu patinka, tai vel tas pats
|
Citata:
|
Valio bus kaip vokietijoj ar kitoj sali ,nori su garantijom kaina dviguba, triguba.o jei kaina maza tai masina be garantiju.Nes dabar anomalija ir taip pas mus masinos pigesnes nei vokietijoj italijoj ar kur kitur.
|
Rasys kaip ir vokieciuose,parduodu be garantiju
Visas masinas vokieciuose parsiduodu su garantija,nes rida buna iki 100k,viena turiu 200k,rasai jokiu garantiju,plius kaina atitinkamai |
o del kilometrazu patys lietuvaiciai kalti.jei buki ir nesupranta kad masinai 15 m ir ji nuvaziavus tik 170 000 190 000 yra nerealu arba vienetiniai varijantai.ir visi iesko butent su mazais prabegais nesvarbu pagal stovi.tai prasom turit.pilni turgai su tokiais prabegais.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
O ar ne patys sakėt, kad geri daiktai kainuoja? :) Reikės ir mokėsim
|
Kur risa w211 rakta?
|
kas gali būti su Airmaticu, kad nenusileidžia žemyn? :) išmeta klaidą, kad visit workshop, bet nekrenta nors tu ką, stovi kaip kateris :D Dačikas koks?
|
arba laidas einantis i amortika arba aukscio daciko kontaktas. Dar gali buti koks slegio daviklis, bet turbut maza tikimybe
|
Turbut jau w212 coupe parveze? Pries pora dienu gal Klaipedoj maciau labai panasiai dauzta ir veze ant traliuko :)
|
Sveiki gal kas papasokosit. Ismuitinimo procedūra. Kad pardavėjas neapknistu reikia atnaujinti inių bagaą.
Pirkau sunkveimio puspriekabe. Parveta i Norvegijos. Numeriai norvegiki pardavėjas man israse sąskaita ar pirkimo pardavimo sutarty. Dar jos nemačiau rankpinigius jau palikęs. Parsitempiu tą priekaba namo ir kas toliau. Man ją reikia imuitinti ir registruoti kaip traktorine. Registracija aiki kaip su muitais kokios jų kainos.? Kur man kreiptis Marijampolės apskrityje. |
Taigi uzsiregistruok, po metu automatiskai ikals muitus:) seip pasiskambink i cust.lt arba regitra ir pasakys
|
Citata:
|
Taip, juodas. :)
|
|
baisi :)
|
man tai grazi
|
Graziai buti nebeuztenka siais laikais. Reikia pasistengti buti ir nenuobodziai, deja naujoji A4, vis dar grazi ir nuobodi Audi.
|
nors is nuotraukos tai sakyciau cia A6, ne A4.
|
A4. Google veikia pas tave? Gali paziuret kaip A6 priekines lempos atrodo
|
ir ta ir ta abi bulkos
|
man vienodai atrodo
|
Pralekite su naujom audinem..garantuoju uz ausu neistempsi is masinos :)
|
Citata:
|
Citata:
|
nu pripažinsiu, kad a3 nauja geriau už golf 7 važiuoja, bet kad ten kažkoks stebuklas būtų, tai abejoju. gaila neteko su bmw 1 ir mb a naujais važiuoti. nors mb a kiek skaičiau nieko blatno, bet bmw 1 su rwd tikrai ims viršų.
man pačiam tai tas dizainas apgailėtinas. toks vaizdas, kad judama atgal. prieš 3-5 metus gal ir nieko šita būtų buvusi. dabar moderniau atrodo iš išorės dabartinė a4. bet taip ar anaip senos nuo naujos neatskirsi. nebent reikia domėtis tomis bulkomis. šitos naujos priekinis būferis išvis panašus į šitą laužą: http://www.telegraph.co.uk/cars/imag...ront-large.jpg p.s. mačiau gyvai ir q7 naują, tai dar blankiau atrodo nei fotkėse. neatrodo, kaip RR ar GL konkurentas, tuo labiau naujas modelis. ir čia šneku ne dėl to, kad man markė nepatinka (man ji nepatinka dėl pigios inžinerijos), o dėl savo skonio. pvz naujas pasatas iš dalies nudžiugino iš išorės, kad į golfą nebėra panašus. |
Citata:
|
taj, kad audi nekeicia isvaizdos beveik, nieko naujo, as kazkaip tuo ir dziaugiuosi, nes pasiziuri i naujus mercus irgi jau vemt uzsimanai... Senos masinos liks geriausios..
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 12:49. |