![]() |
Citata:
|
pas kaimyna :D
|
Citata:
Iš generatoriaus galo atsisuki 2 varžtelius ir jis tavo rankose |
Citata:
|
Citata:
|
Edgi,turi gal manajam 2.2 varykli????//
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
man vien tik grandine dvigubai daugiau kainavo :) |
Citata:
O tie visi 2,0 ir 2,2 motorai eina į aliuminio laužą, nes jie patvarūs parazitai :) |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
jau galvojau bus bedu elektrikas uzh 300lt sujunks viska forumietis Grisha istatytas varikli nzn kiek pinigu (turbut nedaug ish manes daug neima) :) nu galvoju i 1000lt viska turechiau pasidaryti :bounce: |
Jei reikės variklio - duok žinoti. Jei pirksi iš kitur irgi pranešk, skersiu, kad vietos neužimtų:)
|
Citata:
|
O ir siaip, tu dalis gal tik pazytamiem pardavineji? :xx: Nes karta klausiau temoj - neatrasei, neseniai rasiau PM - tyla :keista:
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
|
mano ceskei elegance blizguciu ant priekinio buferio, kur po faromis, turetum gal?
|
Citata:
|
Sveikas,gal nuo w 210 desines puses bagazines apdaila turi ? (ten kur kuro uzpylimo puse).Buves savininkas matyt salerka ispyles buvo tai smarve oj oj oj.
|
Sveikas, vidinę? Gal ir bus, reik ryt pažiūrėti :wave:
|
As tau ryt paskambinsiu,priminsiu....O ta apdaila tai vidine,kur su kisene.
|
Citata:
|
1 Attachment(s)
Edgi,gal gali pasakyti 165-167-169 detaliu numerius ir kiek ju statosi i galva kazhkur apie 10 ishvis turetu buti, man visus numerius rodo ishskyrus tuos tris,-labai reikia :) Dekui.
Ir skypa galetum isijungti :) ten vinas virshui parashytas gal iskaitysi ? |
Citata:
|
Citata:
nepyk juokauju :) |
as nepykstu, nes as nejauciu to kvapo, nes kaip ir pats sakei, as visas prasmirdes :) rubai, batai, masina ir t.t. :D
|
Tryniau as ta kisene nuo tos smarves ir su feiriu ir su actu,galu gale supykes privariau motorvasko istryniau nuveziau i savitarna ten su sampunu is 3 cm atstumo suvariau belenkiek laiko paskui su svariu vandeniu,vare purvas is po kerserio kaip nuluptas,kvepejo.....isdziuvo ir ta kisene vel smirda ta saliara kad neduok.....
|
dabar aisku kam tiek kvapuciu masinoj pas tave :) :) :)
Citata:
Citata:
|
tai tau vel smirda del to kad pas tave masinoj ir bega ta salerka :) pasiziurek slangute nutekejimo, kurios vienas galas yra prie kuro uzpylimo angos, kai per virsu perpyli, po uzpylimo anga yra skyle ten subega kuras ir isbega po masina, nes nuo tos skyles po masina isvesta slangute, o pas tave gali but kad ji nutrukus ar jos visai nera , ir bega tiesiai i bagazine salerka :) as irgi ilgai ieskojau kodel man slampa bagazine, poto zvengiau kai pamaciau slangute kurios nebuvo :D
|
Reiktu desines puses priekinio amortizatoriaus W202 1993m.(SPORT komplektacijos jeigu ten skirtingi kartais nuo kitu). Ar butu toks ir kaina kokia?
|
Citata:
Citata:
|
sveikas, reik dar vienos reles is taves, sikart elektriniu langu, kur bagazinej stovi
|
Citata:
Ne po galine sėdyne ta rėlė? |
Citata:
|
Relės kodą turi? Nes pas mane daug relių, kažkokios nuorodos reikia arba VIN ir aš pats rasiu kodą:)
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:21. |