MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Emigruoti dirbti į užsienį, ar ne ? nuomonės ir patarimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3732)

Artunas 2014-01-15 22:02

Citata:

Pradžioje rašė egidijus dk (Post 309697)
Zmogus is didmescio? Ar tikiejaisi 1991m ka taip nusiris viskas i apacia ka bus viskas prihvatizuota isdraskyta?Siauliai gal ir kaimas tik tikrai grazesnis uz Kapsuka :)

Nieko asmeniško, buvo tik metafora net nepažiūrėjus iš kur pats esi. O šiaip esu kaunietis, kiauras. Šiauliai man gražus miestas, mano protėviai nuo ten kile. Bet ir į Kapsuką kada užsuk, liksi nustebes ;)

Turėjau mintį kad dabar net nediskutuotume čia jei ne iškovota nepriklausdomybė. Nes greičiausiai tiesiog neturėtume interneto, o jei ir turėtume, diskusija būtu apie tai kak tam charašo za rubežom, žalka tolka nas tam nėtu.

Markko 2014-01-15 22:08

Artunai mes galime tik spelioti kas butu jeigu butu :) Isstojome is ussr :) istojome i europa,nuo hamuto prie kito hamuto :) ar ne taip,turime daugybe isipareigojimu pries Eu apie kurios zmones net nezino..neesme,,,
Tomskis su visa pagarba tau,bet tu truputi neteisus del PVM,,per grubiai :) Egis gali kontra klausima tau uzduoti o ka tu turi cia? 124?

egidijus dk 2014-01-15 22:09

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 309704)
Nieko asmeniško, buvo tik metafora net nepažiūrėjus iš kur pats esi. O šiaip esu kaunietis, kiauras. Šiauliai man gražus miestas, mano protėviai nuo ten kile. Bet ir į Kapsuką kada užsuk, liksi nustebes ;)

Turėjau mintį kad dabar net nediskutuotume čia jei ne iškovota nepriklausdomybė. Nes greičiausiai tiesiog neturėtume interneto, o jei ir turėtume, diskusija būtu apie tai kak tam charašo za rubežom, žalka tolka nas tam nėtu.

Visada uzsuku vaziuodamas namo.O seip nesigailiu,kad iskovojom nepriklausomybe :lithuania:.Kad ir kiek prisidirba besmegeniai ypatingai DK visada sakau esu is Lietuvos.Ir laukiu greiciau sunus istotu i universiteta padiesiu ka baigtu mokslus ir maunu namo.

Artunas 2014-01-15 22:12

Citata:

Pradžioje rašė egidijus dk (Post 309706)
Visada uzsuku vaziuodamas namo.O seip nesigailiu,kad iskovojom nepriklausomybe :lithuania:.Kad ir kiek prisidirba besmegeniai ypatingai DK visada sakau esu is Lietuvos.Ir laukiu greiciau sunus istotu i universiteta padiesiu ka baigtu mokslus ir maunu namo.

:good:

Laukiam

egidijus dk 2014-01-15 22:12

Citata:

Pradžioje rašė Markko (Post 309705)
Artunai mes galime tik spelioti kas butu jeigu butu :) Isstojome is ussr :) istojome i europa,nuo hamuto prie kito hamuto :) ar ne taip,turime daugybe isipareigojimu pries Eu apie kurios zmones net nezino..neesme,,,
Tomskis su visa pagarba tau,bet tu truputi neteisus del PVM,,per grubiai :) Egis gali kontra klausima tau uzduoti o ka tu turi cia? 124?

Nebiera parduotas mano senukas :verkia:. Dabar mazda stovi mokesciai mazesni.Tik turbut niera taip ka :zenklas: nestovietu kieme koks.Dabar turiu zveri s300 140. :)

egidijus dk 2014-01-15 22:13

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 309707)
:good:

Laukiam

busi DK pranesk is anksto visada prasum.

Markko 2014-01-15 22:14

Citata:

Pradžioje rašė egidijus dk (Post 309708)
Nebiera parduotas mano senukas :verkia:. Dabar mazda stovi mokesciai mazesni.Tik turbut niera taip ka :zenklas: nestovietu kieme koks.Dabar turiu zveri s300 140. :)

Nesupratai manes :) as ne tave turejau omeny :)

Artunas 2014-01-15 22:15

Citata:

Pradžioje rašė Markko (Post 309705)

Nereikia spelioti, pasižiūru į bet kurią Rusijos provinciją, ir matai kur mes būtume. Apie galimybes keliauti emigruoti ir pns nekalbu.

Ir Marko, pasikeisk tą gėjišką avatarą. Kiekvieną kartą susinepatoginu jį pamatęs :geda:

Markko 2014-01-15 22:18

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 309711)
Nereikia spelioti, pasižiūru į bet kurią Rusijos provinciją, ir matai kur mes būtume. Apie galimybes keliauti emigruoti ir pns nekalbu.

Ir Marko, pasikeisk tą gėjišką avatarą. Kiekvieną kartą susinepatoginu jį pamatęs :geda:

Nea :) kol nebus AMG tusinuko ir kepkes nekeisiu :) Avatar stebes tave :)

egidijus dk 2014-01-15 22:21

Citata:

Pradžioje rašė Markko (Post 309710)
Nesupratai manes :) as ne tave turejau omeny :)

:) viskas ok.O avataras tai tikrai sypsena sukelia :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:14.