MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

KK 2015-01-07 09:37

Senai beskaičiau ką jūs čia rašot kolegos , bet ką perskaičiau , tai stebina :) Kaip pvz pas mane yra pažįstamų 50+ amžiaus kurie jau užkale laisvo pinigėlio ir atrodo solidžiai ir vairuoja solidžius bolidus, nemažai jų turi brangius stock auto, bet turi ir brangesnius žaisliukus su carbonais, ratais ir t.t. Nors dauguma nelaksto, bet jiem vis dar yra kaifas turėt gražų monstrą AMG/Brabus/S8/Porsche ir t.t juoda, dideliais ratais, geru išmetu ir t.t... Tas tikrai neatima iš jų solidaus įvaizdžio, priešingai net visai gerai atrodo :) Taip, kad kaikurie perdedat stipriai, kad 50+ turi važinėt su stock, nes visa kita tiesiog nelimpa... Limpa ir dar kaip, viskas prilkauso nuo asmenybės ir sąskaitos banke ))) Tiesa tokia, kad jie visi turi po stock`a , bet kurie prijaučia automobiliams ir turi laisvų eur turi ir tuos žaisliukus kurie neva nėra solidu jų amžiui kaip jūs sakote kolegos :)

PS: Čia mano paprieštaravimas rafis postui apie soliduma...

sportbatis 2015-01-07 09:49

Citata:

Pradžioje rašė KK (Post 373370)
Senai beskaičiau ką jūs čia rašot kolegos , bet ką perskaičiau , tai stebina :) Kaip pvz pas mane yra pažįstamų 50+ amžiaus kurie jau užkale laisvo pinigėlio ir atrodo solidžiai ir vairuoja solidžius bolidus, nemažai jų turi brangius stock auto, bet turi ir brangesnius žaisliukus su carbonais, ratais ir t.t. Nors dauguma nelaksto, bet jiem vis dar yra kaifas turėt gražų monstrą AMG/Brabus/S8/Porsche ir t.t juoda, dideliais ratais, geru išmetu ir t.t... Tas tikrai neatima iš jų solidaus įvaizdžio, priešingai net visai gerai atrodo :) Taip, kad kaikurie perdedat stipriai, kad 50+ turi važinėt su stock, nes visa kita tiesiog nelimpa... Limpa ir dar kaip, viskas prilkauso nuo asmenybės ir sąskaitos banke ))) Tiesa tokia, kad jie visi turi po stock`a , bet kurie prijaučia automobiliams ir turi laisvų eur turi ir tuos žaisliukus kurie neva nėra solidu jų amžiui kaip jūs sakote kolegos :)

kaip ir sakiau, uztenka vakaru europoj paziuret ka "senukai" vairuoja ir visi sitie sovietiniai mitai griuna kaip siaudinis namelis.

ShotGun 2015-01-07 10:07

Citata:

Pradžioje rašė KK (Post 373370)

O čia nieks ir nešnekėjo apie tai, kad solidus žmogus negali vairuot egzotikos. Bet jeigu žmogaus, kuris turi w221-w222 stock'a ir R230 amg paklausi, kuri iš šitų mašinų tau yra solidi, abejoju ar jis paminės SL. Kalba ėjo apie solidžias mašinas vairuojamas solidžių žmonių.

a-1 2015-01-07 10:08

Citata:

Pradžioje rašė sportbatis (Post 373373)
kaip ir sakiau, uztenka vakaru europoj paziuret ka "senukai" vairuoja ir visi sitie sovietiniai mitai griuna kaip siaudinis namelis.

tada pasiziuri, ka pas mus "senukai" vairuoja..ir vel viskas stoja i vezes :-)

sportbatis 2015-01-07 10:29

Citata:

Pradžioje rašė ShotGun (Post 373377)
O čia nieks ir nešnekėjo apie tai, kad solidus žmogus negali vairuot egzotikos. Bet jeigu žmogaus, kuris turi w221-w222 stock'a ir R230 amg paklausi, kuri iš šitų mašinų tau yra solidi, abejoju ar jis paminės SL. Kalba ėjo apie solidžias mašinas vairuojamas solidžių žmonių.

nu nesutinku tikrai mano mieste yra pora tikrai solidziu zmoniu, 55+ metu, uzdirba labai daug yra issilavine ir t.t. bet vieno is ju kasdiene masina yra x6m, o kito m6. ir tikrai viskas liuks ir niekas nei pirstais bado nei ka. tiesiog jie neistrige tam sovietiniam mastyme.

tarp kitko, jauciu paziurejus statistika, kas perka tuos brangius modelius AMG ir M, manau nustebtume :)

Lengvas 2015-01-07 10:39

Pirma jus issiaiskinkit ka reiskia zodis ''solidumas'', o ne savo pazistamus vardinkit eilini syki, nes kiekvienas kitaip samprata supratot. As pritarciau Rafiui irgi.
O ka Lietuvoj senukai ne solidus, jettos ir passatai stockiniai visi, be blizguciu :D

sharrasitto 2015-01-07 10:42

1 Attachment(s)
Snekat vel apie nieka :)

nebera tokiu dalyku solidu, nesolidu tam tikro amziaus zmogui. Nebe tie laikai.

Galioja nebent kazkokios etiketo taisykles vyriausybinese istaigose, tikiu kad prezidentas negali vazineti su tiuninguoti ir modifikuotu auto, nes atrodys keistai, bet eiliniai verslininkai, kad ir zmones +50 renkasi tai kas jiems patinka.

Mano sefas verslo susitikimams naudoja RR Phantom su pilna Mansory isores ir vidaus apdaila. Ir tai yra lygis. Niekas nepasakytu, jog sportiska, nesolidu.

Attachment 13187

ShotGun 2015-01-07 10:48

Citata:

Pradžioje rašė sportbatis (Post 373385)
nu nesutinku tikrai mano mieste yra pora tikrai solidziu zmoniu, 55+ metu, uzdirba labai daug yra issilavine ir t.t. bet vieno is ju kasdiene masina yra x6m, o kito m6. ir tikrai viskas liuks ir niekas nei pirstais bado nei ka. tiesiog jie neistrige tam sovietiniam mastyme.

tarp kitko, jauciu paziurejus statistika, kas perka tuos brangius modelius AMG ir M, manau nustebtume :)

Bet originalaus /m ar amg as nelaikau labai nesolidzia masina, nesolidziu laikyciau toki modeli pvz aptraukta aksine ar kokia raudona plevele, tamsintom lempom ir panasiai, kitaip sakant ispacaninta.

Kai MB forumas lankesi Brabus, tai ten is ju prasitare, kad "germans would probably have full performance package and very slight touch on exterior, and eastern Europeans and Russians would go for exterior changes and modify performance only ocasionaly."

simaso 2015-01-07 11:01

dabar galvoju kas labiau vimdo ar mansory apdaila ar tas subobėjęs motivatorius ;D juokauju aišku, kiekvienam savo ;]

Fanax 2015-01-07 15:13

Lorinseris, kuris net teliko neturejo :D :)

http://suchen.mobile.de/auto-inserat..._EXPORT&noec=1

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:18.