MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

justinasm 2015-01-27 16:39

Citata:

Pradžioje rašė Piktas (Post 375695)
Tai jeigu mygtukas su stalciuku yra, tai nereiskia kad changeris viduj, buna paprasta dezute.

pff :D nemates tokiu prikolu

rafis 2015-01-27 16:51

Citata:

Pradžioje rašė sportbatis (Post 375666)
isiskaityk ka rasau. kiekvienas metais gruodis-vasaris yra apmires. niekam nieko nereik ir niekas nevyksta. o paskuj atsigauna ir taip kiekvienas metais. o kad kai kuriem tik pazliumbt tai jau seniai pastebejau, ane rafi? :wavecry::wavecry:

artisto tu gabale, tai jei pieno, jautienos, zuvies, grietines ir kitu produktu prekyboje sausis/vasaris yra zenkliai silpnesnis pardavimas nei kitu menesiu, tai vadinasi siuo metu minetiems produktams krizes nera? :D ne nu is kur tokiu nemastanciu zmoniu atsiranda?

savaime aisku kad visada silpnesnis menesiai sausi/vasaris prekybininkams masinu, bet kad jau nuo rugsejo menesio visiskai stanganacija.. na parsiduoda tas anas, bet labai labai vangiai. Beje, del manes nesijaudink, is masinos mano pajamos sudaro gal max 5proc :) :wavecry:

sportbatis 2015-01-27 17:11

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 375698)
artisto tu gabale, tai jei pieno, jautienos, zuvies, grietines ir kitu produktu prekyboje sausis/vasaris yra zenkliai silpnesnis pardavimas nei kitu menesiu, tai vadinasi siuo metu minetiems produktams krizes nera? :D ne nu is kur tokiu nemastanciu zmoniu atsiranda?

savaime aisku kad visada silpnesnis menesiai sausi/vasaris prekybininkams masinu, bet kad jau nuo rugsejo menesio visiskai stanganacija.. na parsiduoda tas anas, bet labai labai vangiai. Beje, del manes nesijaudink, is masinos mano pajamos sudaro gal max 5proc :) :wavecry:

rugsejis ir spalis man buvo toks uzimtas, kad neatsimenu kada anksciau taip buvo.

alteroja 2015-01-27 17:58

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 375698)

turi pažįstamų porą pardavėjų, tai tikrai nesiskundė rudenio ir gruodžio pardavimais...

dejwis 2015-01-27 18:21

Ziurejau ta su panorama, visu pirma melynas-violetinis o ne juodas yra smulkiu pabraizymu, salonas vairas patrintas(vairuotojo sedynes kampas ties ilipimu, ir duru stakta pratrinta medziaga, taip pat pasigarbanaves porankis, lubu medziaga kuri uzdengia liuka), vaziuoja normaliai, daug nevazinejau, bet idomiai stabdo man ir greitejimas kazkaip itartinai(sanaudos vidurkis 10L rodo kompas su vidutiniu 25km per pastarasias 4val vaziavimo), bendras vaizdas toks so so, bet ne uz tokius pinigus mano nuomone, o cia beveik brangiausias :)
Taip kad brangus ir geras nepasitvirtino, eilini karta tuo isitikinu, gali nupirkti pigiai gera ir brangiai bloga :)

rafis 2015-01-27 18:25

Citata:

Pradžioje rašė alteroja (Post 375706)
turi pažįstamų porą pardavėjų, tai tikrai nesiskundė rudenio ir gruodžio pardavimais...

nelygu su kuo kur dirba ir kokias masinas prekiauja. Sakau po stuka dvi max tris euru tokios mazalitrazkes eina ganetinai neblogai, brangesnes stovi. gal pardavineja vokieciam ir nestovi niekas, lietuvoj niekas nebeperka, rytai irgi stipriai aprime.

alteroja 2015-01-27 18:53

tai kad turginiai abu. vienas savo aikštutę turi, tai ten pas jį mašinos nuo 2 iki 20k eur, o kitas kokias 5 mašinas turi ant pardavimo pastoviai, tai bmw, toyotos pagrinde po 3-6k eur.

Svaikele 2015-01-27 19:36

Citata:

Pradžioje rašė alteroja (Post 375608)
jei su e270 tau mieste reikės 11l, tai su e220 pilsi 10l :)
brolis mano turi c270 tik kad mechaninę, tai mieste jam 7,5l užtenka.

omg is kur tokios sanaudos? :DDD vasara labiai ramiai vazinejant ir tai neuzteks

Melionas 2015-01-27 20:04

Citata:

Pradžioje rašė Svaikele (Post 375718)
omg is kur tokios sanaudos? :DDD vasara labiai ramiai vazinejant ir tai neuzteks

As jau seniai nebesistebiu, visi cia forume vazineja kaip ekonomisko vairavimo mokykloj ir sugeba padarysi sanaudas mazesnes nei deklaruoja gamintojas

dejwis 2015-01-27 20:33

http://www.autogidas.lt/mercedes-ben...126816109.html
cia taxas ar ne ? :D

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:55.