![]() |
|
Jeigu pirkt ne kaip hobi ir apie masinu remonta zinai tik is interneto, tada pigesniu nei rinkos kaina ir su kazkokiais defektais ziureti isties neverta
Jeigu davest iki norimo stovio tilpsi i 3k eur tai visai nieko variantas |
Citata:
O tas CL'as didesnis lavonas nei mano buves. Aš tą žinau, jei kažkam kyla įtarimų ir turi laiko bei noro jį žiūrėt - tegu važiuoja. Aš jo ir už 10k neimčiau. Jei kišenėj minimum 3k EUR yra pasikrapštymui (kaip Hunter sako) tada gal ir galima galvot apie jį, bet ir tai... Vel gi, klausimas kokio stovio mašinos pirkėjui reikia, jei tik kad užsivestu ir iki maksimos dariedetu, tai tiks ir tokia, o jei reikia normaluas automobilio, tai ten krapštytis reikia daug. |
tiquana sakei pigiai paemei :)
perekupai perekupais :) seminarai tavo priesas:):) |
Citata:
|
Zmona turi slapta ginkla pries tave jei ka uzsinores---i seminara :)
|
Citata:
Puse cia sedinciu daugiau seminaru lankytu - geriau gyventu. |
Citata:
As ir skelbimuose esu nupirkes ne karta gera ir pigiai,, kitas brangiai ir sh nusiperka. Aisku cia savotiski krastutinumai, bet visko gi buna, maziau reiketu kategoriskiems buti. |
Apple geriausias seminaras -gyvenimas :)
|
Citata:
O kas liecia skelbimus, tai geras ir pigus variantas buna nuperkamas per pirma valanda jo kabejimo autopliuse (paprasti mirtingieji, kurie negyvena 24h autopliuse tokiu nenuperka), o jei masina pigi ir kaba jau puse metu ir kaina vis krenta - manau isvadas galima pasidaryti. |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 00:15. |
|