![]() |
|
Metai bega, o ridos nesikeicia.
|
Citata:
|
niekas tų taksų nelaiko iki 700k. 400-500k ir meta lauk.
|
Mano atveju buvo pasakyta kad taxu be lemono ridos nieks neparduoda. Bet tai buvo pries 6 metus ir su w210
|
Citata:
Tada tikiu :) Bet uzsienyje nemanau, per tiek laiko masina greiciau i nauja pakeicia nei dros ta w210 pvz kokioj vokietijoje, ne del ridos, o del amziaus. |
tai gal motorshaden buvo, tai ir netvarke po 500k
|
vokiečiai būna kiti keičia motorus ir toliau drožia. buvom čia kažkada žiūrėt takso w211 tai rodė popierius kad motoras keistas.
|
pazystu dusmana dirbanti kaiserslauterne,merso neturi,bet vaziuoja apie 10k km/men. vazinejom balandzio menesi,su pries naujus imta zafira,odometras 42xxx rode. manau tik kaimuos maziau 100k per metus nevaziuoja.
|
Citata:
|
Paklausiau dėl CL'o ar buvo kas pažiūrėt - gavau atsakymu ką apsimoka žiūrėt ir ką ne. Aš gi nesakiau, kam man to CL'o reikia, o jūs patys prisimastot kažkokiu tai reasonu neaiškių kodėl net neapsimoka jo žiūrėt. Mane domina kas konkrečiai ten negerai? Klausiu todėl, kad nenoriu pats apsigaut chaltūru kurias galiu praleist pro akis. Jeigu niekas nebuvo jo matęs gyvai, nuvažiuosiu ir pats atraportuosiu :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:34. |
|