![]() |
|
skirk kai uzlinksta turbina nezinia kiek km pravaziavus ir jausk skirtuma kai vos kelias desimtis kilometru nuvaziavus visa sudega. kiek pamenu moteriske kreipesi i teisma ir laimejo.
o cia kad perikupai taip sneka tai viskas aisku ir as jus suprantu. |
as ne perekupas ir niekada juo nebuvau.
sakau tiesiog, kad nevisi ir visada yra melagiai. gali ir paciam ta masina uzsidegt ir kas tada del to kaltas? pas mane pati dvi masinos dege ir kas kaltas? priziuriu jas tikrai gerai, su lavonais nevazineju, tai kur ieskot kaltininku? |
nu pvz pas mane pravodke sutrukus ir as to nezinau ir pardaviau masina. Pyst ir sudege uz 100km (jei nebuciau pardaves ir man butu sudegus), tai kuo as tokioj situacijoj busiu kltas, jei as pats nieko nezinojau. Nekalbu apie uzslptus dalykus. Darai ekspertize, randi priezasti ir tada aisku r kaltas pardavejas ar ne. Jei kaltas - vienareiksmiskai turi prisiimt atsakomybe, jei ne - tai ne.
|
nu vat idomu butu suzinot eiga kaip ten viskas tiksliai ejosi ir kokia teismo isvada. bet kiek pamenu ta moteris laimejo teisma ir atsieme pinigus.
|
Citata:
apie pasleptus spec trukumus as nesneku. |
jeigu parduodama masina su defektu ir jo nenurodo pardavejas pirkejui tai gali prisiteisti pinigus arba uz to defekto sutvarkyma arba prekes grazinima, jei defekta pamatei per kazkiek laiko, per pora sav turbut. O jei masina sudege, ar sugedo arba bet kas kitas atsitiko, jei pardavejas nesutinka grazinti pinigu, duodi i teisma, vyksta teismai, ekspertizes ir t.t. O kadangi i masinos kaina rasome dazniausiai mazesne suma, manau pardavejui daznai apsimoka pasiimti masina atgal uz ta suma, uz kuria pardave ant popieriu :)
del minimalia alga ir zmogaus traumavima.. Kazkaip greitai tokie dalykai islenda, ir gaunai tada pora metu lygtinai, arba ziurek pats per siauda edi menesi, kita :geda: |
Citata:
Kaip jus elgiates tokiais atvejais kai varot ledini auto i servisa apziurai, o ten suvirintas lavonas. kas moka uz apziura tada? kokios pirikupu paniatkes siuose reikaluose? |
Na jei pirkejes nori i servisa varyt tai jis ir moka ir jokiu kitu kalbu. Pagal pirkejo norus ir pinigine bet kokia uzgaida :)
|
|
:thumbsup:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:31. |
|