![]() |
|
Citata:
|
Citata:
savaime aisku kad visada silpnesnis menesiai sausi/vasaris prekybininkams masinu, bet kad jau nuo rugsejo menesio visiskai stanganacija.. na parsiduoda tas anas, bet labai labai vangiai. Beje, del manes nesijaudink, is masinos mano pajamos sudaro gal max 5proc :) :wavecry: |
Citata:
|
Citata:
|
Ziurejau ta su panorama, visu pirma melynas-violetinis o ne juodas yra smulkiu pabraizymu, salonas vairas patrintas(vairuotojo sedynes kampas ties ilipimu, ir duru stakta pratrinta medziaga, taip pat pasigarbanaves porankis, lubu medziaga kuri uzdengia liuka), vaziuoja normaliai, daug nevazinejau, bet idomiai stabdo man ir greitejimas kazkaip itartinai(sanaudos vidurkis 10L rodo kompas su vidutiniu 25km per pastarasias 4val vaziavimo), bendras vaizdas toks so so, bet ne uz tokius pinigus mano nuomone, o cia beveik brangiausias :)
Taip kad brangus ir geras nepasitvirtino, eilini karta tuo isitikinu, gali nupirkti pigiai gera ir brangiai bloga :) |
Citata:
|
tai kad turginiai abu. vienas savo aikštutę turi, tai ten pas jį mašinos nuo 2 iki 20k eur, o kitas kokias 5 mašinas turi ant pardavimo pastoviai, tai bmw, toyotos pagrinde po 3-6k eur.
|
Citata:
|
Citata:
|
http://www.autogidas.lt/mercedes-ben...126816109.html
cia taxas ar ne ? :D |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:55. |
|