sharrasitto |
2015-01-25 21:00 |
Citata:
Pradžioje rašė rafis
(Post 375440)
Tavo manymu koks patvariausias ir ekonomiskiausias motoras? aisku 2,9 yra milijoninis, bet jo ir sanaudos turbut ne tokios gerosir dinamika? gal geriau tada 3,2imti jei jau buvo tokiu metu toks?
Man rudys netrukdo, as galiu ir perpuvusi pasimti, man svarbu butu tvarkinga vaziuokle variklis. Vazineti darbo reikalais man netrukdo papuvusios arkos ar kitos vietos(na jei neatrodo baisiai ziauriai ir neiskiris vaziuokle i duobe papuolus.
|
nera patvariausio, nes visi jie labai patvarus. Na aisku normalu, jog naujesni CDI siek tiek lepesni ir netokie patvarus kaip senieji D ar TD, bet bet. As imciau bet kuri is ju, kuri tik rasi tvarkingi, tik aisku nusprest turi ar facelift ar senesni, cia jau reikia ziureti i biudzeta.
Citata:
Pradžioje rašė kesha
(Post 375438)
Pagaliau sulaukiau to momento ,kada w124'as nulipo nuo istorijos pjedestalo uzleisdamas vieta garbinti w210'am.Pritariu.
|
mano pirmasis w210 buvo gal pries 4 metus, jau tada sakiau, kad super modelis, jeigu ne kebulo korozija. Turejau kelis juos, nei vienas neturejo dideliu problemu, nors ridos ju itariu buvo pakankamai nemazos. Nezinau ar to pacio sulauks w211 modelis. Man jis kazkoks trapesnis pasirode uz 210... Pradedant tuo kapryznu SBC, berods ir hidraulika gale skiriasi jeigu universalas, nors nesu tikras, ir siaip visas toks jautresnis del dar didesnio kiekio elektronikos. Nepaisant visko, 211 tikrai maloniai vairuojamas auto.
|